Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar
nasılsınız benim tatil hazırlıklarım tam gaz gidiyor ama berra yla çok zorlanıyorum.
tatil önceside temizliğe kalkıştım.perdeler,camlar koltuk ve halılar derken kendimi fena kaptırdım
eşimde senelik izinde bilgisayar bana kalmıyor.pek fazla vakit ayıramıyorum.
herkes iyidir inşallah
okuduğum kadarıyla çoko ya geçmiş olsun
ve ayşegülcüm ali yede çok geçmiş olsun.

asyanın annesi iyi gezmeler şekerim :)
bizde zor uruyoruz yerimizde
korkarım çıkacağız bizde kankamla :)

cockocum allah dermansiz dert wermesin
uzuldum tumore ama insallah zarara cewirmez,tedawiyi ihmal etme sakın

çokommmm berkanın doğumgününü en içten dileklerimle kutluyorum..ne mutlu canım sana..
rabbim evlatlarınla kocanla güzel bir ömür versin..

bi yemek yiyip geleceğim...
karnımda hiç aç değil....
gidip kendime göğüs büyütücü bişiler alcam ..QUOTE]

canım bende de durum aynı zaten yok gibiydiler ama artık birşey kalmadıkiÇok üzgünüm çoook birde havası inmiş balon gibiler yaaaaaaaaaa:utangac: küç işe yararmı bilmem topik vardı kk de ama biraz baktım sonra vazgeçtim yani ne yapıcaz yaaaaaaşutarafagitti

mücüm evde kutlayacağız doğumgününü büyük ihtimalle:

aslında ben bir organizasyon yapacaktım ama benim hain kalleş pısırık ev kumkuması:: kocam akşam maç var diye evde pinekleyecek bugun:

oğlunun doğum gününden daha önemli çünkü

:

canım ya olsun evdede güzel olur yeterki kutlansın dimihihoyyyt kocaların hepsi aynı anam:oklava:
benimkide öyle işi gücü evde otursun birde kalkıp sen istedine benmi götürmüyorum diyor biryerekötükedihüso ben kendim çıkıcam oğlumla diyorumonada karşı ya benim herifde tam kıllllllllllllllllllllllllllll-tatlicadiarzu-

Dream cim bu ara o kadar açıldımki düğün üstü şuanda heç birşey alacak durumum yok..
çok teşekkür ederim ince düşüncen için..
Mücüm valla sıkıldım çok stresli geçiyor kardeşimin düğün hazırlıkları
bir kaynana varki düşman başına..kızı iyice bunaltmış...anlatsam ağzınız uçuklar yaptıklarını..
Çokocum bekay ın 6. yaşı hayırlı olsun canım nice yıllara..
Saçlarımda çok güzel oldu çok sevdim ben çikolata kahvesini görümcecim boyadı eline sağlık süper oldu. düğün resimlerinde görürsünüz artık.

Biri turşu kavurmamı dedi... ıımm bayılırım...bir karadenizli olaraktan

canım ya kardeşine üzüldüm demek kaynana faktörü varkafamçokkarıştı damat adayı karışmıyormu yani bu durumda yazık evlenecek stresle en güzel gnleri geçmese bari.
eşiyle arası iyi olsunda dimi:
saçlarınıda güle güle kullan canım merakla bekliyorum resimleri şimdidenhihoyyytkaydirigubbakcemile2
karadenizmi nirden yevrümmmmsen

valla münişim gidiyom almaya..ama 2 ay düzenli kullanmak lazımmış..
pahalı bişi değil ama denemek istiyorum..resimlere bakarsan ne halde olduğumu mayomun üstümde ne biçim durduğunu anlarsın...
çok üzülüyorum valla....bide actibress ne bi haplar varmış ama 140 ytl ymiş
benim kociş hayatta almaz onu bana
umarım işe yarar...
neler yapmadım ki..
doğumdan sonra saçlarım döküldü..bi dünya bakım yağı alıp yaptım hiç bişe yaramadı...
göbeğimi eritmek için masaj kemeri lut gölü tuzu aldım toparladı ama ben devam edemedim...
cildime gül suyu aldım parlasın diye...bi fark göremedim..
emla krem aldım ağdadan önce uyuştursun diye..fiyasko...
şimdi de bu..
gebertecek herif beni..umarım işe yarar

semihacım hoşbulduk hayatım..pikinili resimlerim vardı sadece kontaktakiklere açtım canım..seni arkadaş listeme ekliyorum hemen canım..kabul edersen görürsün..

kız mavili sen mannaksın haaakafamçokkarıştı:mymeka:
dövcem seni ah bi ele geçirsem:oklava:
kız allahtan daha ne istiyon
gül gibi yuvan, seni seven ve seninde sevdiğin bi eşin, dünyalar güzeli bi yavrun, ay parçası gibi güzel bi yüzün, süper bi fiziğin var, daha ne istiyon annamadım:uhm:
galiba dayak:oklava::oklava::oklava:
bırak bu para tuzaklarını
kıyıya köşeye 3- 5 kuruş para koy cnm
bi arkadaşım eşinden ayrılıyo şu an
ban tek sözü kocana canını ver ama paranı verme oldu
parası olmasaydı ortada kalacaktı, bankadaki hesabını bayağı bi doldurmuş hatun, şimdi evini tuttukaydirigubbakcemile2
demiyorum ki bizde boşanırız, ama dünyanın bin bir türlü hali, var, gene de eccük para koysak bi yerlere kötü mü olarşakkıdı

Back