Bebeklerimiz ve Biz

edacım gel bana cnm bekliyorum, fasülye kavurayım sana, bal ne güzel köyden kayınvalidem göndermiş, mis gibii

mirrorum sanada kolay gelsin cnm ya, demek yine uykusuzsun

Sağol canım, yemiş kadar oldum. Bende de fasulye var ama köy fasülyesi ne güzel olur, mis gibi kokusu her yeri sarar, afiyet olsun size, bugün yine ütü yapacağım ya bir türlü kalkamıyorum kaydirigubbakcemile2

Büyümez mi müü'cüm, iyice yaramaz oldu, sağlıklı olsunlarda.

Son düzenleme:
hihoyyytvalla zehracım hayrolsun pek bi enerjikim bu aralarsositososito diyettte super gidiyor pazaretsi sonuca bakacağız inşallah daha bi keyiflenirim:Saruboceq:... emire bak sen demek zeynonun üstüne atıyo akıllı çocukkaydirigubbakcemile öpüyorum canım seni ve kuzularını

mirrorum allah acil şifalar versin canım..
mavicem hoşgeldin hayatım...

kızlar tatil resimlerimiz sadece size özel..görücüye çıktı...arkadaş listesine özel yaptım...göremeyen haber versin...

Günaydın canım

Yaw var ya nasılda adamı kışkırtıyorsun :), zaten gezmek istiyorum birde kızıma alış-veriş süper olur.

Müü'cüm düşmedimi daha ateşi inşallah daha iyi olur bugün, kolay bir gün diliyorum sana da. Akşam misafir vardı, onların gitmesi prensesin uyuması 12:30 u buldu iyice şaşırdı.

canım bencede çık gez kızınla keyfini çıkar yaz aylarının kışın zaten çıkılmıyor dimi amakaydirigubbakcemile3
canım ateşi düşmüştü sadece az az ishali vardı doktor devam eder dedi ihal bir anda kesilmez dedi.şuruplarını kesmiştik pazartesi akşam son vermiştik doktoru öyle dedi.ama bugün yine tatsız gecede öyleydi azıcık ateşi var muhtemelen 38 derece ,kusması varmış kahvaltısının yarısını kusmuş kafamçokkarıştı senin prensesindemi gececioldu aman tikkat benimki alıştı gece 1 de uyuyor:1no2:

mirrorum günaydın danam yaa bu cocuk bir türlü atlatamadı ya kıyamam ben kuzuma mahfoldu yavrum... güzel bir çocuk doktoruna götürseydiniz tekrar canımya gerçi sendaha ii bilirsin tekrar geçmiş olsun....
ms.eda sanda günaydın canım meleğin nasıl bakalım...
hepinizi çok öpüyorum...kaydirigubbakcemile5

günaydın canımsanadahihoyyyt
canım valla atlatamadı maalesef 5-6 diş birden geldiği içinmi diyorum ama kaç kez tahlil yapıldı kakada falan hiç birşey yokhaftasonu zaten yine götürcem doktora çünkü pnomokok aşısının 3.dozu vardı onu vurulacak.rutin kontrolü vardı işte o olacak.

edacım gel bana cnm bekliyorum, fasülye kavurayım sana, bal ne güzel köyden kayınvalidem göndermiş, mis gibii

mirrorum sanada kolay gelsin cnm ya, demek yine uykusuzsun

ohhhhhhhhhhhhhhhh hanfendi fasülyeler kavurur nan delüüü ne canımızı çektiryonkaydirigubbakcemile
sağol canım işler var biraz bugün,uykususzluğa alıştımmı bilmiyorum ama akşam çok düşük tansiyonla gidiyorum eve o kesin.anneme söyledim egeyi uyutma diye uyursada kaldır dedim annemkızım kalk diyorum diye hayırrrrrrrrrr diye itiyormuş elinikafamçokkarıştı

mirrorum hayırdır cnm nasıl görüyon beni rüyanda merak ettim danam

özlediysen öçekinme sölee
hemen bi buluşma ayarlayıverelim ekinim nazım da burdaykene yievruuuuum

edacım kolay gelsin sana da cnm ütü yapıcan demek bu sıcakta

Sağol canım, yemiş kadar oldum. Bende de fasulye var ama köy fasülyesi ne güzel olur, mis gibi kokusu her yeri sarar, afiyet olsun size, bugün yine ütü yapacağım ya bir türlü kalkamıyorum kaydirigubbakcemile2

zaten buluşmada bile ellleri ayakları kıpır kıpırdı hiç durmuyordu dahada yaramaz olacak ama dediğin gibi sağlıklı olsunlarda dert değil yaramaz olsunlar:nazar::nazar:

mavicem pek bi keyifli gördüm seni maşallah, diet nasıl gidiyo cnm
biz iyiyiz valla, abi kardeş boğuşup duruyolar, emir oyuncaklarını kırıp kırıp zeynep kırdı anne diyo habireeeeeeeee :))

emire bak uyanık yagamyoncuiremsu yap yap zavallı zeynepe at suçu hele bir büyüsün zeynepte emir işte o zaman anyayı konyayı görecek gibikaydirigubbakcemile2

zaten buluşmada bile ellleri ayakları kıpır kıpırdı hiç durmuyordu dahada yaramaz olacak ama dediğin gibi sağlıklı olsunlarda dert değil yaramaz olsunlar:nazar::nazar:

mavicem pek bi keyifli gördüm seni maşallah, diet nasıl gidiyo cnm
biz iyiyiz valla, abi kardeş boğuşup duruyolar, emir oyuncaklarını kırıp kırıp zeynep kırdı anne diyo habireeeeeeeee :))

emire bak uyanık yagamyoncuiremsu yap yap zavallı zeynepe at suçu hele bir büyüsün zeynepte emir işte o zaman anyayı konyayı görecek gibikaydirigubbakcemile2

selam kızlar, iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim:teselli:

alişime, ruzişe tekrardan geçmiş olsun,:Saruboceq: tez vakitte iyileşirler inş

ütü yapan edaya, temizlik yapan dünürüme, bu sıcakta işyerinde olan müüü ve maviliye kolay gelsin

sibelcim eşinle 10 gün birliktesin:içelim: ne güzel tadını çıkar canım

mavice, ekinnaz, tatarım size de selam

soytarım saçını boyadın mı tatlım, nasıl oldu, eminim çok yakışmıştırsositososito

bu arada bugun berkanımın doğum günüügamyoncuiremsuü, oğlum altı yaşında teyzeleri, yıllar ne çabuk geçiyorr:hooray::dance:

ütüde neymiş, bu havada ne ütüsü hihoyyyt,

daraldım biz kızımla dışarı çıkıyoruzz kızlarkaydirigubbakcemile4, gelince görüşürüz

mirrorum allah acil şifalar versin canım..
mavicem hoşgeldin hayatım...

kızlar tatil resimlerimiz sadece size özel..görücüye çıktı...arkadaş listesine özel yaptım...göremeyen haber versin...

sağol canım hepimizin bebeilerine inşallah:Saruboceq:
resimlere ilk fırsatta bakacamda kk error virip duruyor ya:kızgın:

mirrorum hayırdır cnm nasıl görüyon beni rüyanda merak ettim danam

özlediysen öçekinme sölee
hemen bi buluşma ayarlayıverelim ekinim nazım da burdaykene yievruuuuum

edacım kolay gelsin sana da cnm ütü yapıcan demek bu sıcakta

canım birinde yine yan yanayız mavi bir eslbise var üzerinde koyu mavi şapır şupur öpüyon nan benikaydirigubbakcemile5 diğerindede yiğne yan yanayız yani olay yok ama işte sen varsın nannaniknanik
yevrüm özlemez olurmuyum inşallah en kısa zamanda istiyorum ama işte egenin durumları çıkartamıyorumki çok sinameki oldu iyice.ayrıca dünürümü görmeyide çok istiyorum belkide buluşuruz kızsengözlerimebaksanab

canlarım çok tatlısınız ya benim ütüm var biraz yaparım umarım çok sıcak var ya hiçbişey yapmak istemıyo insan
oğluşumda uyuyo ,hepinizi selamlıyorum kendinize iyi bakın

selam kızlar, iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim:teselli:

alişime, ruzişe tekrardan geçmiş olsun: tez vakitte iyileşirler inş

ütü yapan edaya, temizlik yapan dünürüme, bu sıcakta işyerinde olan müüü ve maviliye kolay gelsin

sibelcim eşinle 10 gün birliktesin:içelim: ne güzel tadını çıkar canım

mavice, ekinnaz, tatarım size de selam

soytarım saçını boyadın mı tatlım, nasıl oldu, eminim çok yakışmıştır

bu arada bugun berkanımın doğum günü, oğlum altı yaşında teyzeleri, yıllar ne çabuk geçiyorr:hooray::dance:

canım selam hoşgeldin
berkanın yeni yaşı kutlu olsunkaydirigubbakcemile4hihoyyyt daha inşallah nice yaşlara yakışıklı prenslerinle birlikte bebeğüüüüüüüüüüüüüümŞeniz
doğumgünü için organizasyonun varmı peki???

ütüde neymiş, bu havada ne ütüsü hihoyyyt,

daraldım biz kızımla dışarı çıkıyoruzz kızlar, gelince görüşürüz

hadi koş yiverüm geç bilekaldın ohhhh çık gözün gönlün açılsın canım a.s. hadi öp Asyacımı bizim içindeŞeniz

hülyacım yakışıklı oğluşun berkanın doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yıllara hep beraber cnm benim
çok çok öp bizim yerimizede yakışıklıları

güzel anneler merhaba a.s.nasılız bugün kaydirigubbakcemile5şeker bebişlerniz nasıl hepsini kocaman koklayarak öpüyorum Şenizben bugün yine yoğunum evde temizlik var :lepi:kendime 5 dakika mola verdim pencere kapı siliyoruz halılar yıkanıp geldi mutfakla kiler kaldı onuda hayırlısıyla bitiririz eylülüm uyanınca işi atıyorum zillime :CüvCüv:bakıyorum mucuk mucuk öpüyorum ALLAHım soluklarını sağ etsin hepimizin evlatlarının:Saruboceq: kaçtım ben hatunlar iş beni bekler kadıncağız siliyo ben kaçtım :roflol:eeee size bi bakayım dedim duramadım k.k. sız hihoyyyt ya ben bayılsım bu Smililerekaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3

çokommmm berkanın doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum..ne mutlu canım sana..
rabbim evlatlarınla kocanla güzel bir ömür versin..

bi yemek yiyip geleceğim...
karnımda hiç aç değil....
gidip kendime göğüs büyütücü bişiler alcam ..pöffffffff

mücüm evde kutlayacağız doğumgününü büyük ihtimalle:lepi:,

aslında ben bir organizasyon yapacaktım ama benim hain kalleş pısırık ev kumkuması:mymeka: kocam akşam maç var diye evde pinekleyecek bugun:dilcikar:

oğlunun doğum gününden daha önemli çünkü

:a015::çok üzgünüm:

Dream cim bu ara o kadar açıldımki düğün üstü şuanda heç birşey alacak durumum yok..
çok teşekkür ederim ince düşüncen için..
Mücüm valla sıkıldım çok stresli geçiyor kardeşimin düğün hazırlıkları
bir kaynana varki düşman başına..kızı iyice bunaltmış...anlatsam ağzınız uçuklar yaptıklarını..
Çokocum bekay ın 6. yaşı hayırlı olsun canım nice yıllara..
Saçlarımda çok güzel oldu çok sevdim ben çikolata kahvesini görümcecim boyadı eline sağlık süper oldu. düğün resimlerinde görürsünüz artık.

Biri turşu kavurmamı dedi... ıımm bayılırım...bir karadenizli olaraktan

Back