- Konu Sahibi DreamLover
- #4.541
ayşegül hoşgeldün şekerim nasılsın aliş nasıl..?anlat bakalım yokken neler yaptın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk semihacım napalım işte bebişimde iyi, berra nasıl koca kız oldu artık neler yapıyorsun doğum gününe bakalım...
günaydın mavice,
sorgula bakalım danam :))
görmeyeli sorgu meleğimi oldun??????
Selam kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz kızımla hastayız.
İremin ateşi var dişlerinden, ayrıca nezleyizde salya sümük gidiyor, hafif hafif öksürüğümüzde var, birde bez bölgemizde mantar var. Bu bizim ilk hastalığım ilk doğduğundaki gazlarını saymazsak ve ben onu görünce ondan daha fazla hasta oldum. Gece inliye inliye uyudu yavrum burun tıkalı, sürekli terliyor.
Of offffffffffffff bu çocuklar hiç hasta olmasalar negüzel olurdu.
Dün izin aldım ama bugün gelmek zorundaydım. Aklım onda çalışmak zorunda olmakdan nefret ediyorum.
Bana gelince dişim resmen kök söktürüyor bana dünden beri. Birde dün oruçluydum ilaç falanda alamadım saat 4 den iftara kadar tepine tepine gezdim. Bugünde hafif hafif ağrım var gece sahura kalktım ama niyetlenmedim şu saate kadarda birşey yemedim. Çok ağrırsa alıcam bir ağrı kesici
ayy müü elektrik dedinde aklıma geldi.akşam burdada elektrikler yoktu.misafilerle mum ışığında iftar yaptık.çok zor oldu benim için.
Bende halsizim cnm dün camları yıkadım bugün kollarım ağrıyor biraz :):):)
egeminde bir günü diğerini tutmaz oldu...hoş dinime söven müslüman olsa bizde aynıyız :)
bizim elektirikler vardı ama uydu gitti yaprak dökümüde yalan oldu bu akşam artık netten izlerim
Semihacım ne güzel romantik bir iftar yemeği olmuş...bayılırım loş ışıkda yemek yemeğe :):):):):)
tünaydın delü garular napıyonuz bakam dün bi yazdım sonra kilitlendi kaldı sayfa bakamadım...
CANIM saol iyiyim.
çocuklarda iyi naz gece sürekli bağırarak uayandı
heralde gök gürültüsünden korktu bende yanıma
aldım iyice uykuya daldı tekrar yatağına yatırdım
bende bugün bi garibim ilaçlardan sanırsam karnım ağırıyor regl olacakmış gibi hissediyorum ilaçların yan etkilerine baktım erken regl kanama olabilir diyor
demek egem gece yine arıza yaptı yavrum ağa gibi herşeyi yaptırıyor dimi canım
hasta olmasınlarda herşeye değer onlarrr
özüm cadusu tatar garusu kk ya giriyorlar da buraya yazmıyorlar tatrı dün başka topikte yakaladım yaprak dökümünde ekin garusu sende okuyordun görmüşündür![]()
sorma ayşegülcüm ya koca dana oldu valla.
zilli daha yürümüyor ama her deliğe sıralayıp giriyor.
alide kocaman olmuştur valla
menüm sıradan olack ayşegül ramazan olduğu için
önce iftar sonra kutlama
Selam kızlar
Umarım hepiniz iyisinizdir.
Biz kızımla hastayız.
İremin ateşi var dişlerinden, ayrıca nezleyizde salya sümük gidiyor, hafif hafif öksürüğümüzde var, birde bez bölgemizde mantar var. Bu bizim ilk hastalığım ilk doğduğundaki gazlarını saymazsak ve ben onu görünce ondan daha fazla hasta oldum. Gece inliye inliye uyudu yavrum burun tıkalı, sürekli terliyor.
Of offffffffffffff bu çocuklar hiç hasta olmasalar negüzel olurdu.
Dün izin aldım ama bugün gelmek zorundaydım. Aklım onda çalışmak zorunda olmakdan nefret ediyorum.
Bana gelince dişim resmen kök söktürüyor bana dünden beri. Birde dün oruçluydum ilaç falanda alamadım saat 4 den iftara kadar tepine tepine gezdim. Bugünde hafif hafif ağrım var gece sahura kalktım ama niyetlenmedim şu saate kadarda birşey yemedim. Çok ağrırsa alıcam bir ağrı kesici
canım ikinizede çok çok geçmiş olsun.
canım bez bölgesinde mantarmı var hayret ya nasıl oluşmuş anlamadım nazında mantarı oluşmuştu ayakta.
nemlimi kalıyordu poposu canım nerede oluşmuş tam olarak??
canım ya dişin içinde gitseydin ya bir doktora niyetlenmediğin iyi olmuş bende öyle yaparım kötü hissetiğim zamanlarda.dayanamassan alırsın hemen bir ilaç.
çok geçmiş olsun aman dikkat et kızınıda kendinie.
çalışan oluunca zor canım hepimiz aynıyız hastalandığıklarında ya yarım ya bir gün izin çare yok:a015: