Bebeklerimiz ve Biz

ii gecelr kızlar
çokocum canım geçmiş olsun canım benim arkadaşlarında dediği gibi kotrollarını sakın ihmal etme...
mev*canım sen nasılsın berfe hanım nasıllar...
hepinize ii gecelr canlarım tatlı ruyalar....
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ya kızlar size söylemeden edemicem t&s kılıç ın fotolarına bakarken bana pek bi tanıdık geldi yaz başında kemeraltı çarşısı var izmirde bilenler bilir orada bir magazada ayak ust prematüre konusunda kısa bir sohbet yapmıştık bir bayanla bebişide kucağındaydı... ve dünya okadar küçükki o t&s kılıç çıktı şaşırdım valla bu işe...:1shok::uhm:

günaydın kızlar...
geldik yine iş başı...
umarım herkes güzel bir gün geçirir...
kızım sabah kadar hiç uyumadı şükür neşesi falan yerinde dün hiç ateşlenmemiş...ama gece uyumadı zilii.saatlerce salladım..artık bi düzelsin şu uyku durumları ya:emir_bebek:

çokocuğuma çok geçmiş olsun..inşallah büyümez..:Saruboceq:.erken fark edilmesi ne kadar önemli...
nimeti çok özledim kızlar...artık hiç gelmiyor mu
kardeşim askerdeki son iznine gelmişti...bugün dönüyor..içime çöktü valla sızısı..
6 ayı kaldı rabbim tüm askerlerimizi korusun...:nazar:

günaydın kızlar
geç kalkmaya alıştuk, ne yapcaz böyle bilmiyorum
mavilim cnm allah hayırlı tezkereler nasip etsin, kardeşine ve tüm askerlerimize
mavicem tesadüfün de böylesi, vay bee dünya ne kadar küçükmüş dedirtiyor

nimo izinde mavilim 15 günlük iznini kullanıyo cnm

günaydın kızlar hepinize,
oğlum gece yine ateşlendi şurup filan sabah ettik şimdi ateş yok çok şükür inşallah çıkmaz tekrardan,
mavice, dream, anneyimben, mevcan, tatarım, teşekkür ederiz geçmiş olsun dilekleriniz için
çokom çok geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın dikkat et kendine ihmal etme kontrollerini
mavilim günaydın Allah kavuştursun kardeşin bir an önce gidip gelir inşallah Allah yardımcısı olsun hepsinin...

hoşgeldiniz kızlar...dreamcım teşekkür ederim hayatım..tüm askerlerimiz için inşllah canım...
geç kalk anacım ne güzel ya..uyu da iyice güzelliğine güzellik kat..zeynepcim nasıl?

soytarım sanada günaydın hayatım...ruzem dün hiç ateşlenmedi şükür...
gecede ateşlenmedi ama hiç uyumadı..oynamak istedi...anlamadım gitti valla..

hoşgeldin alişin anası
6. hastalığa benziyor bu belirtiler valla..
bir an evvel düzelir inşallah....

Günaydın ayşegül..umarım alişimiz en kısa zamanda düzelir cnm ateş çocukları mahvediyor

Bak oynak ruzişe anacım biz bile yatamıyoruz sıcaklardan..çocuklar gündüz bayılıyor sıcakdan
akşamın serinidede enerjilerini boşaltmak istiyor oynamak istiyor..yapacak bişey yok
deniz bile 21,30-21,00 da uyurken,bazı akşamlar 22,00-22,30 u buluyor.. :)

aliş demek gece de ateşlendi, çok geçmiş olsun cnm yaa, umarım düzelir hemen, bi daha da ateşlenmez
bende çay olana kadar cam sildim biraz, misafirim de gelicek belki öğleden sonra
koşturma telaş yine bugünde
kışın günler kısa yetişmiyo diyodum, yazlar uzun ama yine yetişmiyo yaaa

soytarı bak söylüyorum, söylemedi deme
yetişen alıyo
N&K da tişörtler 2-4 arası, modelleri süper güzel
git hemen al denoma bi bavul, renk renk

Herkese günaydın ve kolay gelsin

Bende erken kalktım, prensesimle kahvaltı yaptım oynadık, debelendik şimdi uyudu bende ortalığı toparlayacağım. Bu aralar yine sürekli bugün nereye gitsem modundayım canım sıkılıyor evde.

Alişe geçmiş olsun annesi, yaa gece ateşlenince ne kötü değil mi, insan daha çaresiz hissediyor kendini

Hülya'cım sana da çok geçmiş olsun canım ya, ben çok korkarım o tür şeylerden aman ihmal etme sakın, bu arada Arda'da maşallah çok büyümüş adam olmuş yaw.

Mavili hayırlısıyla gider gelir kardeşin inşallah,

Mavice dünya gerçekten küçük :), nereden nereye ya. Ben kesin tanıdığım insanlar vardır burada diyorum zaten. Örn. jege :).

Sibel gözün aydın seninde, aklın hep eşindeydi ne güzel 10 gün berabersiniZ.

herkese günaydın,
uykusuz bir geceden sonra yine şişmiş gözler ve şaftı kaymış br şekilde geldüm işe:delphin:
ege yine uyumadı gece ağladı birazda ateşlendi yine soydum yatırdım ya şu dişleri bir çıkmada ya:Saruboceq:
hepinize güzel sohbetler idliyorum daha okuyamadım yoğunum yinea.s.

soytarı bak söylüyorum, söylemedi deme
yetişen alıyo
N&K da tişörtler 2-4 arası, modelleri süper güzel
git hemen al denoma bi bavul, renk renk

Günaydın canım

Yaw var ya nasılda adamı kışkırtıyorsun :), zaten gezmek istiyorum birde kızıma alış-veriş süper olur.

Müü'cüm düşmedimi daha ateşi inşallah daha iyi olur bugün, kolay bir gün diliyorum sana da. Akşam misafir vardı, onların gitmesi prensesin uyuması 12:30 u buldu iyice şaşırdı.

kaydirigubbakcemile2hihoyyytgünaydın günaydın günaydın hepinizeeeehihoyyyt nasılsıız bakalım herkese güzel bir gün diliyorum
mavilim ruzemiz nasıl bakalım
alişimizin anası çok gecmiş olsun tekrar umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur meleğin
yelizcim ohhh afiyet olsun bende cay iciyorum:kahve:
zehracım sanada kolay gelsin tatlım zeynomuz nasıl bugün
herkese ama herkese günaydın diyorum.. öpüyorum canlarımŞeniz

yaaa bayıldım bu yeni smililere çok güzellerkaydirigubbakcemile

mirrorum günaydın danam yaa bu cocuk bir türlü atlatamadı ya kıyamam ben kuzuma mahfoldu yavrum... güzel bir çocuk doktoruna götürseydiniz tekrar canımya gerçi sendaha ii bilirsin tekrar geçmiş olsun....
ms.eda sanda günaydın canım meleğin nasıl bakalım...
hepinizi çok öpüyorum...kaydirigubbakcemile5

edacım gel bana cnm bekliyorum, fasülye kavurayım sana, bal ne güzel köyden kayınvalidem göndermiş, mis gibii

mirrorum sanada kolay gelsin cnm ya, demek yine uykusuzsun

mavicem pek bi keyifli gördüm seni maşallah, diet nasıl gidiyo cnm
biz iyiyiz valla, abi kardeş boğuşup duruyolar, emir oyuncaklarını kırıp kırıp zeynep kırdı anne diyo habireeeeeeeee :))

zehra canım günaydın kardeşin varmış oh sahil keyfi yapmışsınız zehra nana kaça kadar uyudun delüüüüüüüüü kaç gecedir rüyamda görüyom senikaydirigubbakcemile4
soytarım günaydın canım,kardeşinin stresini almışsın ama sen stres olmuşsun olma canım bak az kaldı keyfini çıkar düğünün bence kızınla bol bolkaydirigubbakcemile5
Hulya canım çok çok geçmiş olsun kötü huylu olmaması ve erken farkedilmesi çok önemli bak karın ağrısı deyip gitmeyedebilirdin aman dikkat et hiç aksatma canım kontrollerini :Saruboceq::1hug:
t&s canım gözün aydın 10 gün eşin oğlunla bol bol güzel vakit geçirmen dileğiyle canımhihoyyyt
mavica ne garip dimi tanıyorsunuz yani süper nan dünya küçük gerçektendekaydirigubbakcemile2
elifim günaydın ruze daha iyi sanırım aman iyi olsunlarda dert değil uykususz olalım dimi ama:a015: canım nimet geçen hafta bir gün geldi yazdı arada fırsat bulunca geliyor çok eksikliği belli dimi:teselli: kardeşinde hayırlısı ile tezkeresini alır gelir inşallah çabuk geçer üzülme canım:teselli:
alişin anası canım geçmiş olsun biraaz sürecek bu ateşlenmeler egenin hala devam bak 15 günü geçti böyle böyle bağışıklık sistemleri güçlenecek diye düşünüyorum ben artık
Ms.Eda hanım günaydın canın sıkılıyor herhalde dimi evde canım ya al kızını gez çık dışarı canın sıkıldıkça kalma evde.Asya hanım nasıl büyüdülerimi kendileri:emir_bebek:

Back