• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın kızlar, güzel bir gün geçiririz inşallah

Oyy çoko gelmiş hoşgelmiş, nasılsınız. Anne kucağında mutlusunuzdur tabi.
Yeliz günaydın geçmişi okuyamadım ege'nin nesi var?
Bu arada dün jege hanım ve kerimeleri Derin bizdeydi ama doyamadık cuma kahvaltıda mıncıklayamaya devam edeceğiz kuzuları
cnm şimdi okudum
sorma doyamadık birbirimize ama yinede guzel bir geceydi yemeklerde nefisti,tekrar teşekkürler
fotoları koysak mı ne dersin :p
:))))))))))))
opuyorum
yarın bekliyorum bebeeeeeem :)

kızlar selam tekrar

bendneiz 15 gün izne çıkıyom yani 15 gün kuzum yanımda olacak. tatile neyim gidemicez ama koklaşır koklaşır dururuz artık kuzumla. babasıyla birlikte evde .oh değmeyin keyfimize.

oh oh benim ve kuzumun yokluğundan faydalanın buluşun danalar sizi

inaşllah egeciğim bir an önce iyileşirde güzel ahberlerini alrıız
ohh şimdi ben kızımıda kocamıda alır bir eminönü yaparmıyım yaparımmmmmmmmmm. ordan kızıma ciciler alırmıyım alırım:))))))))

ohh pieeree lotiye giderkahvaltı edermiyim ederim :))))

oohh ohhh bide denize gdebilseydük fena olmazdı ama. naapalım artikin. buna şükür.

nimetcim iyi tatiller güzelim sana.kızınla doya doya koklaşırsınız.
belli mi olur belki günü birlik denizede gidersiniz.

Biz iyiyiz cnm ne olsun şafak 1 yarın akşam inş. kızım gelecek (allah izin verirse)
kızımla konuştum bugün öğlenden önce tam 4 saat uyumuş 1 de kalkmış
şimdi yine uykusu gelmiş... normalde k.walidem bu kadar uyutamazdı...uyudumu deniz hiç anne dediğimde 10 dk uyudu derdi...şuanda ev sesiz ondan sanırım...

ne güzel bak yelizcim sayılı gün çabuk biter derler.bitiverdi kazasız belasız.en uzun ayrılığınoız bu olsun.

kızlar esımden ayrılalı 20 gun oldu fakat çok özledım sureklı konuşamıyoruzbız çok baglıydı bırbırımıze ışteyken bıle gunde 40 defa arar konuşurduk şimdi hep tlf kapalı sureklı aglıyorum ona bellı etmemeye calışıyorum fakat psıkolojım çok bozuldu hıç bıryere sıgamıyorum bazen elımde olmadan ogluma cok bagırıyorum bugun tam vuracaktım kendıme gelıp ne yapıyorum dedım onunda psıkolojısının bozulmasından korkuyorum sızce oda anlıyormudur............

slm kızlar egeye ne oldu ya cok gecmiş olsun

hoşgeldin hulyacım

alişimede ilk yaşı kutlu saglıklı huzurlu nice senelere inşalah

kızlar esımden ayrılalı 20 gun oldu fakat çok özledım sureklı konuşamıyoruzbız çok baglıydı bırbırımıze ışteyken bıle gunde 40 defa arar konuşurduk şimdi hep tlf kapalı sureklı aglıyorum ona bellı etmemeye calışıyorum fakat psıkolojım çok bozuldu hıç bıryere sıgamıyorum bazen elımde olmadan ogluma cok bagırıyorum bugun tam vuracaktım kendıme gelıp ne yapıyorum dedım onunda psıkolojısının bozulmasından korkuyorum sızce oda anlıyormudur............

canım seni anlıyorum ama üzülmekte bir yere kadar..neticede eşinin mesleği bu..elbetteki korkuyorsun ama sanada yazık bu kadar yıpratma kendini..oğluşundan senin sıkıntını mutlaka hissediyordur..onlar bizim bi bakışımızdan anlar üzüntümüzü...

tatarım napıyosun ya hiç karşılaşamıyoruz..
alişimin doğumgünümüymüş..iyiki doğdun aliş iyiki doğdun aliş...

canım seni anlıyorum.sevdiğğinden ayrı olmanın zorluğunu tahmin edebiliyorum.ama içini rahatlat biraz sayılı gün nede olsa.yavrularımız bizim her halimizi sezebiliyorlar.yavrun için rahatlat kendini.onun morali iyi olsun:1hug:

saolun kızlar ya vala fırsat buldukca geliyorum işim var kızda durmuyor
4 diş demiştimya 6 diş geliyor eh baya bi huysuz bayadır diş cıkarmamıştı hepsi biden geldi yavrum mafoldu

kızlar ben kaçtım kocişim gelmek üzere..
tatarım jegecim semihacım sibelcim ve şu an topicte kim varsa..hepinize ii akşamlar...

canım işin çok zor anlıyorum seni ama birazdaha sakin ve kendine hakim olmalısın.. düşünsene karnındayken hiç birşeyden anlamazken bile dünyadan bir haberken anlıyorlar mutluluğunu üzüntünü şimdide çok iyi anlıyordur... ama birde onun tarafından düşün baba yanında değil... senin daha güler yüzle yaklaşman gerekir... çok zor bir durum geçendede yazmıştımsa iyi düşün iyi olsun diye... sana sadece sabır dileye bilirim tatlım kendine ve meleğine ii bak..:teselli:

çokocum sende hoşgeldin tatlım izmirdesin demek tekrar hoşgeldin o zaman .. kuzunun incileride hayırlı olsun sağlıkla çıkarsın hepsini inşallahhh...:1hug:

tatarım
jegecim
semihacım
sibelcim
herkese ii akşamlar güzel bir akşam diliyorum sizlere ve kuzularınızaa.s.

Selam kızlar kim var kim yok bakiimmm
jege koy bacım şu resimleri yahuu amma inat attin ayol
o güzelliklerden mahrumetmeyin bizi görelim 3 silahşörleri

Back