• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

sağol kuzum teşekkürler,
evet başladı balon şişiriyorum ha bire:roflol:
bi liste yaptım bakalım canım mama listesi
poğaça
çin böreği
tuzlu kurabiye,
sakallı poğaça
kısır
biber dolması
yaprak sarma
tandır böreği (babaanneden)
ballı kurabiye
pekmezli kurabiye
bakıyorum bişeyler daha ekliyimmi diye
tabi bide yaş pastası var o pastaneden:roflol:

ooo işin cokmus canım
yardıma geliim istersen :dance:

canım normal alafranga wc ye bebeler için apart aldım lazımlık var ama oturmuyor..
çocuk işte durmuyor durduğu yerde...saf zeytinyağıda kalmamış öbürünüde ben içirmesini istemedim..

ilgilin için çok teşekkürler umarım bu alacağımız ilaç işe yararsa bir sorunumuz kalmıcak...
normalde her sabah rutin bir şekilde sütünü içtinden sonra yapardı...!

canım idrar yolları enfeksiyonu olabilirmiş
bende bide böbrek taşı var kalıtsal olduğu için balın dogdugundan beri her ay duzenlı olarak nefrolağa gidiyoruz kontrole ,simdide zaten ona goturdum ,birde böbreklerine ultrasonla kontrol edıcek bısey varmı dıye
inşallah bişey cıkmaz

canım idrar yolları enfeksiyonu olabilirmiş,yada susuz kalmıs olabılırmıs
bende bide böbrek taşı var kalıtsal olduğu için balın dogdugundan beri her ay duzenlı olarak nefrolağa gidiyoruz kontrole ,simdide zaten ona goturdum ,birde böbreklerine ultrasonla kontrol edıcek bısey varmı dıye
inşallah bişey cıkmaz

canım idrar yolları enfeksiyonu olabilirmiş,yada susuz kalmıs olabılırmıs
inşallah bişey cıkmaz

canlarım hepınız sagolun şimdi aradı konuştuk bugunde sag oldugunu ogrendım ya... hep bı korkuyla yasıyorum yasamamak elde degıl...

benim yazılar biraz fazla gelmiş ,hatlarımda sorun var ,gelmiyor dıye tekrar yazıyorum
goruntu kırlılıgı ıcın pardon arkadaslar

Kızlar nimetin hepinize çokkkk selamı var.
bu kısım ondan
[COLOR="Red"]söel onlara unuttular beniii
çok kızıyo deee :))))))))))))))))))))
kurtuldular diye çenmeden seviniyolar mı diye soruyo de :)))))))))))))))[/COLOR
]

Sibel cim gözün aydın cnm..
inş. zaman senin için çabuk geçer.. tez zamanda kavuşursunuz..
Yeliz cim aldığınız ilaçta inş. faydalı olur rahatlar yavrucakk..

kızlar sonunda geldiiiiiiiiiiiiim:teytey:
kocamın başının etini yedim faturayımı yatırmadın da net gitti yoksa diyeÇok üzgünüm çoook
ama hatlarda sorun varmış:utangac:
artıkın burdayım canlarımşakkıdı
tatilimiz süper geçti:dance:
aslında güzel başlamadı ama güzel geçti
biz altınolukta afrodit tatil köyünde bi apartta kalıcaktık, 150ytl de kapora yatırmıştık adamın banka hesabına, ama hiç nette görüldüğü gibi çıkmadı yer, hiç beğenmedik, kaporayı yaktık, akçayda bi otele yerleştik, otel çok lüks falan değildi yarım pansiyon kaldık,denize sıfırdı ve çok güzel bi beach i vardı, çok keyifli günler geçirdik, ayvalık,sarımsaklı, cunda adası, altınoluk, ören, kaz dağları, hasanboğuldu vs.. bayağı yerleri fethettik, zeynep te hiç beni üzmedi çok şükür, harika geçti zaman

sizler nasılsınız, ne var ne yok, bebekler nasıl:1hug:

hepinize teşekkurler arkadaşlar
simdi geldik doktordan,tahlil yapıldı sonucları 2 gun sonra cıkıcak ultrasona da gırıcez ıkı gun sonra bakalım inşallah bişey cıkmaz
benım sıpa doktora gıdıpte altı acılınca bı guzel ısedı,rahatladık ,ama yınede tahlılleri yaptırıcaz

canım sevindim birşey çıkmadığına.
tahlilleride temizdir inş.

canlarım hepınız sagolun şimdi aradı konuştuk bugunde sag oldugunu ogrendım ya... hep bı korkuyla yasıyorum yasamamak elde degıl...

gözünaydın sibel

kocamın başının etini yedim faturayımı yatırmadın da net gitti yoksa diyeÇok üzgünüm çoook
biz altınolukta afrodit tatil köyünde bi apartta kalıcaktık, 150ytl de kapora yatırmıştık adamın banka hesabına, ama hiç nette görüldüğü gibi çıkmadı yer, hiç beğenmedik, kaporayı yaktık, akçayda bi otele yerleştik, otel çok lüks falan değildi yarım pansiyon kaldık,denize sıfırdı ve çok güzel bi beach i vardı, çok keyifli günler geçirdik, ayvalık,sarımsaklı, cunda adası, altınoluk, ören, kaz dağları, hasanboğuldu vs.. bayağı yerleri fethettik, zeynep te hiç beni üzmedi çok şükür, harika geçti zaman

hoşgeldin...
ohh bilgisayarda olmuş.hadi gözünaydın.
tatilinin güzel geçtiğine sevindim.

cnm hoşgeldın tatılının ıyı gecmesıne sevındım gıttıgınız yerler cok guzel yerler zaten

Hoşgeldin arım balım...
tatilin dibine vurmuşsunuz oooh süperrr
zeynomda üzmemiş annesini melek melek...

Nimetin yokluğu gerçekten belli
acaba yeni gelen müdürle nasıl araları..
sevilcim bendende çok selam söyle cnm özledik onu
http://webwarper.net

bu adresi ver ona ben bunla giriyorum

bu arada kızımın yanına gidiyorum şimdi çok mutluyummmm
allahıma çok şükür
hepinizi çok öpüyorum
iyi akşamlar

hosgeldın canım
canım bızım yazlıgımız afrodıtın yanında
keske daha once haberım olsaydı fıkrımı solerdım
bende ınşallah pazar gunu gıdıcem altınoluga
bizim kızla inşallah güzel gecer bizimde tatil

Hoşgeldin arım balım...
tatilin dibine vurmuşsunuz oooh süperrr
zeynomda üzmemiş annesini melek melek...

Nimetin yokluğu gerçekten belli
acaba yeni gelen müdürle nasıl araları..
sevilcim bendende çok selam söyle cnm özledik onu
http://webwarper.net

bu adresi ver ona ben bunla giriyorum

bu arada kızımın yanına gidiyorum şimdi çok mutluyummmm
allahıma çok şükür
hepinizi çok öpüyorum
iyi akşamlar

iyi akşamlar canım
hadi git kokla kızını
Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı bırakmasın

Back