- Konu Sahibi DreamLover
Selam kızlar nasılsınız..?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar nasılsınız..?
olmuyor iki satır yazıyorum
uzun uzun yazınca göndermiyor nedense..:)
canımm geçmiş olsun dişten bu kadar hasta olurmu yaaKızlar hepinize günaydın,
ben tüm gece uyumadım eşimde oğluşum çok ateşli halada var kusması ishali diş çıkıyor ama mahvetti hepimizi en çokta oğlumu tabi.ateşi düşüremedikbir türlüsoğuk duş,fitil şurup hiçbirişe yaramıyor sürekli evi arıyorum eğer kötüye giderse götürecem doktora kesin serum yaparlar ama:1no2:
günaydın canlarım
nasılsınız?
sevilcim verdi adresi yelizcim ama oda engelli canım
sende kuşundan ayrıymışsın neden?denom nasıl?
ayşegülcüm aliciğimin doğumgününede 1 gün kalmış. ooh ne güzell yaptırdın mı pastasını falan bizmkininkine 2 ay var ama benide bir telaş sardı.nasıl aliciğim?
semihacığım diş olmasın çok geçmiş olsun.
müü nerdeeeeeee
ekinnazım sen nasılsın fıstıklar nasıl?????????
Kızlar hepinize günaydın,
ben tüm gece uyumadım eşimde oğluşum çok ateşli halada var kusması ishali diş çıkıyor ama mahvetti hepimizi en çokta oğlumu tabi.ateşi düşüremedikbir türlüsoğuk duş,fitil şurup hiçbirişe yaramıyor sürekli evi arıyorum eğer kötüye giderse götürecem doktora kesin serum yaparlar ama:1no2:
Kızlar nimetin hepinize çokkkk selamı var.
bu kısım ondan
[COLOR="Red"]söel onlara unuttular beniii
çok kızıyo deee :))))))))))))))))))))
kurtuldular diye çenmeden seviniyolar mı diye soruyo de :)))))))))))))))[/COLOR]
valla ekinnazımm kilolar aynen yerinde 77 yim işte sen sandolozla mı verdin. ben bıraktım onu tembbeliğimden
fx15 aldı getirdi kardeşim bursadan
onu içiyom 4 gündür belki o zayıflatır artık bilmiyorum
günaydın canlarım
nasılsınız?
sevilcim verdi adresi yelizcim ama oda engelli canım
sende kuşundan ayrıymışsın neden?denom nasıl?
ayşegülcüm aliciğimin doğumgününede 1 gün kalmış. ooh ne güzell yaptırdın mı pastasını falan bizmkininkine 2 ay var ama benide bir telaş sardı.nasıl aliciğim?
semihacığım diş olmasın çok geçmiş olsun.
müü nerdeeeeeee
ekinnazım sen nasılsın fıstıklar nasıl?????????
iyi bari rahatlamıştır yavrumm.bakalım bende alırım belki bugünde kakasına bakayımZeynepcim o lavma iyi geldi biraz rahatladı deniz...
yemeye başladı çok şükür
canım ya unuturmuyuz hep aklımızda kız onun deli dolu yazılarını çok özledim ben kendi adıma ne yalan diyim.
gelebildiği zaman gelsin çok öpüyorum onu ve NiliŞeniz