• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Kızlar iyi geceler, bizim bilgisayar sizlere ömür. Bilgisayarlarla çok haşır neşir olan kocam artık bununla uğraşamıycam dedi, o kadar vahim yani. Şimdi kocişimin işyerinde kullandığı laptopu getirmişti, ondan yazıyom. Yarın bırakabilir ama olmadan olmuyo.
Nasılsınız, bebişler nasıl? Aslında artık çocuklar demek lazım, çoğunun bebişlik çağı geçti.

Kızlar iyi geceler, bizim bilgisayar sizlere ömür. Bilgisayarlarla çok haşır neşir olan kocam artık bununla uğraşamıycam dedi, o kadar vahim yani. Şimdi kocişimin işyerinde kullandığı laptopu getirmişti, ondan yazıyom. Yarın bırakabilir ama olmadan olmuyo.
Nasılsınız, bebişler nasıl? Aslında artık çocuklar demek lazım, çoğunun bebişlik çağı geçti.

nbr canım mert nasıl
gizemim diş cıkarıyor 4 tane birden geliyor yavrumun
ishali devam etmekte ama hafif kök dişleri cıkmış bugun gördüm kök dişleri cıkmış azı dişleride yeni cıkmaya başladmış

nbr canım mert nasıl
gizemim diş cıkarıyor 4 tane birden geliyor yavrumun
ishali devam etmekte ama hafif kök dişleri cıkmış bugun gördüm kök dişleri cıkmış azı dişleride yeni cıkmaya başladmış
OOooo tatarım naaptı gizoş 4 tane birden. kolay çıkarsın inşallah. Bizim 4 tane çıkmıştı, bi ara yarıyo sandım, iştahsızlık falan vardı, ağrı yapıyo gibiydi, üstten iki diş yeri belli iyice ama daha çıkarmadı. Mert iyi canım, çook hareketli, sıpa oldu iyice. Adımlar artıyo bakalım. Cumartesi Ankara yolcusuyuz, annem burda yürütürüm ben onu diyo. Ay bunun tuşları bi garip yazıyomsiliyom be ya!

kızlar slm..nasılsınız bakalım..kaç gündür o kadar yorgunum ki..kışlık erzak derdine düştüm,elim fasulyeden patlıcandan çıkmaz oldu..yaramaz berfe zaten bilgisayarın başına oturtmuyor....

iyi geceler canım kolay gelsın
biz gecen hafta ılk defa kıslık bıseyler hazırlıyalım dedik arkadasımla ,patlıcan ve bıber kozleyıp dolaba koyduk ,butun bır gun ugrastık ,amaaa bır haftada hepsını yemısız dolapta yaptıklarımızdan eser yok sırnaşık şey

Son düzenleme:
kızlar herkese ii geceler..bugün çok yoruldum.yarın berfe sultan izin verirse sabah şöyle gerile gerile bi uyumak istiyorum..bebişler öpüldü kocaman...

selammmmmmmmmmmmmm delülleerrrrrrrrrrrr
ben geldimmmm izmirdeyimmmm baba ocağında ana kucağındayım
hepinizi çoook özledim inanın

çocuklar da ben de çok iyiyiz, ardamın iki dişi oldu
umarım tüm bebişler iyidir

hepinizi sevgiyle kucaklıyor kocaman öpüyorummmm

Günaydın kızlar, güzel bir gün geçiririz inşallah

Oyy çoko gelmiş hoşgelmiş, nasılsınız. Anne kucağında mutlusunuzdur tabi.
Yeliz günaydın geçmişi okuyamadım ege'nin nesi var?
Bu arada dün jege hanım ve kerimeleri Derin bizdeydi ama doyamadık cuma kahvaltıda mıncıklayamaya devam edeceğiz kuzuları

Günaydın kızlar, güzel bir gün geçiririz inşallah

Oyy çoko gelmiş hoşgelmiş, nasılsınız. Anne kucağında mutlusunuzdur tabi.
Yeliz günaydın geçmişi okuyamadım ege'nin nesi var?
Bu arada dün jege hanım ve kerimeleri Derin bizdeydi ama doyamadık cuma kahvaltıda mıncıklayamaya devam edeceğiz kuzuları

günaydın canım ohhhh allah muhabbetinizi artırsın... ege yaklaşık bir hafta on gündür rahatsız ateş kusma ishal felan mirror başta diş galiba dedi ama sanırım öyle dğil umraım ii dir kuzu sanada güzel bir gün diliyorum tatlım..Şeniz

günaydın yelizcim,
günaydın çoko hemişim özledik delüü nasılsın bakalım nereleri fethettin yediğin içtiğin seni olsun gezip gördüklerini anlat, ardamızında iki dişi olmuş hayırlı uğurlu olsun darısı benim yavrumun başına :((( daha bir tane bilem yok dişi...
günaydıın eda hanımcım oo misafir ağırlanmış yokmu foto foto:)))

:dance:İYİKİ DOĞDUN ALİ İYİKİ DOĞDUN ALİ İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAAAAAA.:dance: CANIM KUZUNUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN RABBİM SAĞLIKLI HUZURLU VE BAŞARILI UZUUUUUUUNNNN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞALLAH..... benim için öp kuzuyu olurmu:nazar:

herkese günaydın diyorum.... kıslar size diyorum size:sm_cool: güzel bir gün geçirin inşallahhhhhhha.s.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr günaydın hepinizeeeeeeeeeeeee

acayip canım sıkkın nedensizzz
egeyide çok merak ediyorum dün zehra görüşmüş telden
ateşi düşmemiş tekrardan doktora götüreceklermişşşşşşşş

selammmmmmmmmmmmmm delülleerrrrrrrrrrrr
ben geldimmmm izmirdeyimmmm baba ocağında ana kucağındayım
hepinizi çoook özledim inanın

çocuklar da ben de çok iyiyiz, ardamın iki dişi oldu
umarım tüm bebişler iyidir

hepinizi sevgiyle kucaklıyor kocaman öpüyorummmm

hoşgeldin çokommmmmmmmmmm
ana kucağındasın ne güzel canım nasıl geçiyor tatilin valla özledik seni
demek ardanın dişi geldi aceleci maşallah yavrum
iyi olduğunuza sevindim canım
prenslerine ve sana öpücüklerrrrrrrrrrrrrrrrŞeniz

:dance:İYİKİ DOĞDUN ALİ İYİKİ DOĞDUN ALİ İYİKİ DOĞDUN İYİKİ DOĞDUN MUTLU YILLAR SANAAAAAAA.:dance: CANIM KUZUNUN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN RABBİM SAĞLIKLI HUZURLU VE BAŞARILI UZUUUUUUUNNNN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN İNŞALLAH..... benim için öp kuzuyu olurmu:nazar:

teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun:nazar: amin hepimizin yavrularına sağlık, uzun ömürler nasip eder inşallah rabbima.s.

Back