- 12 Nisan 2007
- 5.176
- 1.221
- 373
- 40
- Konu Sahibi DreamLover
- #35.121
canım ya o kadar uyuması bence normal degıl bence sen bı doktora sor ıstersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya o kadar uyuması bence normal degıl bence sen bı doktora sor ıstersen
merhaba bayan torri genelde çocuklar aşı sonrası uyurlar benimde 6 yaşında bir oğlum var ve aşı yaptırdıktan sonra biraz uyuyordu ateş kusma çok denilecek gibi degilse sorun yok deniliyo türkiyede yalnız aşının etkilkerinin size söylenmemesi ilginç şunlar olursa getirin böyle olursa normal denmesi gerekmezmi bizimde başımıza geldi geçmiş olsun allah ömür versin
Gunaydin canimmm..
Iyi cok sukur sabah 6 da ayaga dikildik
Gece hic uyuyamadim surekli kalkip kalkip baktim ama cok sukur gayet iyi sabah gulucukler saciyordu
Icim cok rahatladi kaydirigubbakcemile3
Cok sagol canim yaa valla aksam epey bir sitres oldum ilgilenmen buyuk incelik :1hug: ..
canım benım ıyı olmasına cok sevındımmm bende gece yatarken cok dusundum uyandımı dıye korkmustummm ıyımıs gozumuz aydınn :))
demek 6 da kalktı aman gulucuklerı eksık olmasın
selamlar cumanız mübarek olsun kızlar..
babannemi kaybettik.. pazar gecesi vefat etti..k çok içim yandı çok...
yengeminde doğumu başladı. bu gece hastaneye kaldırdık. yarına kadar doğum gerçekleşmese sezeryan olacak...
hayat ne tuhaf.. bir yanımız seviniyor. bir yanımız üzülüyor... bir nüfus kaybettik.bir nufüs artıyoruz...
Öpüyorum hepinizi kızlar..
hadi canlansın artık topikk...
Günaydın bayan toriii bebeginiz nasıl ? Havalar çok soğuk sağnak yağış ve evleri sular altında kalanlar var halimize şükür ediyoruz evlerini sel basanlarada çok üzülüyoruz allah yardım etsin hoşçakal![]()
selamlar cumanız mübarek olsun kızlar..
babannemi kaybettik.. pazar gecesi vefat etti..k çok içim yandı çok...
yengeminde doğumu başladı. bu gece hastaneye kaldırdık. yarına kadar doğum gerçekleşmese sezeryan olacak...
hayat ne tuhaf.. bir yanımız seviniyor. bir yanımız üzülüyor... bir nüfus kaybettik.bir nufüs artıyoruz...
Öpüyorum hepinizi kızlar..
hadi canlansın artık topikk...
özümcüm demek iyice ankaralı oldunuz artık, neresinde oturacaksınız cnm ben de ankarada uzun yıllar yaşamıştım lise sona kadar
senin doğumuna da az kalmış baktım şimdi takvimine de sayılı haftalar kalmış:))