Bebeklerimiz ve Biz

selam kızlar tekrar hoşgeldin zehra, ohh misler gibi geçmiş tatiliniz
Sibel'e de sevindim inşallah herkes iyi haberlerini alır, Allah tüm silahlı kuvveti mensuplarımızı korusun
yeliz kuzunu öp kokla bolbol iki gündür seninle bende üzüldüm ayrılıgınıza

bende iki gündür evle uğraşıyorum ama inanın hiç birşey yapamadım, kızımı yalnız bırakamıyorum artık. Evi toparlayamadım sinirlerim bozuldu uğraş uğraş birşey yok ortada,

Herkese hayırlı kandiller

kızım durmuyor yine yazarım, öptüm sizi

sabah ne kadar we nasıl weriyorsun sütü yelizcan :)

hosgeldin zehracım
hay allah talihsizlik olmuş
bizde bu sene belekte gittiğimiz yeri onceden internetten rezerwe ettik
we nettekinden daha guzeldi ozellikle çalışanlar we temizlik süperdi aniömasyonlar full kadro ile yapıldı ws.
neyse bundan sonra daha dikkatliolun
eeee tatiliniz bitti mi sizinde yoksa daha war mı?

saol cnm, öyle yaparız bi dahakine

tatilimiz deniz olarak bitti ama ağustosta 1 hafta memlekete gidicez sanırım

zehracım öncelikle hoş geldin ve kandilin mübarek olsun diyim.... başı biraz can sıkıcı olsada tatilinin güzel geçmesine sevindim zeynebede maşallah.... bizde netten bir yerler bakıyorduk kısmetse ağustos 15 te bizde tatilciyiz... ama senin duruma benzer bir durum bizim bir arkadaş yaşamış sakın dedi bizde vazgeçtik kuşadasında eşimin dayısının yazlığı var anahtar bizde zaten yine oraya gideceğiz değişik bir yer olsun demiştik ama malum çağan küçük ve çok yaramaz ev prtamı daha rahat olur diye düşündük... bu yıl böyle olsun artık sonra benimde aklıma yattı bakalım kısmet artık birdahaki seneye... seni ve kuzunu öpüyorum tatlım ii akşamlar:1hug:

kızlar herkese iyi geceler...bütün gün neredeyse dışardaydık berfe hanımla..vakit bulamadım..hepinizi öpüyorum..biraz geç oldu ama kandilinizde mübarek olsun..mis kokulularada deliksiz mışıl mışıl uykular...

çok geçmiş olsun canım inş. bir şey çıkmaza.s.

canlarım hepınız sagolun şimdi aradı konuştuk bugunde sag oldugunu ogrendım ya... hep bı korkuyla yasıyorum yasamamak elde degıl...

gözün aydın canım umarım hep iyi haberlerini alırsın içini ferah tut Allah hepsinin yardımcısı olsun...

hepinize iyi geceler sizlere bebişlerinize kasintisiz uykular fıtıklar allah rahatlık versin...a.s.

kızlar hepinize günaydınlar,

dün gece bebeğim çok ağladu 12 de bir uyandı 13:30 a kadar kucağımıza alıyoruz ağlıyor, emziriyorum istemiyor o kadar çok ağladıki salladık biraz sustu gözler açık yüzü asık sustu durunca yine ağlamak zor uyuttum sabahda 6 da kalktık tekrarda yatamadım işlerim var temizlik yapcam biraz yarında mamalar ara ara bakmaya çalışırım ama gelemezsem cuma günü görüşürüz, hepinizi çok öptüm bebeişlerinizi de benim için koklayın...

dream hoşgeldin bebeğüüümmm çok güzel yerlerde gezme yamışsınız bizde evliliğimizin ilk yazında oraları fethetmiştik :)))))

günaydın ayşegül.
nye ağladı ki kuzum.sıcaktan bunalmış olabilir miki

günaydın ayşegül.
nye ağladı ki kuzum.sıcaktan bunalmış olabilir miki

günaydın hayatım bilmiyorum ki hiç böyle yapmazdı ağlamak hemde nasıl gözlerde yaş sel gibi :a015:
Allah bebişlerimizin hastalığını, üzüntüsünü yaşatmasın bizlere inşallah,
sen nasılsın meleğin nasıl?

iyiyiz çok şükür sabah 6 da kalktı berra da hala ayakta.uykusu var uyumamak için direniyor.eli hep ağzında konuşa konuşa koltukta sıralanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…