- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.481
edacım gel bana cnm bekliyorum, fasülye kavurayım sana, bal ne güzel köyden kayınvalidem göndermiş, mis gibii
mirrorum sanada kolay gelsin cnm ya, demek yine uykusuzsun
Günaydın canım
Yaw var ya nasılda adamı kışkırtıyorsun :), zaten gezmek istiyorum birde kızıma alış-veriş süper olur.
Müü'cüm düşmedimi daha ateşi inşallah daha iyi olur bugün, kolay bir gün diliyorum sana da. Akşam misafir vardı, onların gitmesi prensesin uyuması 12:30 u buldu iyice şaşırdı.
mirrorum günaydın danam yaa bu cocuk bir türlü atlatamadı ya kıyamam ben kuzuma mahfoldu yavrum... güzel bir çocuk doktoruna götürseydiniz tekrar canımya gerçi sendaha ii bilirsin tekrar geçmiş olsun....
ms.eda sanda günaydın canım meleğin nasıl bakalım...
hepinizi çok öpüyorum...kaydirigubbakcemile5
edacım gel bana cnm bekliyorum, fasülye kavurayım sana, bal ne güzel köyden kayınvalidem göndermiş, mis gibii
mirrorum sanada kolay gelsin cnm ya, demek yine uykusuzsun
Sağol canım, yemiş kadar oldum. Bende de fasulye var ama köy fasülyesi ne güzel olur, mis gibi kokusu her yeri sarar, afiyet olsun size, bugün yine ütü yapacağım ya bir türlü kalkamıyorum kaydirigubbakcemile2
Büyümez mi müü'cüm, iyice yaramaz oldu, sağlıklı olsunlarda.
mavicem pek bi keyifli gördüm seni maşallah, diet nasıl gidiyo cnm
biz iyiyiz valla, abi kardeş boğuşup duruyolar, emir oyuncaklarını kırıp kırıp zeynep kırdı anne diyo habireeeeeeeee :))
Sağol canım, yemiş kadar oldum. Bende de fasulye var ama köy fasülyesi ne güzel olur, mis gibi kokusu her yeri sarar, afiyet olsun size, bugün yine ütü yapacağım ya bir türlü kalkamıyorum kaydirigubbakcemile2
Büyümez mi müü'cüm, iyice yaramaz oldu, sağlıklı olsunlarda.
mavicem pek bi keyifli gördüm seni maşallah, diet nasıl gidiyo cnm
biz iyiyiz valla, abi kardeş boğuşup duruyolar, emir oyuncaklarını kırıp kırıp zeynep kırdı anne diyo habireeeeeeeee :))
mirrorum allah acil şifalar versin canım..
mavicem hoşgeldin hayatım...
kızlar tatil resimlerimiz sadece size özel..görücüye çıktı...arkadaş listesine özel yaptım...göremeyen haber versin...
mirrorum hayırdır cnm nasıl görüyon beni rüyanda merak ettim danam
özlediysen öçekinme sölee
hemen bi buluşma ayarlayıverelim ekinim nazım da burdaykene yievruuuuum
edacım kolay gelsin sana da cnm ütü yapıcan demek bu sıcakta
selam kızlar, iyi dilekleriniz için çook teşekkür ederim:teselli:
alişime, ruzişe tekrardan geçmiş olsun: tez vakitte iyileşirler inş
ütü yapan edaya, temizlik yapan dünürüme, bu sıcakta işyerinde olan müüü ve maviliye kolay gelsin
sibelcim eşinle 10 gün birliktesin:içelim: ne güzel tadını çıkar canım
mavice, ekinnaz, tatarım size de selam
soytarım saçını boyadın mı tatlım, nasıl oldu, eminim çok yakışmıştır
bu arada bugun berkanımın doğum günü, oğlum altı yaşında teyzeleri, yıllar ne çabuk geçiyorr:hooray::dance:
ütüde neymiş, bu havada ne ütüsü hihoyyyt,
daraldım biz kızımla dışarı çıkıyoruzz kızlar, gelince görüşürüz
canlarım çok tatlısınız ya benim ütüm var biraz yaparım umarım çok sıcak var ya hiçbişey yapmak istemıyo insan
oğluşumda uyuyo ,hepinizi selamlıyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?