Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar
nasılsınız benim tatil hazırlıklarım tam gaz gidiyor ama berra yla çok zorlanıyorum.
tatil önceside temizliğe kalkıştım.perdeler,camlar koltuk ve halılar derken kendimi fena kaptırdım
eşimde senelik izinde bilgisayar bana kalmıyor.pek fazla vakit ayıramıyorum.
herkes iyidir inşallah
okuduğum kadarıyla çoko ya geçmiş olsun
ve ayşegülcüm ali yede çok geçmiş olsun.

asyanın annesi iyi gezmeler şekerim :)
bizde zor uruyoruz yerimizde
korkarım çıkacağız bizde kankamla :)

cockocum allah dermansiz dert wermesin
uzuldum tumore ama insallah zarara cewirmez,tedawiyi ihmal etme sakın

valla münişim gidiyom almaya..ama 2 ay düzenli kullanmak lazımmış..
pahalı bişi değil ama denemek istiyorum..resimlere bakarsan ne halde olduğumu mayomun üstümde ne biçim durduğunu anlarsın...
çok üzülüyorum valla....bide actibress ne bi haplar varmış ama 140 ytl ymiş
benim kociş hayatta almaz onu bana
umarım işe yarar...
neler yapmadım ki..
doğumdan sonra saçlarım döküldü..bi dünya bakım yağı alıp yaptım hiç bişe yaramadı...
göbeğimi eritmek için masaj kemeri lut gölü tuzu aldım toparladı ama ben devam edemedim...
cildime gül suyu aldım parlasın diye...bi fark göremedim..
emla krem aldım ağdadan önce uyuştursun diye..fiyasko...
şimdi de bu..
gebertecek herif beni..umarım işe yarar

semihacım hoşbulduk hayatım..pikinili resimlerim vardı sadece kontaktakiklere açtım canım..seni arkadaş listeme ekliyorum hemen canım..kabul edersen görürsün..

kız mavili sen mannaksın haaakafamçokkarıştı:mymeka:
dövcem seni ah bi ele geçirsemklava:
kız allahtan daha ne istiyon
gül gibi yuvan, seni seven ve seninde sevdiğin bi eşin, dünyalar güzeli bi yavrun, ay parçası gibi güzel bi yüzün, süper bi fiziğin var, daha ne istiyon annamadım:uhm:
galiba dayakklava:klava:klava:
bırak bu para tuzaklarını
kıyıya köşeye 3- 5 kuruş para koy cnm
bi arkadaşım eşinden ayrılıyo şu an
ban tek sözü kocana canını ver ama paranı verme oldu
parası olmasaydı ortada kalacaktı, bankadaki hesabını bayağı bi doldurmuş hatun, şimdi evini tuttukaydirigubbakcemile2
demiyorum ki bizde boşanırız, ama dünyanın bin bir türlü hali, var, gene de eccük para koysak bi yerlere kötü mü olarşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…