• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Herkese Günaydın Güzel bir gün diliyorum canlarım..

Kızlar klipleri yapıyoruz ama link olarak saklayamayacağımıza göre bununla ilgili bir çok program var
ekrandaki görüntüyü,video yu kaydediyor.. dün akşam biz yaptık ve denizin resim video arşivine ekledik
biraz reklam kokan bir klip oluyor ama neticede anı niyetine

Özümcüm maşallah mert e
taktiğiniz güzel canım böyle devam edin..öpüyorum merti...
Klibini izleyemedim ama eminim güzeldir diğerleri gibi..!

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
umarım herkes ve bebişler iyidir
benım kız dün geceden beri idrar ını yapmıyor ,doktora gıdıyoruz sımdı
KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR

Geçmiş olsun talu yeni var bebeğinin neden yapmıyor idrarını..

denizde c.tesinden beri çok katı ve çok afedersiniz koyun gibi kaka yapıyor
dün mücüm aldım dediğin fitili ama işe yaramamış..ağlaya ağlaya uyumuş yavrum çok huzursuzmuş..
daha aramadım uyuyor diye birazdan ararım bakalım ne yapmışlar..!

günaydın kızlar iyi bir gün diliyorum hepinize
ayrıca kandiliniz mübarek olsun allah dualarımızı kabul etsin inşallahh

soytarı canım denonun web sitesine bayıldım çok hoş olmuş
fotolar harika

talucum geçmiş olsun önemli bişi yoktur
inşallah bizi haberdar et canımm

saol canım çocuklar çok iyi maşallahh
yanlız nazda deno gibi kabız kuru kuru yapıyor
dediğin gibi koyun kakası sanki birde çok kötü kokuyor
şimdilik bişi yapmadım acaba zeytin yağımı içirsek iyi gelirr

a.s.KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN a.s.canlarım bu mübarek gün yüzü suyu hürmetine rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.. ailenize yuvanıza huzur ve tüm bebişlere sağlık ve neşe versin rabbim... :1hug:

zeynepcim demek nazda kabız ben denize fitil aldım gliserinli ama dün akşam işe yaramadı
bugün attılarmı bilmiyorum daha aramadım..
zeytin yağını nasıl içericezki ...ııy çok kötü ya başka bir yolu yokmu..?

mavice cnm teşekkür ederim..seninde kandilin mübarek olsun
amin cnm cümlemize.

Selam kızlarrrr
Yelizcim Denonun sitesi tek kelimeyle süper olmuş.
Talucun inşallah önemli birşeyi yoktur kuzunun bizi habersiz bırakma
Ekincim sizede geçmiş olsun kıyamam papatyaya bence hemen içir zaman geçtikçe z.yağı pek fayda etmiyor.

senağlamayelizcim çok güzel olmuş siteniz kıs mahvettin beni sabah sabah..... seni duygulu anne seni...:1hug:

şimdi sıradan bi hal hatır sorayım ekinnazcım kartal sevilcim yelizcim ve tüm kızlar nasılsınız bakalım mirror yine arazi galiba.. hepinize güzel bir gün diliyorum... kendinize ve bebişlerinize ii bakın:1hug::nazar:a.s.

bu arada benden de merhaba
nasıl yağmur yagdı sabah ya bereket
hawa yine sicak ama

bu arada hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar
minikleri we sizi opuyorum

ya JEGE gülmek istemiyorum ama dalin beb yağı çok ii ya birde marka vermiş jonshon olmazmıki acep:roflol::roflol: allah sizi kahretmesin emi sabah sabah manyak ettiniz beni biri ağlatır biri güldürür sapıttım ya...ama yinede gülmeyelim demi ya olaya değilde dalin beb yağı çok hoş yani napim tutamıyorum gülüyorum:roflol:

ya JEGE gülmek istemiyorum ama dalin beb yağı çok ii ya birde marka vermiş jonshon olmazmıki acep:roflol::roflol: allah sizi kahretmesin emi sabah sabah manyak ettiniz beni biri ağlatır biri güldürür sapıttım ya...ama yinede gülmeyelim demi ya olaya değilde dalin beb yağı çok hoş yani napim tutamıyorum gülüyorum:roflol:
ay sorma mawice
bende cok guldum
yuh dedim ya
ya bide otu boku herşeyi yazıyolar ya

Back