- Konu Sahibi DreamLover
-
Sevil cim geçmiş olsun ireme
Hematen kremde çok iyi geliyor ben onu kullanıyorum sanada tavsiye ederim canım..?
umarım en kısa zamanda geçer iremciğimin pişikleri.
Bu arada travazol bayanlar için değilmiydi..? bebelerede kullanılıyormu..?
Kızlar ya İrem bir hafta on gündür pişik çok ciddi değil aslında ama sorun, travozolu sürüyorum geçiyor kesiyorum normal pişik kremini sürmeye başlıyınca yine başlıyor. Sebamed kullanıyorum. Acaba başka bir krememi geçeyim. Ne önerirsiniz?
canım akşam 2 kere yapmışlar ikisinide beşer dk sonra sadece fitil olarak çıkarmış..
evet cnm tahriş oldu ve ağlıyor karnı ağrıyor .. ama bu arada yaramazlıkdan ödün vermiyor aşkım benim
kızlar mrblar....
nasılşsınız bakem..
Yeliz'cim geçmiş olsun Deno'ma.. Sabahta Albina zor yaptı kakasını ve dediğin gibi (aferdersin)koyun boku gibi yaptı..bu arada sitenize de bayıldım.. konsept harikaa. Deno'ma söylenecek laf yok..Maşşallahh kuzumaa..
Kızlar HERKEZİN KNDİLİ MÜBAREK OLSUN::UALARINIZ KABUL OLSUN İNŞ:.
kızlar selam hepinizin kandili mübarek olsun çok bakamadım neler kaynattınız diye biraz işlerim var malum bebişin hazırlıklarına başlıyorum :))))
Hoşgeldiniz alinin anasıyla Albina nın anası
Nasılsınız..bugünlerde çoğu çocuk böyle sanırım...ne yapcak bilmiyorum cnm..
Ayşegülcüm az kaldı cnm doğum gününe tam günündemi kutlucaksınız yoksa h.sonunu beklicekmisiniz.?
slm kızlar herkezın mırac kandılı mübarek olsun
alışin annesi oglusun çıkardımı dışını benimki hala çıkartamadı ama sankı bugun yarın çıkartçak gıbı
slm kızlar herkezın mırac kandılı mübarek olsun
alışin annesi oglusun çıkardımı dışını benimki hala çıkartamadı ama sankı bugun yarın çıkartçak gıbı
canım ya yaramazlık devam dimi hepöyle canım fitili dışarı atıyor anladığım kadarı ile deno,yada kabız değil normalde içeridekinide dışarı sürüklemesi gerekiyor fitilin popoyu sıkıp kapatsınlar soktuktan sonra bir süre serbest bırakırlarsa sıkıp atıyor demkki aklıma bişey gelmiyor doktorunu aradınmı denizin?
canım seninde kandilin mübarek olsun duların kabul olsuna.s.
canım hazırlıklar başladı dimi neler yapacaksın alişesırnaşık şey
seninde kandilin kutlu olsun canıma.s.
insallah çıkarırlarda rahatlarız.
kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu
kızlar esım gıdeli 5 gun oldu ya ılk gıttıkleri gun gece pkk lılar bunların oldugu yere ates sacmış gecen gecede haberlerde duymuşunuzdur buızımkıler roket atmışlar dunde buyuk operasyona gıttıler ozamandan berı haber yok mrk edıyoruz dualarınızı eksık etmeyın olurmu
Saol canımmmm
1 aylıkken ciddi pişik olmuştu dr. ozaman vermişti travazolu çok iyi gelmişti. Resmen kanlar geliyordu kuzumun poposundan 2 günde geçirmişti.
Akşam giderken alayım bari. Bu krem İnşallah iyi gelir.
Hemateni süreklimi kullanıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?