- Konu Sahibi DreamLover
- #4.521
iyiki doğdun berra iyiki doğdun iyiki doğdun
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaaahihoyyythihoyyyt
nice mutlu sağlıklı senelere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkü yağmurdan sonra sabah kötü bir haberle uyandık...
Yakınımızdaki ormanın içinde çocuk parkı var su botlarının yüzdüğü büyük şişme bir havuz vardır bilirsiniz..
15-16 yaşlarında kız ve erkek çocuklarını çalıştırıyor tesis her makinenin başında.
sanırım çalışanlardan bir çocuk şişme havuzun içine dümüş ve yağmur yağdığı için suda voltajı yüksel
elektrik akımı varmış kimse yanaşamamış kıza ambulans itfaiye hiç kimse bişey yapamamış..
( nasıl yapamazlar anlamadım olayı açıkçası ama) çocuk göz göre göre can vermiş...çok üzüldüm![]()
Yakınımızdaki ormanın içinde çocuk parkı var su botlarının yüzdüğü büyük şişme bir havuz vardır bilirsiniz..
15-16 yaşlarında kız ve erkek çocuklarını çalıştırıyor tesis her makinenin başında.
sanırım çalışanlardan bir çocuk şişme havuzun içine dümüş ve yağmur yağdığı için suda voltajı yüksel
elektrik akımı varmış kimse yanaşamamış kıza ambulans itfaiye hiç kimse bişey yapamamış..
( nasıl yapamazlar anlamadım olayı açıkçası ama) çocuk göz göre göre can vermiş...çok üzüldüm![]()
bende çok üzüldüm zeynepcim...bilmiyorum olayı görmedim sadece duydum...
iyiyiz mücüm sen nasılsın..?
yoğunum canım biraz ama idara eder hava soğuk garibim yorgunum dün ege yine arıza yaptı uyumamak için elektriklerde gitti bir ara geç saatte uyudu tv karşısında sonra geçtik yatağa![]()