Bebeklerimiz ve Biz

ii geceler fistuklarrr...

yorgunum geberiyom topuklarımın altına dikenler batıyor

ahanda şimcik oturdum -tatlicadiarzu-

bütün gün zaten yoğundum... iftar sonrası oğluşumun okulu için verilen beslenme listesi için hazırlık yaptımcokacimcoook

hepicüğünü poşetleyip buzluğa attımm... ohhh en azından bir ay rahatımmm:sm_cool:

sizler nasılsınız bakalım kimler var hiç bakmadımmm

kızlar hepinize iyi gecelrrr
rahaatsızım birazz kasıklarımda belimde çok feci bir ağrı var yarın sabh doktora gidicem
böbreklerimde kum vardı daha önceden tekrarlamış olabilir
yarın uğrayamasam hani merak etmeyün dedümm
hepinizi öpüyorum kızlarrr

çok geçmiş olsun balımmm... inşallah kum değildir çok zor oluyormuş ben çekmedim ama annemde görmiştim

acil şifalar tatlım kendine çokk ii bak

ya topiğe nazarmı değdi ne herkes hasta olmaya başladı... kesinnn nazar varr

oleyyyyy sonnda halletmişin monpetitim ebrarımın fotosu nede güzel yakışmış çizelgeye.....
evet çok uğraştırdı beni ama 2. aşamadan sonrası gelmiyordu ilk zamanlar yoksa yapardımmmmmmm

geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey çıkmaz

iyi geceler iyi sohbetler ben de gidip yatayım sabah erken kakıyoruz malum kuzular erkenden meeee meee demeye başlıyorrrr

iyi geceler kızlar
biraz once döndük istanbuldan duşumu yaptım
bi bakıp cıckıcam...
opuldunuz iyi geceler

aman be cnm sende mi?
cok gecmiş olsun
asyaya gecmez insallah
dr.bana wermisti bi donem,artık büyüdükleri için neticede yerine gelio onlarda antibiyotik bile kullanıyorlar...
insallah hemen gecer de gerek kalmaz...
opuyorum sizi

aah hulyacım gecmiş olsun cok
dikkat et

bende seni şekerim

Baba kız yattılar bende Lost izliyorum gerildim yaw, bırakacağım gündüz daha az geriyor.

hay allah nazara geldik yine
herkes hasta
sana da gecmiş olsun zeynepcim

ii gecelr sizlerede edacım çok geçmiş olsun canımmm acil şifalar oğlumun önlüğünü ütülicem ve cuupp yatağa kesintisiz uykular hepinizeeeemirmirmirmir

sağol cnm, ahh bu babamız çok sıcak diye cam kapı açık yatıyor ondan üşüttüm.

Yarın okul var tabi, Allah rahatlık versin

ekinnaz sana da geçmiş olsun inş. önemli değildir.

herkese ii geceler kızlar..orucu da yedik valla...neyse yarın doğumgününe daha rahat gidecem..bol bol pasta börek hüpletem bariii..öpüldünüz bacular...

ekinnazcım canım geçmis olsun insallah kum değildir hayatımmm
cokocum canım sizede geçmis olsun demek ardaların canı cok kıymetli bizimkide öyle bi sildirse ortalığı yaygaraya veriyo susturanabilene ask olsunn
jegecim canım sende hos geldinnn al bakalım dusunu rahatla derin nasıl

dünürcüm canım nasılsın kimin doğumgününe gidyon bakim hem gelinim demedından izin aldımı nereye gidiyomus oooo

iyi geceler güzel annişler.. hastalara geçmiş olsun.
umarım iyisinizdir kızlar hepiniz yağız bugün gececi nedense uyumuyor hınzırrrrrr sallayıp duruyorumm...

canım benim nasılısn demek uyumuyo yaramazzzz yağız nasıl tatlım insallah iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…