• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

canım akşam 2 kere yapmışlar ikisinide beşer dk sonra sadece fitil olarak çıkarmış..
evet cnm tahriş oldu ve ağlıyor karnı ağrıyor .. ama bu arada yaramazlıkdan ödün vermiyor aşkım benim

kızlar mrblar....
nasılşsınız bakem..
Yeliz'cim geçmiş olsun Deno'ma.. Sabahta Albina zor yaptı kakasını ve dediğin gibi (aferdersin)koyun boku gibi yaptı..bu arada sitenize de bayıldım.. konsept harikaa. Deno'ma söylenecek laf yok..Maşşallahh kuzumaa..
Kızlar HERKEZİN KNDİLİ MÜBAREK OLSUN:::DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞ:.

kızlar selam hepinizin kandili mübarek olsun çok bakamadım neler kaynattınız diye biraz işlerim var malum bebişin hazırlıklarına başlıyorum :))))

Sevil cim geçmiş olsun ireme
Hematen kremde çok iyi geliyor ben onu kullanıyorum sanada tavsiye ederim canım..?
umarım en kısa zamanda geçer iremciğimin pişikleri.
Bu arada travazol bayanlar için değilmiydi..? bebelerede kullanılıyormu..?

Saol canımmmm
1 aylıkken ciddi pişik olmuştu dr. ozaman vermişti travazolu çok iyi gelmişti. Resmen kanlar geliyordu kuzumun poposundan 2 günde geçirmişti.
Akşam giderken alayım bari. Bu krem İnşallah iyi gelir.
Hemateni süreklimi kullanıyorsun?

Hoşgeldiniz alinin anasıyla Albina nın anası

Nasılsınız..bugünlerde çoğu çocuk böyle sanırım...ne yapcak bilmiyorum cnm..
Ayşegülcüm az kaldı cnm doğum gününe tam günündemi kutlucaksınız yoksa h.sonunu beklicekmisiniz.?

Hayır sürekli olarak Nivea nın pişik kremini kullanıyorum kızarıklık görürsem hemate ni kullanıyorum cnm
eminim iyi gelecektir canım geçmiş olsun ireme.. öpüyorum fıstığı

Kızlar ya İrem bir hafta on gündür pişik çok ciddi değil aslında ama sorun, travozolu sürüyorum geçiyor kesiyorum normal pişik kremini sürmeye başlıyınca yine başlıyor. Sebamed kullanıyorum. Acaba başka bir krememi geçeyim. Ne önerirsiniz?

canım bende SUDOKREM kullanıyorum egeye doğdupundan beri çok iyi geliyor.mothercarede satılıyor canım büyük ve küçük boyu var.sadece pişik için değil ısırık isilik gibi şeylerede çok iyi geliyor.

slm kızlar herkezın mırac kandılı mübarek olsun

alışin annesi oglusun çıkardımı dışını benimki hala çıkartamadı ama sankı bugun yarın çıkartçak gıbı

canım akşam 2 kere yapmışlar ikisinide beşer dk sonra sadece fitil olarak çıkarmış..
evet cnm tahriş oldu ve ağlıyor karnı ağrıyor .. ama bu arada yaramazlıkdan ödün vermiyor aşkım benim

canım ya yaramazlık devam dimi hepöyle canım fitili dışarı atıyor anladığım kadarı ile deno,yada kabız değil normalde içeridekinide dışarı sürüklemesi gerekiyor fitilin popoyu sıkıp kapatsınlar soktuktan sonra bir süre serbest bırakırlarsa sıkıp atıyor demkki aklıma bişey gelmiyor doktorunu aradınmı denizin?

kızlar mrblar....
nasılşsınız bakem..
Yeliz'cim geçmiş olsun Deno'ma.. Sabahta Albina zor yaptı kakasını ve dediğin gibi (aferdersin)koyun boku gibi yaptı..bu arada sitenize de bayıldım.. konsept harikaa. Deno'ma söylenecek laf yok..Maşşallahh kuzumaa..
Kızlar HERKEZİN KNDİLİ MÜBAREK OLSUN:::DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞ:.

canım seninde kandilin mübarek olsun duların kabul olsuna.s.

kızlar selam hepinizin kandili mübarek olsun çok bakamadım neler kaynattınız diye biraz işlerim var malum bebişin hazırlıklarına başlıyorum :))))

canım hazırlıklar başladı dimi neler yapacaksın alişesırnaşık şey
seninde kandilin kutlu olsun canıma.s.

:nazar:
Hoşgeldiniz alinin anasıyla Albina nın anası

Nasılsınız..bugünlerde çoğu çocuk böyle sanırım...ne yapcak bilmiyorum cnm..
Ayşegülcüm az kaldı cnm doğum gününe tam günündemi kutlucaksınız yoksa h.sonunu beklicekmisiniz.?

hoşbulduk bebiş,
iyiyiz çok şükür ama bende bi tembellik bi uyşukluk bugün yerimden kalkamıyorum valla bi dolu işim var, evet büyüdü sıpam yaşına girecek gününde kutlayacağız canım perşembe günü:nazar:
bebişler pişik omuş geçmiş olsun hepsinede, bizdede nivea işe yaramadı travazol çok iyi hemen geçiriyor dr. pişik olduğunda vermişti bebişime, hametan ve bepanthende zaten eksik olmayanımız, travazol bakteri içinmiş benimde ayak başparmaklarımın altı çatlıyordu onun içinde verdi ayrıca ama bebişimede kullandım bi zararını görmedimtatlicadiarzu

alışin annesi oglusun çıkardımı dışını benimki hala çıkartamadı ama sankı bugun yarın çıkartçak gıbı

canım sağol seninde kandilin kutlu olsuna.s.
herkesin ya pişik ya diş sorunu benim oğlumda ateşli şimdi acayip derecede geçen haftada böyle geçti sanırım yazı böyle geçirecez bebeklerimiz hasta olmadan atlatsalar şu dönemleri:nazar:

hoşgeldin canım seninde mibarek olsun,
çıkartmadı yaaa daha :uhm: bakalım ne zaman çıkartacak çınarda biran önce çıkarır inşallah canım:nazar:

insallah çıkarırlarda rahatlarız.

kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu

canım ya yaramazlık devam dimi hepöyle canım fitili dışarı atıyor anladığım kadarı ile deno,yada kabız değil normalde içeridekinide dışarı sürüklemesi gerekiyor fitilin popoyu sıkıp kapatsınlar soktuktan sonra bir süre serbest bırakırlarsa sıkıp atıyor demkki aklıma bişey gelmiyor doktorunu aradınmı denizin?

canım seninde kandilin mübarek olsun duların kabul olsuna.s.

canım hazırlıklar başladı dimi neler yapacaksın alişesırnaşık şey
seninde kandilin kutlu olsun canıma.s.

sağol kuzum teşekkürler,
evet başladı balon şişiriyorum ha bire:roflol:
bi liste yaptım bakalım canım mama listesi
poğaça
çin böreği
tuzlu kurabiye,
sakallı poğaça
kısır
biber dolması
yaprak sarma
tandır böreği (babaanneden)
ballı kurabiye
pekmezli kurabiye
bakıyorum bişeyler daha ekliyimmi diye
tabi bide yaş pastası var o pastaneden:roflol:

kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu

Allah yardımcıları olsun canım hiç eksik edermiyiz,
bu mübarek günde hepimiz onlar için dualar ederiz sende bol bol dua et bitanem...

Sibelcim dualarımız senin eşinle ve bütün mehmetcikle...allahım onları ailelerine bağışlasın...
iyi düşün cnm eşin ilk fırsatta arıyacaktır eminim...

mücüm aynen öyle yapıyorlar bacaklarını kaldırıp fitil atıyorlar popoyuda sıkıyorlar ama nafile..
arıcam cnm dr u bakalım o ne dicek...!

sibel cim allah kavuştursun diyeyim öncelikle.
dualarımızda hep askerlerimizde var zaten.
allah onlara güç kuvvet versin.
bütün belalardan korusun.

Saol canımmmm
1 aylıkken ciddi pişik olmuştu dr. ozaman vermişti travazolu çok iyi gelmişti. Resmen kanlar geliyordu kuzumun poposundan 2 günde geçirmişti.
Akşam giderken alayım bari. Bu krem İnşallah iyi gelir.
Hemateni süreklimi kullanıyorsun?

tatlım geçmiş olsun İrem'ciğime..
dr. Travazolu, hematenla birlikte vermişti bizede
faydasını gördükk bizde ... hematende çok etkili krem..
biza sürekli olarak sebamedin pişik kremini kullanıyorum..tavsiye ederim cnm..

canım Allah yardımcısı olsun eşinin inşallah tez zamanda geri döner.sende dua et eşine bol bol.içinide rahat tut lütfen.Allah askerlerimizden razı olsun.biz burada rahatsak sadece ve sadece onların sayesinde.rabbim hepsini tez zamanda evlerine yuvalarına dönmek nasip etsin inşallah.

ayşegülcüm ne güzel doğum günü hazırlıkları tam gaz...
böyle duyunca özeniyorum.
bizim doğum günümüz ramazan a denk geliyor.
şahşahlı bir doğum günü olamayacak.
iftardan sonra ne yapılabilirse onu yapacağım o kadar.

Back