• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

iyiki doğdun berra iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt
nice mutlu sağlıklı senelere

25.01.2007 de varlığını farkettik. 5,5 haftalıktın miniciktin daha. çok sevinmiştim varlığına. ilk haftalar hatta ilk 3 ay çok zor geçti. sürekli yatarak geçirdik günlerimizi. canımı çok acıtıyordu hamilelik ama dayanacaktık ikimizde destek olacaktık birbirimize. bana söz vermiştin sen. seninleyim anne demiştin bana. güveniyordum beni bırakıp gitmeyecektin hiçbir yere. 14.haftadan sonra herşey rayına oturdu. çok güzel günler yaşadık birlikte. beni artık rahatız etmiyordun. taki 29.haftalık olana kadar. Galiba bizi özlemiştin.sabırsızlanmıştın gelmek için. zor yetiştik doktora. 1 hafta boyunca seni engellemeye çalıştık iyiliğin senin içinde bunu başardık. hepimizi çok korkutmuştun. neyse bunuda atlatmıştık. geriya kalan güzel günlerin tadını çıkardık. 38.haftada gelmene karar verildi. çünkü suyum artmıştı. kordon dolanma riski olabilirmiş dedi doktorumuz.yoksa normal doğum olacaktı.

18.09.2007 sabahı en erken girendim doğumhaneye. çünkü tansiyonum vardı. heyeceandan yükselme riskiyle ilk beni aldılar doğumhaneye. hiç korku ve heyecan yoktu bende. sana kavuşacaktım biliyordum sağlıklı ve sıhhatliydin. neyse doğumhanede kendime gelmiştim. yatağıma getirildim. çok hafif sancılarım vardı ama yanıma geleceğin düşüncesi rahatlatıyordu beni. saat ilerlesin istedikçe geriliyor benimle birlikte doğum yapanların bebekleri yanına veriliyor benim kızım gelmiyordu. inanması güç ama kızımı yoğun bakıma almışlardı. doğumda 3 kere kordon dolanmış oksijen vermişlerdi. anne karnında su içmiş ciğerleri mikrop kapmıştı.kahrolmuştum. sonda takılı olduğu için gidip göremiyordum.benle birlikte kimse göremedi. anne görebilir sade demişler kalksam gidebilsem bu arzuyla dağları bile aşabilirdim. ilerleyen saatlerde sondam çıkmıştı . hemen kalktım ayağa kızımı görmeye gittim ama göremedim. camdan görebileceğim yerde değilmiş. bu umudumda sönmüştü. ağlaya ağlaya geceye merhaba dedim. 3 gün gözyaşlarıyla geçti. sonra 3 saatte bir gidipyoğunbakıma ihtiyaclarını karşıladım. tam 1 hafta kaldım hastanede sonra 3 kişi olarak evimize döndük. aradan 1 sene geçti prensesimle. çok güzel bir duyguymuş anne olmak. şimdi yanımda şükürler olsun ki çektiklerim geride kaldı. rabbim kimseyi evladından ayırmasın. isteyen herkesede evlat nasip etsin.

Serin bir istanbul sabahından herkese kocaman bir günaydın

Berra mızın yeni yaşı kutlu olsun allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin,ve size bağışlasın yavrunuzu..

Hikayen tüylerimi diken diken etti..

Semihacım harika bir doğum hikayen varmış:a015: çok duygulandım berramız çok nza yapmış annesine ama sağ salim kavuşmuş biricik anne ve babasına:lepi:
Allah sağlıkla büyütmek nasip eder inşallah:nazar:a.s.

Dünkü yağmurdan sonra sabah kötü bir haberle uyandık...
Yakınımızdaki ormanın içinde çocuk parkı var su botlarının yüzdüğü büyük şişme bir havuz vardır bilirsiniz..
15-16 yaşlarında kız ve erkek çocuklarını çalıştırıyor tesis her makinenin başında.
sanırım çalışanlardan bir çocuk şişme havuzun içine dümüş ve yağmur yağdığı için suda voltajı yüksel
elektrik akımı varmış kimse yanaşamamış kıza ambulans itfaiye hiç kimse bişey yapamamış..
( nasıl yapamazlar anlamadım olayı açıkçası ama) çocuk göz göre göre can vermiş...çok üzüldüm :(

Yakınımızdaki ormanın içinde çocuk parkı var su botlarının yüzdüğü büyük şişme bir havuz vardır bilirsiniz..
15-16 yaşlarında kız ve erkek çocuklarını çalıştırıyor tesis her makinenin başında.
sanırım çalışanlardan bir çocuk şişme havuzun içine dümüş ve yağmur yağdığı için suda voltajı yüksel
elektrik akımı varmış kimse yanaşamamış kıza ambulans itfaiye hiç kimse bişey yapamamış..
( nasıl yapamazlar anlamadım olayı açıkçası ama) çocuk göz göre göre can vermiş...çok üzüldüm :(

senağlama inanmıyorum ya nasıl içim acıdı insan hayatı ne kadar değersiz nasıl bişi yapamazlar
çok üzüldüm allah ailesine sabır versin

ya inanmıyorum nasıl birşey yapamamışlar göz göre göre gitmiş ya Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.hepinizi çok seviyorum canlarım...Şeniz

ben berra yı aşıya götürüp geldim.hiç ağlamadı.umarım ateşte yapmaz.

yazık ya insan hayatı ne kadarda değersiz.göz göre göre. allah rahmet eylesin.

ayy müü elektrik dedinde aklıma geldi.akşam burdada elektrikler yoktu.misafilerle mum ışığında iftar yaptık.çok zor oldu benim için.

Bende halsizim cnm dün camları yıkadım bugün kollarım ağrıyor biraz :):):)
egeminde bir günü diğerini tutmaz oldu...hoş dinime söven müslüman olsa bizde aynıyız :)
bizim elektirikler vardı ama uydu gitti yaprak dökümüde yalan oldu bu akşam artık netten izlerim
Semihacım ne güzel romantik bir iftar yemeği olmuş...bayılırım loş ışıkda yemek yemeğe :):):):):)

yoğunum canım biraz ama idara eder hava soğuk garibim yorgunum dün ege yine arıza yaptı uyumamak için elektriklerde gitti bir ara geç saatte uyudu tv karşısında sonra geçtik yatağa:delphin:

CANIM saol iyiyim.
çocuklarda iyi naz gece sürekli bağırarak uayandı
heralde gök gürültüsünden korktu bende yanıma
aldım iyice uykuya daldı tekrar yatağına yatırdım
bende bugün bi garibim ilaçlardan sanırsam karnım ağırıyor regl olacakmış gibi hissediyorum ilaçların yan etkilerine baktım erken regl kanama olabilir diyor

demek egem gece yine arıza yaptı yavrum ağa gibi herşeyi yaptırıyor dimi canım
hasta olmasınlarda herşeye değer onlarrr

ayşegülcüm danam hoşgeldün bebeğümmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın aliş nasıl neler yapıyor anlat bakimmmmm

sağol ayşegül hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl bakalım yoksun uzun zamandır

bu arada özüm geldi aklıma oda girmiyor uzun zamandır haberi olan varmı

Back
X