• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

insallah çıkarırlarda rahatlarız.

kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu

Sibelcim dualarımız seninle
Tez zamanda iyi haberlerini alırsın inşallah

sevil cim geçmiş olsun.
berra ya ben doğduğundan beri nivea nın pişik kremini kullanıyorum.
çok pişik sorunumuz olmadı.
bir kere ishal olmuştu oda anında pişik yaptı.
o zaman doktorumuz trosyd vermişti.
oda mantar kremi anında işe yaramıştı.
zaten günde en fazla 3 kere kullanabiliyorsun nu.
çok memnun kaldım.

sağol kuzum teşekkürler,
evet başladı balon şişiriyorum ha bire:roflol:
bi liste yaptım bakalım canım mama listesi
poğaça
çin böreği
tuzlu kurabiye,
sakallı poğaça
kısır
biber dolması
yaprak sarma
tandır böreği (babaanneden)
ballı kurabiye
pekmezli kurabiye
bakıyorum bişeyler daha ekliyimmi diye
tabi bide yaş pastası var o pastaneden:roflol:

sakallı pohacamıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:1shok:kafamçokkarıştı o ne laaaaaaaaaaaaaaaa nasıl oluyorrrrrr:1ninca: aman deyimmmmmmmm
rus salatası yap salatan eksik gibi geldi bana birde kısır caniiim:utangac:
Sibelcim dualarımız senin eşinle ve bütün mehmetcikle...allahım onları ailelerine bağışlasın...
iyi düşün cnm eşin ilk fırsatta arıyacaktır eminim...

mücüm aynen öyle yapıyorlar bacaklarını kaldırıp fitil atıyorlar popoyuda sıkıyorlar ama nafile..
arıcam cnm dr u bakalım o ne dicek...!

canım ara doktoru valla yazık ya iştahda kalmamıştır:1no2:

kızlar selam hepinizin kandili mübarek olsun çok bakamadım neler kaynattınız diye biraz işlerim var malum bebişin hazırlıklarına başlıyorum :))))

kolay gelsin dünürcüğüm..
maşşallah kuya büyümüşte doğüu günü yapılacakmışş:))
bizimde geri sayım başladı...
Menünüzde iştah kabartıyor hee.))

Dr unu aradım şimdi deniz in Divalaxs diye bir ilaç varmı lavma ondan bir tane sıkın dedi poposuna
hemen boşaltır dedi bağırsaklarını bakalım işe yarayacakmı..söyledim almaya gittiler hemen..!

Dr unu aradım şimdi deniz in Divalaxs diye bir ilaç varmı lavma ondan bir tane sıkın dedi poposuna
hemen boşaltır dedi bağırsaklarını bakalım işe yarayacakmı..söyledim almaya gittiler hemen..!

lavman kesin işe yarar zaten canım için rahat olsun artık denocuğun birazdan rahatlamış olur bak ,gözün aydına.s.

canım sakallı poğaça nasıl biliyormusun..!
küçük yuvarlak hamuru ekmek gibi yanlamasını kesiyorsun içine krem peynir sürüyorsun biraz taşacak
şekilde..o taşan kısımlarınıda rendelenmiş kaşar peynirine batırıyorsun...
çok hoş ve güzel bir görüntü oluyor...!

Saol mücüm teşekkür ederim 1-2 saate hiç birşeyi kalmaz sanırım..
çok hırçınmış kimseye dokunturtmuyormuş kendini..halbuki deniz sevgi manyağıdır..çok sevdirir normalde kendini..

geçmiş olsun denoyada inşallah rahatlar yavruşum,
sağol tarif içinde canım:)))
müüüü kısır yazıyor ya yevrüüümmm olur senin hatırına bide rus salatası yapıveririm nolcek,
sağol dünürcüm darısı başınıza
buyrun gelin bekleriz hepinizi
semihacım bizimde akşam mesai bitimi geleceği için misafirler sizinkinden pek farklı olmayacak sanırım :))))))))))
ilk olduğu için gününde yapalım dedik hafta sonu anlamı kalırmıydı?

Saol mücüm teşekkür ederim 1-2 saate hiç birşeyi kalmaz sanırım..
çok hırçınmış kimseye dokunturtmuyormuş kendini..halbuki deniz sevgi manyağıdır..çok sevdirir normalde kendini..

Olacak annesi okadar kolaymı ilk ayrılığınız bu sizin çocuk deyip geçmemek lazım işte hasret neler yaptırıyor el kadar bebelere huyları suları değişiyor. Kabızlığı bile ondan olabilir.
Hadi sıkın dişinizi büyük buluşmaya 3 gün kaldı.

Saol ayşegül...
Listende yer alıyor diye sen biliyorsun sanıyordum o tarifi müü için yazmıştım..
one ki yazmıştı ya ona istinaden...!
seninde işine yaramasına sevindim cnm....

Olabilir valla sevilcim bak bu hiç aklıma gelmemişti;
Demek vücut da isyan ediyor
aaay kıyamam ben ona yaaa yavrum benim....çok özledim eşim bugün erken gelirse atlar gideriz belki
dün gidemedik maalesef... :(
ev bomboş geliyor valla çıt çıtmıyor heryer toplu...olsada dağıtsa odasını ...oyuncaklarınııı....

canım ben biliyorum da müüü ye yazdığın için teşekkür ettim,
başka önerileriniz varsa alabilirim kızlar...

hepinize teşekkurler arkadaşlar
simdi geldik doktordan,tahlil yapıldı sonucları 2 gun sonra cıkıcak ultrasona da gırıcez ıkı gun sonra bakalım inşallah bişey cıkmaz
benım sıpa doktora gıdıpte altı acılınca bı guzel ısedı,rahatladık ,ama yınede tahlılleri yaptırıcaz

insallah çıkarırlarda rahatlarız.

kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu

canım Allah bütün askerlerimizi sağsağlim yuvalarına kavuştursun inşallah
sen içini ferah tut Rabbim onlarla beraber

hepinize teşekkurler arkadaşlar
simdi geldik doktordan,tahlil yapıldı sonucları 2 gun sonra cıkıcak ultrasona da gırıcez ıkı gun sonra bakalım inşallah bişey cıkmaz
benım sıpa doktora gıdıpte altı acılınca bı guzel ısedı,rahatladık ,ama yınede tahlılleri yaptırıcaz

Önemli birşey olmadığına sevindim canım. İnşallah tahlillerinizde temiz çıkar.

zeynepcim demek nazda kabız ben denize fitil aldım gliserinli ama dün akşam işe yaramadı
bugün attılarmı bilmiyorum daha aramadım..
zeytin yağını nasıl içericezki ...ııy çok kötü ya başka bir yolu yokmu..?

mavice cnm teşekkür ederim..seninde kandilin mübarek olsun
amin cnm cümlemize.

canım benim yegenımde süreklı bu sekılde kabız
zeytinyagını sabahları aç karnına 1 tatlı kasıgı ıcırebılırsınız hıc bır zararı yok yararlı bıle
bırde gazete kagıdı serın yere onun ustune (alaturka tuvalette yapar gıbı) yapsın,otururken bagırsaklara baskı yaptıgı ıcın daha kolay oluyor

ekin naz cım senin kuzuyada dene ,yegenıme cok iyi geliyordu

geçmiş olsun kızlar

anladım ayşegülcüm...ben yaptığım listesi netten derlemiştim istersen özelden mail adresini at sana
yollıyım word dosyasını..

o listenin dışındada
tiremisu
kısır
mercimek köftesi
sarma
biber dolması
( aklıma gelenler bunlar)
yapmıştık malum akşam olduğu için doyurucu şeyler istedik işe yaradı..gelen misafirleri karnı koydu..

Eceye çok geçmiş olsun cnm uamrım tahlilleride temiz çıkar..! neyden şüpelendi dr u..?

Back