• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

hoşbulduk yevrüm napam işte peşinden koşturuyo beni sıpam :))) büyüyor yaramazlıklara devam ediyor sen nasılsın kızlar nasıl?

hoşbulduk semihacım napalım işte bebişimde iyi, berra nasıl koca kız oldu artık neler yapıyorsun doğum gününe bakalım...

günaydınnn günaydınnnhihoyyythihoyyyt

bende serin bir izmir sabahından selamlıyorum hepinizi

azsonra oğlumu almaya gideceğim bir bakim dedim

günaydın müüü danası

günaydın ekinnazımmm

günaydın soytarıııı

günaydın alişimin anası

günaydın semihaaaaa

günaydın nadiyeee

sanırsan başka kalmadı...

heee bugün havamdayımmmm neysem ben kalkamda gidem kuzuşumu alimmmm

alişimin anası seni sonra sorgulayacağım

ekin garusu kısss avatarda süpermiş haaa:utangac:

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

hoşbuldum denomun annesi iyiyiz işte şekercim napalım evdeyiz çıkıp dolaşıyoruz erkekimle dışarıda koşturuyo beni peşinde yaramazlık diz boyu :)))))))))) sen nasılsın deniz nasıl?

özüm cadusu tatar garusu kk ya giriyorlar da buraya yazmıyorlar tatrı dün başka topikte yakaladım yaprak dökümünde ekin garusu sende okuyordun görmüşündür:delphin:

hoşbulduk semihacım napalım işte bebişimde iyi, berra nasıl koca kız oldu artık neler yapıyorsun doğum gününe bakalım...

sorma ayşegülcüm ya koca dana oldu valla.
zilli daha yürümüyor ama her deliğe sıralayıp giriyor.
alide kocaman olmuştur valla
menüm sıradan olack ayşegül ramazan olduğu için
önce iftar sonra kutlama

Selam kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz kızımla hastayız.
İremin ateşi var dişlerinden, ayrıca nezleyizde salya sümük gidiyor, hafif hafif öksürüğümüzde var, birde bez bölgemizde mantar var. Bu bizim ilk hastalığım ilk doğduğundaki gazlarını saymazsak ve ben onu görünce ondan daha fazla hasta oldum. Gece inliye inliye uyudu yavrum burun tıkalı, sürekli terliyor.
Of offffffffffffff bu çocuklar hiç hasta olmasalar negüzel olurdu.
Dün izin aldım ama bugün gelmek zorundaydım. Aklım onda çalışmak zorunda olmakdan nefret ediyorum.
Bana gelince dişim resmen kök söktürüyor bana dünden beri. Birde dün oruçluydum ilaç falanda alamadım saat 4 den iftara kadar tepine tepine gezdim. Bugünde hafif hafif ağrım var gece sahura kalktım ama niyetlenmedim şu saate kadarda birşey yemedim. Çok ağrırsa alıcam bir ağrı kesici

Selam kızlar
Biz kızımla hastayız.
İremin ateşi var dişlerinden, ayrıca nezleyizde salya sümük gidiyor, hafif hafif öksürüğümüzde var, birde bez bölgemizde mantar var. Bu bizim ilk hastalığım ilk doğduğundaki gazlarını saymazsak ve ben onu görünce ondan daha fazla hasta oldum. Gece inliye inliye uyudu yavrum burun tıkalı, sürekli terliyor.
Dün izin aldım ama bugün gelmek zorundaydım. Aklım onda çalışmak zorunda olmakdan nefret ediyorum.
Bana gelince dişim resmen kök söktürüyor bana dünden beri. Birde dün oruçluydum ilaç falanda alamadım saat 4 den iftara kadar tepine tepine gezdim. Bugünde hafif hafif ağrım var gece sahura kalktım ama niyetlenmedim şu saate kadarda birşey yemedim. Çok ağrırsa alıcam bir ağrı kesici

canım sana ve irem e geçmiş olsun.havalar perişan ediyor yavrularımızı.deiğin gibi keşke hasta olmadan büyüyebilseler.

ayy müü elektrik dedinde aklıma geldi.akşam burdada elektrikler yoktu.misafilerle mum ışığında iftar yaptık.çok zor oldu benim için.

ne güzel ormantik bir iftar olmuş seninde elin ayağına dolaşmıştırcokacimcoook

Bende halsizim cnm dün camları yıkadım bugün kollarım ağrıyor biraz :):):)
egeminde bir günü diğerini tutmaz oldu...hoş dinime söven müslüman olsa bizde aynıyız :)
bizim elektirikler vardı ama uydu gitti yaprak dökümüde yalan oldu bu akşam artık netten izlerim
Semihacım ne güzel romantik bir iftar yemeği olmuş...bayılırım loş ışıkda yemek yemeğe :):):):):)

canım valla öyle yaşlandığımı yıprandığımı hissediyorum kendime birşeyler yapmak sitiyorum yenilenmek falan ne bileyim kendimi çok bakımsız hissediyorum-tatlicadiarzu-
egede tabi ayrıca ilgi ve alaka bekliyor
yaprak dökümü hakikaten yalan oldu ama zorlada olsa kavga dövüş kocişle izleyebildim:lepi:

tünaydın delü garular napıyonuz bakam dün bi yazdım sonra kilitlendi kaldı sayfa bakamadım...

canım ya sorma error veriyor uzun zamandır KK maaleseffffffffffsengözlerimebaksanab

CANIM saol iyiyim.
çocuklarda iyi naz gece sürekli bağırarak uayandı
heralde gök gürültüsünden korktu bende yanıma
aldım iyice uykuya daldı tekrar yatağına yatırdım
bende bugün bi garibim ilaçlardan sanırsam karnım ağırıyor regl olacakmış gibi hissediyorum ilaçların yan etkilerine baktım erken regl kanama olabilir diyor

demek egem gece yine arıza yaptı yavrum ağa gibi herşeyi yaptırıyor dimi canım
hasta olmasınlarda herşeye değer onlarrr

canım ya Naza bak nasıld akorkmuş biizm tırsık dana egem bile korktu Naz nasıl kormasın dimişutarafagitti
canım regl benimde son hafta olacak yani ramazanın son haftası ama belirtiler çoktandır var dün bütün gün dana gibi buzdolabının önünden ayrılamadımkafamçokkarıştı

sorma ayşegülcüm ya koca dana oldu valla.
zilli daha yürümüyor ama her deliğe sıralayıp giriyor.
alide kocaman olmuştur valla
menüm sıradan olack ayşegül ramazan olduğu için
önce iftar sonra kutlama

ah ah bu bebişler ne çabuk büyüdüler :ecrin_bebek:
bizim zibidide yeni başladı bir haftadır yürümeye çalışıyor amma bi tatlı ki ellerini açıyor popoyu sallaya sallaya gidiyorkaydirigubbakcemile3
seninkide yürür yakında ama dediğin gibi yürümeselerde heryere giriyorlar becerikli sıpalarkaydirigubbakcemile
tekrar doğumgününü kutluyorum kuzununhihoyyyt

Selam kızlar
Biz kızımla hastayız.

canım ikinizede çok çok geçmiş olsun.
canım bez bölgesinde mantarmı var hayret ya nasıl oluşmuş anlamadım nazında mantarı oluşmuştu ayakta.
nemlimi kalıyordu poposu canım nerede oluşmuş tam olarak??
canım ya dişin içinde gitseydin ya bir doktora niyetlenmediğin iyi olmuş bende öyle yaparım kötü hissetiğim zamanlarda.dayanamassan alırsın hemen bir ilaç.
çok geçmiş olsun aman dikkat et kızınıda kendinie.
çalışan oluunca zor canım hepimiz aynıyız hastalandığıklarında ya yarım ya bir gün izin çare yok:a015:

Sevilim ikinizede çok geçmiş olsun cnm acil şifalar..
Dr a götürmüşsün dür muhakkak tam salgın zamanı bizde denomla yeni atlattık nezleyi.
terlemesi çok iyi mikrobla savaşıyot vücudu ama üşütmemeside lazım..
Mantar nasıl ve neden olmuş ne dedi dr u..ilk defa duyuyorum bebekde mantarı..!

Mücüm ben anlamadım cnm neden alınsın tatar ne yaptıkki..( kendi adıma söyliyim ben bişey yaptığımı
hatırlamıyorum)

canım ikinizede çok çok geçmiş olsun.
canım bez bölgesinde mantarmı var hayret ya nasıl oluşmuş anlamadım nazında mantarı oluşmuştu ayakta.
nemlimi kalıyordu poposu canım nerede oluşmuş tam olarak??
canım ya dişin içinde gitseydin ya bir doktora niyetlenmediğin iyi olmuş bende öyle yaparım kötü hissetiğim zamanlarda.dayanamassan alırsın hemen bir ilaç.
çok geçmiş olsun aman dikkat et kızınıda kendinie.
çalışan oluunca zor canım hepimiz aynıyız hastalandığıklarında ya yarım ya bir gün izin çare yok:a015:

Saolasın canım benim.
Ek gıdalara geçişte olabiliyormuş. 1 hafta ilaçları kullanacağız geçmediği taktirde idrar kültürü yapılacak.
Dişim tedavi oluyor zaten pazartesi temizleyip ilaç koymuştu ağrıya o sebep olmuş içerde iltahap var kurutmaya çalışıyor. Kuruduğunda kanal teaviye başlıyacak arkasından da kaplama

Back
X