• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

elifcım sagol valla benım esımde hıç hıstemıyordu cesaretı yoktu ama bu aralar hep esım konuyu acıyor ayrıca abısının esı hamıle sımdı her arayışlarında bıze sıra sızde yapın bıtane daha arayı uzatmayın dıyıp duruyolar aklımızı celiyolar anlıycagınız ama ben çok ıstıyorum

Havalar güzel diye bukadar hırpaladım kendimi kadişim...
Koltukları makinayla yıkayacağım şeker inşallah kurur ne kadar örtü ile kullansamda yıkamak için çıkarttığım zamanlarda üstüne birşeyle döküldü. Sildim ama içime sinmedi. Kurumazsa akşam anneme kaçacağım. Gece yatana kadar camlar açık kalırsa kurur diye ümit ediyorum.
Bende mutfağı yapacaktım ama biraz erteledim. Orada petek yoktu onu taktıracağız birde aspiratörüm bozulmuş onu değiştireceğiz. O sırada tekrar kirlenir diye askıya aldım.

Sibelcim Allah gönlünüze göre versin. Eşime kalsa hemen istiyor ama benim hiç cesaretim yok. Enaz 2 sene düşünmüyorum. Aslında dahada uzatmak isterim zamanı ama yaşım geçiyor. Şuan 31'imdeyim. Yaş ilerledikçe insanın çocuklara tahammülü daha azalıyor sanırım.
Tabi en önemliside ilerleyen zamanlarda anne çocukdan ziyada annane çocuk olmak istemiyorum:)))

benım yasımda küçük 23 yasındayım bılıyorsunuz korunulmadıgı halde he dıyınce hemen hamıle kalınmıyor ben dogurana kadar 25 olurum efede acayıp bebek ıstıyor çok sevıyor

Allah ısteyen herkese verır ınsallah

Havalar güzel diye bukadar hırpaladım kendimi kadişim...
Koltukları makinayla yıkayacağım şeker inşallah kurur ne kadar örtü ile kullansamda yıkamak için çıkarttığım zamanlarda üstüne birşeyle döküldü. Sildim ama içime sinmedi. Kurumazsa akşam anneme kaçacağım. Gece yatana kadar camlar açık kalırsa kurur diye ümit ediyorum.
Bende mutfağı yapacaktım ama biraz erteledim. Orada petek yoktu onu taktıracağız birde aspiratörüm bozulmuş onu değiştireceğiz. O sırada tekrar kirlenir diye askıya aldım.

Sibelcim Allah gönlünüze göre versin. Eşime kalsa hemen istiyor ama benim hiç cesaretim yok. Enaz 2 sene düşünmüyorum. Aslında dahada uzatmak isterim zamanı ama yaşım geçiyor. Şuan 31'imdeyim. Yaş ilerledikçe insanın çocuklara tahammülü daha azalıyor sanırım.
Tabi en önemliside ilerleyen zamanlarda anne çocukdan ziyada annane çocuk olmak istemiyorum:)))

evet yarından sonra yine yağış varmış canım inş. kurur makineyle iyi çek barii bir arkadaşın ablasıda sürekli yıkayordu sonunda koltukların singerleri bozuldu nekadarda suyunu çeksen sünger emiyormuş suyu zamanla bozuyormuş ister istemez onun için dedim bende 2-3 kere yıkamıştım makineyle temiz oluyor ama içinde su kalıyormu bilmiyorum silince benimde içime sinmiyor ama şuan için yapıcak bişeyim yokk makine yokk önceden eski oturfuğum yerde karşı komşumun vardı onla yıkıyordum artık oda olmadığı için eliem koluma kuvvet örtü diktirdim ama oa kayıp kayıp aşağı geliyor düzeltmekten bir hal oluyorum amonyak çok iyi temizliyor ama ben kosla halı aldımm onla silicem pril domestos bunlarda iyi temizliyor gerçekten kolaylıklar canımcım

yelizim hoşgeldin...
bende o istediğinden istiyorum..
bıktım vallahi...

kadisim yok canım düşünmüyorum 2. yii
o yüzden dedim ne zaman konuşuruz diyeee.
hele varya nefes filmini izleyince hiç doğurasım kalmadı...
benim oğlum olsa ben nasıl askere gönderirim bilmiyorum...

yelizcım hoşgeldın cnm o dedıgınden varsa bende alabılırmıyım helekı şuan
Bırde c.tesı yola çıkıcam ış guç yapıp bıtıreyım öyle gıdeyım dıyorum

elif fılm okadarmı etkıleyıcı ızmıre gıdınce mutlaka nefes fılmıne gıtcem hem erkek annesıyım hemde asker esıyım ama çokta gururluyum hersey vatan için

şu temizlikçi birgün de bana gelsin ne iyi olur.

ooo ikinci çocuklar düşünülmeye başlanmış bile
bende çok istiyorum ama daha zamanı değil
hele bi kendimizi toparlayalım yoksa bütün para bakıcıya gidicek...

ya gurur tabi başka...
acı da başka...
rabbim hepsini korusun..

bilmiyorum ben çok etkilendim..
psikolojim çok bozuldu..her gece kabuslar görüyorum..

ekin o nasıl temzikçiymiş öle..
iyi mi kötü mü bilemedim.

benim kadar etkilenen olur mu bilmem...
oyy daha eşim askere gtcek...

Back
X