• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Şeniz
:lepi::lepi::lepi::lepi:
doğum günün kutlu olsun alişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nice nice mutlu sağlıklı yaşlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşegül iyiki doğurmuşun dimii alişi nasıl güzel bir duygu
rabbim herkese analık duygusunu yaşatsın
alişle hep beraber mutlu sağlıklı senelere inşallah canımmŞenizŞeniza.s.a.s.

günaydın ekinim hoşgeldin canım demek egenin ateşi düşmemiş yawrum mahfoldu ya umarım tez zamanda iyleşirde sağlığına kavuşur... sen nasılsın yawruların hele o küçük cadın nasıl ...

günaydın mavicem.evet ya egenin ateşi düşmemiş inşallah şimdi iyidir
müü yok denekki işe gitmedi allahım sağlık versin birenönce

biz iyiyiz canım naz cadısıyla uğraşıyorum beni inanılmaz derecede yoruyor
hiç yerinde durmuyor sürekli bişiler karıştırıyor
çok bunaldım sıkıldım inann şikayet etmiyorum allah evlatlarımıza sağlık versin
ama bazen insan ister istemez bunalıma giriyorr

sen nasılsın oğluşların nasıl canım
tatile ne zaman gidiyorsunuz bakalımm

Şeniz
:lepi::lepi::lepi::lepi:
doğum günün kutlu olsun alişimmmmmmmmmmmmmmmmmm
nice nice mutlu sağlıklı yaşlaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayşegül iyiki doğurmuşun dimii alişi nasıl güzel bir duygu
rabbim herkese analık duygusunu yaşatsın
alişle hep beraber mutlu sağlıklı senelere inşallah canımmŞenizŞeniza.s.a.s.

günaydın ekincim teşekkür ederiz evet iyiki doğurmuşum Allah olmayan herkese nasip etsin:nazar:

saolasın canım bende kuzularımda iyiyiz çok şükür..
kızlar cadı olur bilirim.. eminim canını çıkartıyordur
benim ufaklıkta abisine göre biraz yaramaz olacak galiba ama
cadı kızlara yine yetişemez...
maviş gözlü kuzum çok tatlı ama
rabbim doğarken takmış ona nazar boncuklarını (naz dan bahsediyorum ha benim kuzular maviş felan değil)
dediğin gibi şikayet etmek değilde insan bazen bunalıyor heleki bu sıcaklarda
çocuk sorunu olab bir kız kardeşim var ben şikayet edince ayy abla niye şikayet ediyorsun
olsada keşke benim canımı çıkarsa diyordu şimdi hamile daha şimdiden başlamış şikayet
bu sıpa beni rahat bırakmıyor diye
aynen ona dediklerimi yazıyorum'' davulun sesi uzaktan hoş geliyordu değilmi''
işte böyle sabah sabah çenem düştü şu egedende bi haber alsaydıkta rahatlasaydık
güzel günler canım...Şeniz

Ali'nin annesi harala gürele dün akşam fotoğraf çekmedik, cuma kahvaltıda çekeriz.
Ali'nin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı, sıhatli, annesiyle babasıyla uzun bir ömrü olsun.

Mavice, ekin herkese günaydın.

Bu gece çok az uyudum daha iyiyim vallai miskinlik kötü ya geç kalkınca bütün gün kendime gelemiyorum. Ege'nin keyifsizliğini biliyordum ama hala devam ettiğini bilmiyordum, dişten değilse mikrobik bir durumda olabilir o da ateşinin düşmemesine sebep olabilir. Yavrus bu aralar çok hasta oldu ya,

Ali'nin annesi harala gürele dün akşam fotoğraf çekmedik, cuma kahvaltıda çekeriz.
Ali'nin doğum günü kutlu olsun, sağlıklı, sıhatli, annesiyle babasıyla uzun bir ömrü olsun.

Mavice, ekin herkese günaydın.

Bu gece çok az uyudum daha iyiyim vallai miskinlik kötü ya geç kalkınca bütün gün kendime gelemiyorum. Ege'nin keyifsizliğini biliyordum ama hala devam ettiğini bilmiyordum, dişten değilse mikrobik bir durumda olabilir o da ateşinin düşmemesine sebep olabilir. Yavrus bu aralar çok hasta oldu ya,

sağol canım çok teşekkür ederiz darısı diğer bebişkolarımıza inşallah:nazar:

alişimin doğum günü kutlu olsunnnnnnnnnnŞenizŞeniz
yakışıklı kerata, yaşına bastı çok şükür, allah mutluluğunuzu daim etsin cnm, oğlunla eşinle nice mutlu mesut yıllara ayşegülcüm

doktor neyi olduğunu söylememişmi zehracım kuzum kıyamam mahfoldu ya:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::nazar:

günaydınlar herkese diyim öncelikle

önceliklee müüyü bende çok merak ediyorum egeciğime yazık yaa. inaşllah bri an önce düzelir. doktor bişey demiş mi neden miş bilen varmı?

ayşegülcüm, alimin doğum günü kutlu olsun. allah ona uzun sağlıklı, mutluluk dolu, bol paralı, kısmet dolu, yüüznden gülüzükler eksik olamayn bir ömür veriri inaşllah. sanada tatlı dilli güzel bir gelin nasip etsin ALLAH.

ay kıyamam ben egeme. yavrumunun kaç gündür çektiği. yavrum süüzlmüştür iyice. inaşllah bir an önce düzelir yavrum..

dünürücm sen napiyin?damadım, kızım nasıl?
o hülya bacumda gelmiş.
mavicem sen nasılsın?
edacım senin zilli ne yapıyo
ekinnimnazım sarı paptyam nasıl?
alişim anası hazırlıklar tamamdır herhall

nan dünür buluştunuzmu? siz hiç bakem benim yokluğumdaaa? albümüne girdim buluşma fotoları falan diyo ama resim yok. varda ben mi gmremiyom?

günaydın kızlar

egem inşallah çok çabuk iyileşir yavrum bu sıralar üstüste geldi hep hastalıkları

ayşegülcüm ali min doğum günü kutlu olsun.çok güzel bir ömür diliyorum ona sevdikleriyle beraber olur inşallah

hülyacım hoşgeldin.ana ocağı hiç bişeye benzemez rahatına bak.ardamada maşallah dişleri çıkmış.

ekincim benim zillimde naz ablasının yoluından gidiyor.yaramzlıkta sınır tanımıyoruz.yürüteçte çekmeceleri açıp içindekileri abna veriyor bide sırıtıyor.

nimetcim günaydın canım

yelizcim başladım sirkeye...gelişmeleri yazarım sana.

zehra cım nasılsın zeynep ve emir nasıl

eda cım ve mavice günaydın sizler nasılsınız bakalım

nan dünür buluştunuzmu? siz hiç bakem benim yokluğumdaaa? albümüne girdim buluşma fotoları falan diyo ama resim yok. varda ben mi gmremiyom?

buluştuk tabi danam:teytey:
ben, müü, eda buluştuk:sm_cool:
çok güzel bi buluşma oldu
birbirimizden çok sıcak elektrik aldık
çok güzel vakit geçirdik
bi daha kine daha kalabalık oluruz inşallah

mavicem iyiyiz cnm, zeynep çok keyifli uyandı ve halende keyfi yerinde
emirde iyi cnm, arabalarıyla oynuyo
kuzenim bendeydi pazartesiden beri
sıkıldık, şimdi sahile inicez, yemek yiyip, gezeriz biraz

sen nasılsın, yakışıklılar da iyidir umarım

Back