- Konu Sahibi DreamLover
-
- #4.141
kızlar hepinize iyi gecelrrr
rahaatsızım birazz kasıklarımda belimde çok feci bir ağrı var yarın sabh doktora gidicem
böbreklerimde kum vardı daha önceden tekrarlamış olabilir
yarın uğrayamasam hani merak etmeyün dedümm
hepinizi öpüyorum kızlarrr
evet çok uğraştırdı beni ama 2. aşamadan sonrası gelmiyordu ilk zamanlar yoksa yapardımmmmmmmoleyyyyy sonnda halletmişin monpetitim ebrarımın fotosu nede güzel yakışmış çizelgeye.....
kızlar hepinize iyi gecelrrr
rahaatsızım birazz kasıklarımda belimde çok feci bir ağrı var yarın sabh doktora gidicem
aman be cnm sende mi?selam kızlar herkese iyi pazarlar
bende dışarıdan geldim ve sanırım şifayı kaptım, boğazlarım acıyor.
Çoko'cum sizede geçmiş olsun, bolbol sıvı ve tavuksuyu çorba süper
ben emziriyorum dr. sanrırım ilaç vermez değilmi?
Monopetit ben fırında palamutu sebzeli yapıyorum çok severek yiyoruz tavsiye ederim (sarımsak, soğan, domates, biber, maydanoz süper oluyor)
aah hulyacım gecmiş olsun cokkızlarrr ailecek hasta olduk, bir tek eşim iyi şimdilik, allah ondan razı olsun, bütün gün yattım, erkan çocuklara baktı, hayatımda ilk defa bu kadar ağır hasta oldum
şifa dilekleriniz için çok tşk, salgın var galiba, okuldan bulaştı mikrop büyük ihtimalle, çok dikkatli olmak gerekiyor
ardam o kadar nazlı ki, burnunu bile sildirmiyor, silince aralıksız 10 dk ağlıyor, berkanım hiç böyle değildi, ardanın canı çok kıymetli
hay allah nazara geldik yinekızlar hepinize iyi gecelrrr
bende seni şekerim
Baba kız yattılar bende Lost izliyorum gerildim yaw, bırakacağım gündüz daha az geriyor.
aynen benimkide oylesağol cnm, ahh bu babamız çok sıcak diye cam kapı açık yatıyor ondan üşüttüm.
Yarın okul var tabi, Allah rahatlık versin
ekinnaz sana da geçmiş olsun inş. önemli değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?