• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

inanın hiç abartmıyorum kadın kapıcının eşi
öyle temizliyoki hem çok hızlı hemde tertemiz
bi arkadaşım temizlikçinin peşinden bembeyaz bezi ıslatır
onu takip eder o bezi oraya buraya sürerdi temiz oldumu diye :))))
hani bende şaşırdım bezi ıslattım aynen bi kaç yere sürdüm öyle hani ulaşılamayacak
diplere filan valla tertemizdi.
Bide kadının o kadar çok müşterisi varki bu işten kazandığı parayla eşine araba bile almış düşünün artık.

slm kızlar
hastayım ama düne göre biraz daha iyiyim
sizler nasılsınız bakalım
gerçi bugün yeliz, sibel ve sevilimle telden görüştük:hulya:

Tekrar Selam Zehroşum, resim isteriz yine :) an be an görücez illa

Evet canım resim koysana yine...

o kadar şişki şu an yüzümde burnumda-tatlicadiarzu- dr um şişlilklerinin inmesine yardımcı olmak için tekrar bant takarız istersen demişti ama bi hafta daha bantla gezemem
saçlarımıda boyattım kızlar kaşla göz arasında
rengini söylemiycem amaa:1closedeyes:
hoşgeldın zehracım bıraz daha ıyı olmana sevındık
hoşbulduk siboşş çok saolŞeniz

kızlarr bende carrefourdan bakır kumralı saç boyası aldım rengi çok hoşuma gitti palettenin ama ne yapsam bilmiyorum bana gidermi kararsızım balköpüğü düşünüyordum birde ama

zehram daha iyiymiş şimdi konuştum ama burnu akıyor epeyi birde ev işi yapmaya başlamış temizlik duramamış yine ameliyatlı halde biraz toparlan yaparsın şekercim

isimlerden rengi kestiremiyorum kadis, umarım istediğin gibi olur sonuç.

Ben epeydir kadife kahve yapıyordum kolleston un, ama bir arkadaş açık kumral yapmış loreal in, çok güzel olmuş ve inanılmaz parlıyordu, yeni serisinin özelliğiydi.Bende bu sefer loreal ile boyayacağım.

Back
X