• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

mavice canım:
iyiki doğdun çağan nice güzel yıllara hep beraber girersiniz inşallah

Son düzenleme:
kızlar ütü yapıyom, bi yandan da sizi takip ediyommmm
soytarım yevruuum, sen nasılsın , seni unuttuğumu mu sandın yoksam
denom ne yapıyooo
yeni resim yokmu yaffffff

ewet bebeeem unuttun sandım :(
iyiyim valla ne yapayım çalışıyorum regl de oldum biraz başım ağrıyor...
denom maşallah bomba gibi yerinde 5 dk durmuyormuş gündüz hoş akşamda farklı değil yatana kadar
poposu yere değmiyor..:) olmazmı bebem var yeni resimler ama fırsat bulup ekliyemiyorum sitesine..
elimden makine düşmüyor zaten haftasonu..:) genelde oynatıyoruz video çekiyorum ortaya alıp çok seviyor oynamayı ellerini kıvırmayıda öğrendi...
sanada kolay gelsin cnm...zeynep uyuyor sanırım uyandırmamı istermisin..? :)

Sanada selam tenny..
Nbr nasilsin..derin cik nasil..? Yoksun kaç gündür.. Himmmmm bak gözümden kaçmadi...de bakayim nerelerdeydiniz ana kiz..?

semihacım, ekinim, mavicem, mavilim daha kim var bilmiyorum hatırını, beybisini sormadığım
nasılsınız kızlar, her şey yolunda mı?

iyiyiz zehra cım temizlik yaptım birazcık berra ya köftesini yedirdim zorda olsa bu sıralar hiç bir şey yemiyor sadece biberon istiyor tek sorunum o ona canım sıkılıyor birazcık sen nasılsın ütü yapıyorsun sanırım kolay gelsin emir alıştı mı okuluna zeynebim nasıl

benden de selam
:....................

slm tenzile nasılsın derin nasıl

zeymi sanada selam:1hug:

saol semihacım
uyuyordu kuzu fekat çalan telefon uyandırdı
kim mi aradı?
o kendini biliyor :)))))))))))))

lan dana o ne avatar nan:mymeka:
ama güzel olmuş söylemeden edemeyeciğim

iyi be yevruum
emiri bıraktım
zeynebi uyuttum tam çorba yapıyodum ki
uyandı cadım hemen

pek yürüme heveslisi , elinden tutup hep onu yürütmemi istiyo fıstıkımmmşakkıdı

sizden ne haber çapkın oğluşun ne yapıyı bu aralar

canım sağol kk yişne error veriyo:kızgın:
senin işinde hiç bitmez canımya eskisi gibi şöylebir yazamıyorsun CADIARZU
oğlum hep ilgi hep ilgi derdinde hep oyun oynasın ona yetiyor canım.zeynepte gezmek derdinde dimi bu danalar hepsi böyle hep dışarı istiyor egede papi papi diyip geliyor yanıma.zeynepte kime çekmişki acabaCADIARZU anasına olmasınnaniknanik

ekinim nazım iyiyim yevruuuum, koşturuyom işte ne olsunn
zati dün gecede kalkamadım sahurakafamçokkarıştı, açlıktan midem yapışıyo karnıma61 olmuşum bu arada
4 gece oldu zaten kalkamadığımmmm
bi allahın kuluda demiyo ki tel açalım uyandıralımmmmCADIARZU
müüüüüüü danası bu lafım sanaaaaasen

delüüüü beni kim uyandırıyor sorsana sahurun bitmesine 5 dakka kala kalkıyorum anacım sağolsun:delphin:
nan 4 gecedir saat denenbişey var kursana danamnaniknanik

Zehra'cım hoşgeldin aşkitom..
nasılsın? Zeyno nasıl..
demekZeyno pek hevesli yürümeye maşşallah kuzuyaa....
Albina çok korkuyor .. tek elini bırakınca nereye tutunacağını şaşırıyor..
bazen ellerini bırakıyorum hemen çöküyor yere cadı..hevesi yok sanırsam:))

nan mirror danaı biri tca nın biride gurbaa prensesin avatarları nan bunlar..yoksam sen başka yerden mi buldun..eğer öyleyse bana da söyle...

MAVİCE aplası merhaba...demek çaganımızın bugün doom günüsü haaa...Allah analı bablı büyütsün inşallah...hergünü bugününden güzel olsun yavruşunun.darısıda ayloşumla bizim başımıza :D
rahime teyzoşum size gelcek sanırım.onun da o güzel ellerinden öp.bayram sonrası kısmetse yine görücem ama sen yinede ona benden selam söyle,fatmacında seni çok özlemiş de olurmu?
kızlarında gözlerin öpüyorum.eminim ayloşumda yanınızda olmayı çok isterdi yaaa....benim bilem canım çekti şincik.... :))))

Son düzenleme:
nan mirror danaı biri tca nın biride gurbaa prensesin avatarları nan bunlar..yoksam sen başka yerden mi buldun..eğer öyleyse bana da söyle...

heeeeeeeeee cadı arzu mesaj atmış benim avartar diye hadi affetimdedim değiştiryom öbürünü koydum gurbaaaaaaaa mı kim varmış onunmuş anam en iyisi kendi özüme döndüm bacimmm:1rolleyes:

Back
X