Bebeklerimiz ve Biz

ıyıyız canım bızde napalım kahvaltı yaptık cızgıfılm seyredıyo pasa

dıs cıkarması yapar ates gecmıs olsun caım

canım nihayet memleket diye diye geldim ankaraya!
altınparkı biliyo musun? aydınlıkevler tarafında ordan tuttuk, annemler de oraya taşınacak onlara yakın olalım dedik, zeten eski oturduğumuz semt de orasıydı.
doğuma haftalar kaldı valla, ama panik ya da stres yok zehracım, daha iyi tabi böylesi ama 2. olunca böyle mi oluyo sen daha iyi bilirsin?

günaydın kızlarr , iyi haftasonları olsun hepimiz içinnnnn
bizde birazdan çıkıcaz emiri futbol kursuna götürüyorum
hazırlanıyoruz yavaş yavaş
cumartesileri futbol oynuyo, pazarları da yüzme kursumuz var aktivite olsun dedik:))

özümcüm bilmezmiyim ilkokula bende aydınlıkevlerde gittim, altınparkın hemen yakınlarındaydı o zamanki evimiz tabii o zamanlar yeni inşa ediliyodu altınpark, rahmetli turgut özalıda ilk kez temel atma töreninde görmüştüm çok yakınından

hayırlısı bakalım canımcımm demek heyecanlanmıyosun hadi bakalım 2, kez anne olmanın güzelliğini yaşayacaksın inşallahh
haberlerini bekliyoruz şekerim

cumartesileri futbol oynuyo, pazarları da yüzme kursumuz var aktivite olsun dedik:))

özümcüm bilmezmiyim ilkokula bende aydınlıkevlerde gittim, altınparkın hemen yakınlarındaydı o zamanki evimiz tabii o zamanlar yeni inşa ediliyodu altınpark, rahmetli turgut özalıda ilk kez temel atma töreninde görmüştüm çok yakınından

hayırlısı bakalım canımcımm demek heyecanlanmıyosun hadi bakalım 2, kez anne olmanın güzelliğini yaşayacaksın inşallahh

DreamLover sanada iyi haftasonlari canim ..:lepi:

gunaydın sekerlerrr

yupıııı topık hareketlenmıssssss

zeynepcım canım basınız sagolsunnn mekanı cennet olsunnnn yengen ınsallah hayırlısıyla dogurmusturr

ozumcum hayırlı olsun datlummmmm agız tadıyla oturursunuz ınsalalh yenı yerınde yenı evınde gulumm

esmacım sağol canım, inşallah, çocukluğum orda geçtiği için sempatim var oraya.

ay canım ne güzel ben de merti böyle aktivitelere göndermek istiyorum ilerde.
demek aynı civarda oturmuşuz zehracım ya! tesadüfe bak! altınpark daha yapılmamıştı ben de ilkokuldayken hatta oraya pikniğe giderdik okulca. şimdi tüm heybetiyle yeni evimin karşısında.

günaydın kızlarrr
hava çok güzel istanbulda, biraz evi toparlayayım dışarı çıkıcaz kuzumla
dün de optimum avm ye gittik , gezdik havalar biraz daha böle gitse:))

teşekkürler toriciim

özümcüm bizde piknik yapardık kıss orda:)) sürekli:)) ahh ahh ne günlerdiii nasılda özledim şimdi

ay canımcım yoksa aynı okulda mı okuduk biz:13:ama seninki aydınlıktaymış benimki tam altınparkın karşısındaydı.
o günler çok güzeldi ama altınpark yapıldıktan sonra da ayrı bi güzel oldu, daha da güzel göründü gözüme yıllar sonra.

günaydın kızlarrr
hava çok güzel istanbulda, biraz evi toparlayayım dışarı çıkıcaz kuzumla
dün de optimum avm ye gittik , gezdik havalar biraz daha böle gitse:))

Merhabaaa..
Nasil ozendim bir bilsennn ,su anda istanbulda olmak vardi anasini satayim:21:
Oh oh iyi gezmeler size ...:29:
Cok ozledim turkiyeyi.. istanbulu....:59:

Son düzenleme:
ıyıyız canım bızde napalım arda psam okulda bende pazara gıttım kasmırden halı sıparısı verdım bayramdan sonra gelıcekkkmıss oyle ıste

ay kıyamam turkıyeyı ozlemıss kendı vatanı gıbı olmuyooo ınsanınnn

ıyıyız canım bızde napalım arda psam okulda bende pazara gıttım kasmırden halı sıparısı verdım bayramdan sonra gelıcekkkmıss oyle ıste

ay kıyamam turkıyeyı ozlemıss kendı vatanı gıbı olmuyooo ınsanınnn

Gunaydinnn...Hayirli gunler olsun...

Canim yeni halin hayirli olsun ,iyi gunlerde kullan insallah ..
Demek arda abi okulda ha ,massallah artik okullarada baslamis ....
Demek abi olmus :nazar::nazar:
Darisi bizim basimiza :64:
Evet canim ya cok ozledim turkiyeyiii:59:
Bu sene gelirim diyodum ama olmadi, bebek kucuk ,ben tek basima 14 saat ucakda bebekle nasil yaparim diye kara kara dusundum ,ve vazgecdim ,esiminde isleri yogun o da benimle gelseydi iyi olurdu,ama gelemiyor,bir aksilik olmazsa seneye belki diye kendimi avutup duruyorum isde:58:
bulbulu altin kafese koymuslar genede ah memleketim demis ...
O misali,insanin vatani gibi yok canim..

Arkadaşlar, anne bebek ve çocuk gelişimi bebek bakımı ve daha pek çok konunun özenle ve en yararlı bilgiler ile anlatıldığı harika bir site buldum.. Tüm aile bireyleri ve aile yaşamı hakkında da pek çok bilgi yer alıyor.

Back