• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

off sabahtan bu yana ne çok şeyler yazılmış böyle.

mücüm çok çok geçmiş olsun.umarım çabuk atlatır hastalığını.önemli bişeyde değil sadece diştir inşallah.

yelizcim denom atlatmış kabızlığı.iyi bari sizde kısa sürdü.

ayşegülcüm evin çok şeker olmuş.ne güzel telaş bunlar.

ekincim geçmedi mi nazımın kabızlığı berra ya akşam yatmadan ve sabah kalkar kalkmaz karpuz suyu içirdim.birde hiç meyve yemiyor zilli kavanoz meyve mamasını sulandırdım biberonda onu içirdfim.biraz daha rahat yaptı bugün kakasını.tek sorunumuz diş var şimdilik.

nimetcim yaşadığın çok zor.ben evde üzülürken niye çalışıp kızımın geleceği için birşeyler yapamıyorum derken senin bu yaşadıklarını okuyup senle birlikte daha da üzüldüm.çalışmak ve yavrunun uzakta olması çok zor.sen hiç merak etme nilim seni hiç unutmaz kokundan tanır tabikide.sen içini ferah tut.

tatarım sizdede dişler mi geliyor. hadi hayırlısı olsun.bu arada alcağın paranı güle güle harca tatlım.

berfin sena hadi hayırlı olsun.benim kız hiç emeklemiyor.emekleyenlere çok özeniyorum.sanırım emeklemedende yürüyecek böyle giderse.

zehracım,mavice,jege,eda ve zeynebb sizlerede merhabalar

tenzile sen benim gözlerime baksana aklımda olsun diye şeyettirdimi yedimmi acaba..):):):):)
doğru birde o vardı o kiminkiydi bilmiyorum ama ilk göz ağrınız olduğunu biliyorum

tatarım güle güle harca paracıkları cnm ne güzel...

Saol canım semiha atlattı çok şükür..şimdi keyfi yerinde. :nazar:

tenzile sen benim gözlerime baksana aklımda olsun diye şeyettirdimi yedimmi acaba..):):):):)
doğru birde o vardı o kiminkiydi bilmiyorum ama ilk göz ağrınız olduğunu biliyorum

tatarım güle güle harca paracıkları cnm ne güzel...

Saol canım semiha atlattı çok şükür..şimdi keyfi yerinde. :nazar:

cnm peki ne işe yarıyor yani iştah mı kesiyor nasıl werdiriyor kiloyu

ewet ablamın kızı Ada

kızlar naptınız bakalım oğlum çok yaramazlıklar yaptı bugün,
önce kumabarayı kırdı parmakını accık kanattı,
sonra naftalin kutusunu alıp açmış ve bi tane ho ağzına hemen aldım ağzını yıkadım :(((
birde toz alma suyumu tepesinden aşağı döktü bide ıslak ıslak bakıyor gözümün içine buuuuuuuuuu diyor sıpam...

talucum teşekkürler söylemesen görmezdim temmuz annelerindeki mesajı...

yeliz cim ben daha önceleri almıştım elma sirkesini ama bi türlü içemedim.midemi bulandırdı her defasında.
ama bugün senden duyunca tekrar başladım bakalım farkedecek mi

kızlar sterilazatör kullanan varmı aranıda yada kullanmıs olan ben kızın herseyını kaynatıp durmaktan yoruldum
bugun gıdıp alıcam ,hangısınden alıyım bılemedım

Semihacım durma hemen bu akşam başla canım
bana çok yaradı+yararları saymakya bitmez...sırf şifa niyetine içmek lazım...

ben bir de bir tatlı kaşığı sirkeyi atıyorum ağzıma ardından bir bardak suyu dikiyorum
o zaman o kadar iğren olmuyor...

berfinsena hayirli olsun cnm bizim oglanda 1 ay ,nce basladi emeklemeye ;'md' tutamiyoz hatta direk ayaga kalkip yurumeye cali;`siyor drumuz premature\LER erken yapar geli;ir demi;tide bukadar erken beklememi;t'm

kelimeleri bile soyluyor anne baba mama yoldan cocuklar gecince aba DIYE BAGIRIYOR BU DIYE bagiriyor allah herkeze bu duyguyu yasatsin;

ben diyorum 7 aylikken basladi diye inanmayinca .ektigim v'deoyu g,ster'p dinletiyorum nasil sasiriyolar

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
tatlı rüyalar bebişlere..
aklımda müü de kaldı uamrım yarın alırız iyi haberlerini

kızlar sterilazatör kullanan varmı aranıda yada kullanmıs olan ben kızın herseyını kaynatıp durmaktan yoruldum
bugun gıdıp alıcam ,hangısınden alıyım bılemedım
ben kullanmadım cnm kullanmıyorum da hala
gerekli görmuyorum
genelde bulaşık makinesine atıyorum bulaşıklarını

ben kullanmadım cnm kullanmıyorum da hala
gerekli görmuyorum
genelde bulaşık makinesine atıyorum bulaşıklarını

canım makınada daha yıkıyamam cunkıı cok kucuk daha ıyıce dezenfekte olması lazım
senın kız buyuk makınadada yıkanabılır artık bagısıklıgı guclenmıstır
saol canım

sekercim
arada dezenfekte et tabi kaynar suda ama sık sık yapmana gerek yok
ben 6 . ayda basladım ek gıdaya o zamanda soylemişti doktorumuz bulaşık makinesi en iyisidir die
en iyi durulayan kalıntı bırakmayn yontemdir
yine de sen bilirsin tabiki cnm

kızlar slm..nasılsınız bakalım..kaç gündür o kadar yorgunum ki..kışlık erzak derdine düştüm,elim fasulyeden patlıcandan çıkmaz oldu..yaramaz berfe zaten bilgisayarın başına oturtmuyor....

ya kızlar benim bu yaramazın hiç emeklemeye niyeti yok..yüz üstü yatırıyorum sadece poposunu kaldırıyor indiriyo..hemen yüz üstü geri dönüyor..yürüteçine koyuncada bütün evi alt üst ediyor..sürekli prizlerin yanına gidiyor..onu takip edicem diye iş yapamaz oldum...

Back