Bebeklerimiz ve Biz

canım ya o kadar uyuması bence normal degıl bence sen bı doktora sor ıstersen

Canim gece cok gec oldu,ancak aciller aciktir , yarin sabah erkenden arayacagim, az once mama verdim uyanir gibi oldu ama tekrar uyudu sanirim artik gece uykusuna gecis yapti, bu gece hep kontrol edecegim insallah sabaha hic bir problem cikmaz ..

Ilgilendigin icin cok tesekkurederim cok sagol canim a.s.

Son düzenleme:
Gunaydin canimmm..

Iyi cok sukur sabah 6 da ayaga dikildik :1:
Gece hic uyuyamadim surekli kalkip kalkip baktim ama cok sukur gayet iyi sabah gulucukler saciyordu :emir_bebek:
Icim cok rahatladi kaydirigubbakcemile3

Cok sagol canim yaa valla aksam epey bir sitres oldum ilgilenmen buyuk incelik :1hug: ..

merhaba bayan torri genelde çocuklar aşı sonrası uyurlar benimde 6 yaşında bir oğlum var ve aşı yaptırdıktan sonra biraz uyuyordu ateş kusma çok denilecek gibi degilse sorun yok deniliyo türkiyede yalnız aşının etkilkerinin size söylenmemesi ilginç şunlar olursa getirin böyle olursa normal denmesi gerekmezmi bizimde başımıza geldi geçmiş olsun allah ömür versin

merhaba bayan torri genelde çocuklar aşı sonrası uyurlar benimde 6 yaşında bir oğlum var ve aşı yaptırdıktan sonra biraz uyuyordu ateş kusma çok denilecek gibi degilse sorun yok deniliyo türkiyede yalnız aşının etkilkerinin size söylenmemesi ilginç şunlar olursa getirin böyle olursa normal denmesi gerekmezmi bizimde başımıza geldi geçmiş olsun allah ömür versin

barcelem cok tesekkurederim..
Vallaha burada kitapcik vermisler esime ama bunun disinda sadece ates olursa getirin demisler baska bir yan etkisi yok denmis bilemiyorum ,kitapcikdada boyle bir durum belirtilmemis ,daha oncede asilarimiz yapildi ama hic boyle olmadi bende sasirdim..
Baya sitres yasadim ama cok sukur simdi iyiyiz ..
Tekrar tesekkurederim amin canim cumlemizea.s.

Gunaydin canimmm..

Iyi cok sukur sabah 6 da ayaga dikildik :1:
Gece hic uyuyamadim surekli kalkip kalkip baktim ama cok sukur gayet iyi sabah gulucukler saciyordu :emir_bebek:
Icim cok rahatladi kaydirigubbakcemile3

Cok sagol canim yaa valla aksam epey bir sitres oldum ilgilenmen buyuk incelik :1hug: ..

canım benım ıyı olmasına cok sevındımmm bende gece yatarken cok dusundum uyandımı dıye korkmustummm ıyımıs gozumuz aydınn :))

demek 6 da kalktı aman gulucuklerı eksık olmasın

canım benım ıyı olmasına cok sevındımmm bende gece yatarken cok dusundum uyandımı dıye korkmustummm ıyımıs gozumuz aydınn :))

demek 6 da kalktı aman gulucuklerı eksık olmasın

Canim kiyamam cok saol..
Hepimizin yavrularinin gulucukleri hic eksilmesin insallah..:Saruboceq:

Evet 6 da uyandi ,sabahin korunde oyun oynadik artik gamyoncuiremsu
Aman sukur birsey olmadan atlattikya, ben raziydim erkenden kalkmasina ...kaydirigubbakcemile3

Herkeze gunaydinnnn...:3:

Nasilsiniz?
Turkiyede havalar ne durumda?
Burasi inanilmaz sogudu 4 gundur kar sogu geldi sanki ...!

Son düzenleme:
Günaydın bayan toriii bebeginiz nasıl ? Havalar çok soğuk sağnak yağış ve evleri sular altında kalanlar var halimize şükür ediyoruz evlerini sel basanlarada çok üzülüyoruz allah yardım etsin hoşçakal:3:

selamlar cumanız mübarek olsun kızlar..
babannemi kaybettik.. pazar gecesi vefat etti..k çok içim yandı çok...

yengeminde doğumu başladı. bu gece hastaneye kaldırdık. yarına kadar doğum gerçekleşmese sezeryan olacak...

hayat ne tuhaf.. bir yanımız seviniyor. bir yanımız üzülüyor... bir nüfus kaybettik.bir nufüs artıyoruz...

Öpüyorum hepinizi kızlar..
hadi canlansın artık topikk...

yengeminde doğumu başladı. bu gece hastaneye kaldırdık. yarına kadar doğum gerçekleşmese sezeryan olacak...

hayat ne tuhaf.. bir yanımız seviniyor. bir yanımız üzülüyor... bir nüfus kaybettik.bir nufüs artıyoruz...

başınız sağolsun canım. Allah geride kalanlara sabır versin.
yengen inşallah sağlıcakla kucağın aalır bebişini. benim de 1 ay kaldı, daha erken gelmezse tabi.
ankaraya eşimin tayini yeni çıktı, evi de taşımamıştık, dönme ihtimalimiz vardı bursaya, dün ev tuttuk, yarın eşyalar gelicek, bana iş yaptırmıyolar annemler, ablam, ama eşyaları bi yerleştirsek iyi olucak.

zeynepcim başınız sağolsun cnm yaa
mekanı cennet , toprağı bol olsun inşallah, hepimiz en nihayetinde ölümü tadacağız
dünyanın kuralı bu doğum) ölüm:(
yengen içinde hayırlısı olur inşalah bebeğini sağsalim alır kucağına

özümcüm demek iyice ankaralı oldunuz artık, neresinde oturacaksınız cnm ben de ankarada uzun yıllar yaşamıştım lise sona kadar

senin doğumuna da az kalmış baktım şimdi takvimine de sayılı haftalar kalmış:))

Günaydın bayan toriii bebeginiz nasıl ? Havalar çok soğuk sağnak yağış ve evleri sular altında kalanlar var halimize şükür ediyoruz evlerini sel basanlarada çok üzülüyoruz allah yardım etsin hoşçakal:3:

Merhaba barcelem..
Daha iyi cok sukur..
Yaaa cok gecmis olsun okadar kotu yagdi demek ,hay allah allah zor durumda kalanlara yardim etsin cok uzuldum ..
Umarim can kaybi yasanmamisdir...
Sizlere birsey olmamasina sevindim..
Kendnize iyi bakin selamlar..:3:

Basiniz sag olsun zeybennep..
Mekani cennet olsun ,geride kalanlara sabir diliyorum..
Diger yandanda yengenizin hayirlisiyla bebegini saglikli bir sekilde kucagina almasini dilerim canim..:Saruboceq:
Sevgiyle kalin..

Son düzenleme:
özümcüm demek iyice ankaralı oldunuz artık, neresinde oturacaksınız cnm ben de ankarada uzun yıllar yaşamıştım lise sona kadar

senin doğumuna da az kalmış baktım şimdi takvimine de sayılı haftalar kalmış:))

canım nihayet memleket diye diye geldim ankaraya!
altınparkı biliyo musun? aydınlıkevler tarafında ordan tuttuk, annemler de oraya taşınacak onlara yakın olalım dedik, zeten eski oturduğumuz semt de orasıydı.
doğuma haftalar kaldı valla, ama panik ya da stres yok zehracım, daha iyi tabi böylesi ama 2. olunca böyle mi oluyo sen daha iyi bilirsin?

gunaydın sekerlerrr

yupıııı topık hareketlenmıssssss

zeynepcım canım basınız sagolsunnn mekanı cennet olsunnnn yengen ınsallah hayırlısıyla dogurmusturr

ozumcum hayırlı olsun datlummmmm agız tadıyla oturursunuz ınsalalh yenı yerınde yenı evınde gulumm

Back