• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

günaydın canlarım
nasılsınız?
sevilcim verdi adresi yelizcim ama oda engelli canım
sende kuşundan ayrıymışsın neden?denom nasıl?

ayşegülcüm aliciğimin doğumgününede 1 gün kalmış. ooh ne güzell yaptırdın mı pastasını falan bizmkininkine 2 ay var ama benide bir telaş sardı.nasıl aliciğim?

semihacığım diş olmasın çok geçmiş olsun.

müü nerdeeeeeee

ekinnazım sen nasılsın fıstıklar nasıl?????????

delüüüüüüüü tam senin hakkında yazdım sen gelmişsin burdayım canım yorgun savaşcı olarak ama her an çıkabilirim :a015:
nasılsın canım nasıl gidiyor nilimiz nasıl?

gunaydın kızlar hasta bebişlerede gecmışolsun aynısı benım oglumda var ıshal ve ates

alişin annesı benım oglumda 3 gundur bı felaket uyurkenmorarıncaya kadar aglıyor ımkanı yok susmuyor perısan oluyor sallarım ayagımda aglar uyumaz herkez dış dıyo bakalım hayırlısı

müüücüm çok geçmiş olsun canım aman aman diyimmmm bence hemen kalk git dikkat et serumuda birden açmasınlar allah korusun.
allahım bebişlerimiz iyi olsun yaaa

biizmkinide ateşi var maaleseffdişler geldiği için. gözleride alerji olmuştu şimdi daha iyiymiş. sabah doktora götürceklerdi kontrole
kıyameti kopartır allah bilir.

canım sağol bende serum olayına karşıyım novalgin yapıyorlar ya tedirgin oluyorum ister istemez çünkü yapılabilecek tüm müdahaleleri yaptım ben onlara serum işi kaldı tek:1no2:
bu dişler ne zor yaaaaaaa:a015:

canımm geçmiş olsun dişten bu kadar hasta olurmu yaa
götür doktora canım yavrum kıyamamm

canım cnaımm hoşgeldin bebeğümmŞenizŞeniz
özledik kızz valla hiç kimseyide unutmazsın herkesin hatırını sorarsın hemencik
sen nasılsın canım kızın nasıl hala ayrımısın kızından
kilolar ne alemde ben bayağı verdimm canımm:lepi:
arada uğra özletme kendini çok çok öpüyorum seniiŞenizŞeniz

canım bilmiyorum sanırım diş değil yani ne bileyim ama diş var çıkmak üzere çıkmış olanlar var yeni patlaşmış götüreceğiim bugün doktora:çok üzgünüm:

soyarı bacıdan sevgilerle;

kk garılarına:roflol:laelaelaelaelae

Bugün bomba gibiyim enerjimi depoladım denomla..
ilk gördüğünde pek yüz vermedi sanırım küsmüş bana
annecim bebeğim çok özledim seni diyip sarılıyorum öpüyorum ama hiç tepki vermedi.
5 dk sonra açıldı kucağımdan inmedi hiç oynaştık seviştik bol bol.
annemlerin evi müstakil kediler geldi yemek kokusuna aa deniz annecim bak kedi gel pisi pisi yapıyorum
oda pisi pisi yaparak eliyle çağırma işarekini yapıyor...koptuk gülmekden..
akşam koynumda uyuttum...sabahda 7 de kalktı uğurladı babasıyla beni...ama yine suratı asıktı..
içim cız ettik...kalbim acıya acıya geldim işe...
artık herşeyi idrak ediyorlar bir yandan çok güzel bir yandanda çok acı verici...

Talu ve Eda teşekkür ederim kızlar..

jege cim ben denize sadece sabahları 1 büyük biberon süt veriyorum içine 5-6 tane bebe bisküvisi
atarak..birazda çezvede ısıtıp...pınar ın kutularını kullanıyorum cnm..Anne sütü bittimi cnm..? yada azmı geliyor artık koca sıpalara..

Ayşegül ve semiha günaydın kızlar..
alinin nesi var acaba kulaklarını bir ellek kontrol et bakalım ben hep kulakdan şüpeleniyorum
deniz olmadık saatte ağladığı zaman..zamanında ben çok çekmişim kulak ağrısı..

kız nimo geçen yazmışsın ya okuyamadım çok merak ediyorum neler kaynattınız diye bende pek bi üzüldüm bütün geçmiş coy paste ettim maille kaç saat uğraştım gitmed, sanırım sana popmaster uyarı verdi :))))))))))

Mücüm Günaydın canım çok geçmiş olsun yaaa
bu nasıl diştir böyle ateş yapmış yaaa
canım kıyamam...

Nimocum hoşgeldin canım demek oda engelli
zehir gibi bilgi işlemlerimiz var maşallah :)
deniz ananesinde cnm k.walidem tatile gitti bu hafta orda ama dün gittim kuzumun yanına..
sen nasılsın..? melek nasıl..?

canım sağol bende anlamadım diş hep hastalıkla gelir der kayınvaldem başka bir probelm daha var sanırım bugün götüreceğim.
denoda rahatlamışdimi ne iyi.ege hiç birşey yemiyor gibi neredeyse.çok süzüldü yavruşum.

mücüm görmedi daha nimonun burda olduğunu...online cnm

sonra gördüm canım nimoyu zaten kafam pek yerinde sayılmaztatlicadiarzu

gunaydın kızlar hasta bebişlerede gecmışolsun aynısı benım oglumda var ıshal ve ates

alişin annesı benım oglumda 3 gundur bı felaket uyurkenmorarıncaya kadar aglıyor ımkanı yok susmuyor perısan oluyor sallarım ayagımda aglar uyumaz herkez dış dıyo bakalım hayırlısı

günaydın canım,
dertlerinide anlatamıyorlar ki ne yapacağını şaşırıyor insan ben ayağımda da sallamayı beceremem hiç sallamadım babası ile örtüde salladık biraz hoşuna gitti sanırım salladığımız sürece sustutatlicadiarzu

günaydın bitanem
çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaa:a015:
inşallah bir an önce düşer yavrumuzun ateşi Allah şifa versin kuzuyasenağlama
bizide habersiz bırakma canım:teselli:

sağol canım iyi değilmiş çıkacağım birazdan sanırım bütün yatağı su gibi kaka olmuş çok fena ishal calpol vermiş annem:çok üzgünüm:
ateşde varmış balkona çıkarmış ufff ya çalışan anne olmak ne zor bu durumlarda koyuyor en çok işteeeeeeesenağlama

sağol canım iyi değilmiş çıkacağım birazdan sanırım bütün yatağı su gibi kaka olmuş çok fena ishal calpol vermiş annem:çok üzgünüm:
ateşde varmış balkona çıkarmış ufff ya çalışan anne olmak ne zor bu durumlarda koyuyor en çok işteeeeeeesenağlama

ah benim kuzum kıyamam tüh yaa ne oldu acaba canım :çok üzgünüm: inşallah egeciğimizin akşama bişeysi kalmaz annesi bizde merak ederiz şimdi:a015:

Selam kızlar
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun. Tez zamanda acil şifalar hepsine.
Mücüm bence izin al git. boşu boşna için içini yiyecek kafanda onda olacak

müüücmmm valla canım çok zor hakkaten çalışana nne olmak üzme kendini ege güçlüdür hiçbişeycik olmıcak merak etme.

allah yavrularımzıı korusun ömürlerini uzun etsin. hemncecik çıkıyosun alıyosun iyi bir hastaneye gidiyosun. tetkiklerini falan yapsınlar belki başka bişeyi vardır egeciğimin
allah bir an önce iyileşmesini nasip etsin

yelizcim senin durumunda zor be canım. allah eşine sağlık sıhhat versin .
valla 10 aylık olabna kadar ayağımda hiç sallamadım ama 2 ahafatsır görümcem sallıyor alışmış mecburen bende sallıyorum şimdiuyutmak için nili.

nil iyi gibi kızlar işte
cuma günü benimde içim yandı parçalandı parça parça oldu sanki kalbim
cuma gitik işte tekirdağa kuşumu görmeye uyumuştu.
bendenizde dışarıya verandaya çıkmıştım içeri girdim baktım kaynoş yok nerde dedim kız uayndı uyutmaya gitti dediler çıktım kızımın aynaına alayım da ben uyutayım diye
beni görünce yavrum çığplık çığlığa korktu benden istemedi bana gelmek kaynoş zorla bana vermeye çalışıyo nasıl yavrum yapıyor kadına verme beni diye 1,5-2 saat ağladı yavrum bana gelmemek için onlarda peşimde bana vermeye çalışıyo sonunda sinirlendim dayanamdım kaynoşlara bağırmamakiçin eşime bağırdım . yavrumu kopardınız benden beni artık annesi bilmiyor istediğinzi oldu diye

çok kötüydü çokk hiç bu kadar üzülmemiştim.

şükredin yavrularınız yanındaa benimse yavrum bocalıyor annenin ben mni babaannesimi olduğunu bilmiyor benden kaçan benden korkan bana gelmek istemeyen bi yavrum var. bir anne için ne kadar zor bi durum

ancak her zaman söylediğim ninniyle sakinleştirebildim ayvrumu sesimden tanıdı herhalde sonra ıhlaya ıhlaya uyudu koynumda

Roflor iyi geliyor cnm bebeklerdeki ishallere su kaybını önlüyor
eve giderken ondna al mücüm...
ooof gerçekten zor bir durum bencede işleri topla gidebiliyorsan git canım..
allah acil şifalar versin

ah benim kuzum kıyamam tüh yaa ne oldu acaba canım :çok üzgünüm: inşallah egeciğimizin akşama bişeysi kalmaz annesi bizde merak ederiz şimdi:a015:

Canım çıkacağım birazdan diş var ama başka birşeyide var düşmüyormuş ateş bir türlü:((

Selam kızlar
Hasta bebişlere çok geçmiş olsun. Tez zamanda acil şifalar hepsine.
Mücüm bence izin al git. boşu boşna için içini yiyecek kafanda onda olacak

evet canım haklısın kafam orada kaldı valla gideceğim hemen bir araç bulup.

sibelcim yeliz yazmışım mesajımın başına allah sana sabır versin canım eşinede sağlık sıhhat . allah bütün askerlerimizi korusun

Back