Bebeklerimiz ve Biz

zehra cım ben senden duyuyorum bunu kuru fasulye mi nasıl oluyo bu nereye ait bu yemek

cnm biz çok yaparız, yemek topiğine dönecek ama olsun nasıl olsa siliyolar mesajlarıkötükedihüso
boncuk ayşe taze fasülyeyi yumuşayana kadar haşlayıp, suyunu sıkıp, soğanla kavuruyorum, ben çok seviyorum, güzel oluyo:1rolleyes:

semihacım hoşbulduk hayatım..pikinili resimlerim vardı sadece kontaktakiklere açtım canım..seni arkadaş listeme ekliyorum hemen canım..kabul edersen görürsün..

gördüm canım resimleri sağol
harika çıkmışsınız ya.baktıkça içim kıpır kıpır oldu.

kızlar kocişimin dün akşam boğazı ağrıyodu,:delphin:
gece de hastaydı:bbo: ,
şimdi aradım eve geliyomuş,
gel dedim ben sana bakarım, iyileştiririmsengözlerim
ebaksanab

cnm biz çok yaparız, yemek topiğine dönecek ama olsun nasıl olsa siliyolar mesajlarıkötükedihüso
boncuk ayşe taze fasülyeyi yumuşayana kadar haşlayıp, suyunu sıkıp, soğanla kavuruyorum, ben çok seviyorum, güzel oluyo:1rolleyes:

deniyyeim bakalım taze fasulyeyi çok severim ben. buda güzel olur

zehra canım ya zeynepe neler yapıp yediriyosun berra bu sıralar çorba dışında sürekli biberon istiyor.meyve yine hiç yemiyor.

Ya Zehra sen fasulye diyince bizim memlekette fasulye turşusunu kavururlar yine soğandan
bende ondan yapıyorsun sandıydım şekerim pardon..!

slm kızlar
nasılsınız benim tatil hazırlıklarım tam gaz gidiyor ama berra yla çok zorlanıyorum.
tatil önceside temizliğe kalkıştım.perdeler,camlar koltuk ve halılar derken kendimi fena kaptırdım
eşimde senelik izinde bilgisayar bana kalmıyor.pek fazla vakit ayıramıyorum.
herkes iyidir inşallah
okuduğum kadarıyla çoko ya geçmiş olsun
ve ayşegülcüm ali yede çok geçmiş olsun.

canım selam hoşgeldin tatile ne zaman gidiyorsunuz nereye gideceksin?
kolay gelsin temizlikte varmış ama en güzeli tatil yorgunluğu üzerine geldiğinde evini tertemiz bulacaksınkaydirigubbakcemile4

valla münişim gidiyom almaya..ama 2 ay düzenli kullanmak lazımmış..
pahalı bişi değil ama denemek istiyorum..resimlere bakarsan ne halde olduğumu mayomun üstümde ne biçim durduğunu anlarsın...
çok üzülüyorum valla....bide actibress ne bi haplar varmış ama 140 ytl ymiş
benim kociş hayatta almaz onu bana
umarım işe yarar...
neler yapmadım ki..
doğumdan sonra saçlarım döküldü..bi dünya bakım yağı alıp yaptım hiç bişe yaramadı...
göbeğimi eritmek için masaj kemeri lut gölü tuzu aldım toparladı ama ben devam edemedim...
cildime gül suyu aldım parlasın diye...bi fark göremedim..
emla krem aldım ağdadan önce uyuştursun diye..fiyasko...
şimdi de bu..
gebertecek herif beni..umarım işe yarar

yevrğrüüüm seni anlıyorum bende aynı durumdayım ben küç kullanmadım bakalım sen kullanda işe yararsa bende alrıım pahalı değülllll,
birde banyodan sonra malum bölgeyesengözlerimebaksanab en az 5 dakika soğuk su tut bu sıkılaştırmaya yarıyor gerçekyten ben kızıkeneeeeeeeekaydirigubbakcemile2 çok yapardım:lepi: popoyada aynı şekilde anam:utangac:
saçlarına zeytinyağı tavsiye ederim canım ayrıca saçlar zaten çıkıyor benimde çok dökülmüştü ama yenileri geliyor dedi kuaför ama bende zaten bir yastığı doluracak kadar saç vardıkafamçokkarıştı
canım emla falan diğerlerine para harcama seni anlıyorum çalıştığımız için ağdaya ,cilt temizliğine ve başka aktivitelere ayıracak zaman yok en güzeli o paraları garanti olan işlere vermek emlayı salla gitsin bende neler yapmadım yok karınca yağı aldım falan ama sürmedim bile çünkü kendi yaptığımız işler bize eziyet kışın vericem parayı gidicem lazer epilasyona yaaaaaaaaaa en fazla 5 seans sürer yani komple her yerekaydirigubbakcemile2sırnaşık şey

Mücümm ya sorma kaynana ama tam kaynana
kendi elini cebine atmaz ama herşeye burnunu sokar yok onu almayın bunu alın
birde politikdir..bu sadece benim fikrim yapmak zorunda değilsiniz der...zora geldiği zaman
timsah gözyaşları döker...
geçenlerde kızkardeşim demişki müstakbel eşine bir tane atom taşdan bir kolye alalım boynum boş kalmasın düğün için oda tamam dedim..kardeşim eşi k.walidesi gitmişler kuyumcuya çocukların
aklına girmiş pırlata tek taş olan bir kolye almışlar sadece kolye 1,900 ytl küpeleride varmış
onlarında tanesi 1,900 ytl toplamda takım 5,700 ytl yapıyor.

Bölüm 2

kardeşim demişti yok sadece kolyesini
alalım şimdi ileride alırız küpeleri k.walide nasıl olduysa tamam demiş..ertesi gün gitmiş küpelerinide
almış çocuklardan habersiz kardeşim deli oldu durduk yere 5,700 borca girdiler yok yere + düğün üstü
şimdi konuşmuyorlar..herşeye karışıyor ev hediyesi halı beğenmişti ben aldım onu onuda beğenmemiş..
herşeyine karışıyor herşeyine gerisini sen düşün daha neleri var...allahdan çocuk biliyor annesini
yasemine teşekkür ediyor sabrından dolayı..!

(uzun yazınca hata veriyor sorry)

kız mavili sen mannaksın
dövcem seni ah bi ele geçirsem:
kız allahtan daha ne istiyon
gül gibi yuvan, seni seven ve seninde sevdiğin bi eşin, dünyalar güzeli bi yavrun, ay parçası gibi güzel bi yüzün, süper bi fiziğin var, daha ne istiyon annamadım:
galiba dayak:oklava::
bırak bu para tuzaklarını
kıyıya köşeye 3- 5 kuruş para koy cnm
bi arkadaşım eşinden ayrılıyo şu an
ban tek sözü kocana canını ver ama paranı verme oldu
parası olmasaydı ortada kalacaktı, bankadaki hesabını bayağı bi doldurmuş hatun, şimdi evini tuttukaydirigubba
demiyorum ki bizde boşanırız, ama dünyanın bin bir türlü hali, var, gene de eccük para koysak bi yerlere kötü mü olarşakkıı

allahıma çok şükür canım bi eksiğim yok...
az bi göbişim küçücük memişlerim var...
evet dünyanın binbir türlü hali var...
üstüme bi rabam kıyıda köşede altınlarım var canım merak etmesengözlerimebaksanab
ama göüğüslerimden cidden şikayetçiyim...utanıyom kocişimden...
ayrıcana beni düşündüğün için çok teşekkür ederim...a.s.
bakımlı olayım istiyom hepsi o kadder...dikkat ettin mi canım resimlerde göz altlarım feci mordur...ne yaptıysam geçmedi..dayak yemiş gibi duruyo hep...
kilo al geçer dediler.hamişkene düzeldi sonra yine ne biçim oldu...
ama saçlarımı da yabana atmayalım...bi tokayı 5-6 kere sarıyorum o kadar azaldı..benimki de bana göre dert işte..ama rabbime binlerce kez şükrediyorum...tek derdim bunlar olsun..allahım kimseye ağır yükler vermesin inşallah...

arkadaşım kocişin hastaymış çok geçmiş olsun eminim iyileştireceğine...
acaba boğaz ağrısına ne iyi gelir...:1no2: hiç bilmiyorum...

Mavili resimleri sakın kaldırma bende bakacam akşama burdan göremiyorum ok.!

kaldırmıyorum canım merak etme...
benim hiç resim kaldırmam o yorumları ilerde okumak benim çok hoşuma gidiyor...

ayrıcana o yorum yapan güzel ellerinize sağlık..çok teşekkür ederim...
mayo bakıp kızmayın bana..kocişim izin vermiyo napiyim....en son ona izin verdi..zati göğüs yok...kaydirigubbakcemile

canım selam hoşgeldin tatile ne zaman gidiyorsunuz nereye gideceksin?
kolay gelsin temizlikte varmış ama en güzeli tatil yorgunluğu üzerine geldiğinde evini tertemiz bulacaksınkaydirigubbakcemile4

hoşbulduk canım marmaris e gidiyoruz bu sene perşembe gecesi yol açıkıyoruz cuma sabahı orda oluruz inşallah

ya normalde zaten berradan çok zor olıyor temizlik yapmak hazır eşim evdeyken berra yla o ilgileniyor bende heryeri silip süpürüyorum.tatil dönüşü ev tertemiz olcak diyede pek bi heveslen yapıyom kaydirigubbakcemile2

Mücümm ya sorma kaynana ama tam kaynana
kendi elini cebine atmaz ama herşeye burnunu sokar yok onu almayın bunu alın
birde politikdir..bu sadece benim fikrim yapmak zorunda değilsiniz der...zora geldiği zaman
timsah gözyaşları döker...
geçenlerde kızkardeşim demişki müstakbel eşine bir tane atom taşdan bir kolye alalım boynum boş kalmasın düğün için oda tamam dedim..kardeşim eşi k.walidesi gitmişler kuyumcuya çocukların
aklına girmiş pırlata tek taş olan bir kolye almışlar sadece kolye 1,900 ytl küpeleride varmış
onlarında tanesi 1,900 ytl toplamda takım 5,700 ytl yapıyor.

canım ya nasıl yani hem pırlanta aldırmış heömde destek olmamışmı keike almasalarmış ya.en güzeli bu işlerde aileleri karıştırmamak bence.çok pahalı be canım yani ödeyebilecek güçleri varsa kardeşin eminim en güzellerine layıktır diye düşünüyorum sonuçta pırlanta değer kaybetmez.ama diğer türlü ise çok üzüldüm.

mücüm bende düşünüyorum epilasyon kocişi kandırmam lazım..bulaşık makinem bozuldu onu alacak şimdi..ancak onun taksidi bitince izin verir....
seansı 120$ falanmış..
kökten kurtul bitsin...
bende kullandım karınca yağı falan ..ama insan zaman ayıramıyor ki...
saçlarıma kullanıorum zeytinyağı ama ruze kafamı streç filmle sarılı görünce korkuyo....

soytarıcım ben soracaktım kayanayı...şimdi böyle karışırsa evlenince nasıl olacak..inşallah damadınız herşeyi kontrol altında tutar..kardeşine de çok çok sabır ve mutluluk diliyorum canım...
eşi iyi olunca emin ol sıkıntıyı çözerler..ki şimdi böyle olgun davranan kardeşin eminim evlenince daha olgun olur ve kaynanayı yıldırır...

hay allah yelizcim ya olacak sey deil walla
millet gelinine bişe aldırmaz
o da tam tersi borca girsinler diye mi yapıyor .?

Bölüm 2

kardeşim demişti yok sadece kolyesini
alalım şimdi ileride alırız küpeleri k.walide nasıl olduysa tamam demiş..ertesi gün gitmiş küpelerinide
almış çocuklardan habersiz kardeşim deli oldu durduk yere 5,700 borca girdiler yok yere + düğün üstü
şimdi konuşmuyorlar..herşeye karışıyor ev hediyesi halı beğenmişti ben aldım onu onuda beğenmemiş..
herşeyine karışıyor herşeyine gerisini sen düşün daha neleri var...allahdan çocuk biliyor annesini
yasemine teşekkür ediyor sabrından dolayı..!

(uzun yazınca hata veriyor sorry)

inanmıyorum yaaaaaaaaaaa:1shok: geri verseymiş eşi kardeşinin bize sordundamı aldın diye ya aldıysada kendi niye ödemiyorki çok büyük saçmalaık ya hem kuyumcu nasıl vermiş parayı ödemedenmi??
bence kardeşin gardını alsın hiç fazlamuhatap olmasın evlendikten sonrada rahat bırakmayacak gibi duruyor bu kadın kızı:oklava:

Back