Bebeklerimiz ve Biz

KK ya girmiyordum facedede ana sayfada çok görünmem.. ama oralardayımdır yerimseniben sende facede hiç yoksun ...

canım berfeden vakit bulamıyorum pek.malum yaz ayı gez toz derdindeyiz.kışın bol bol görürsün beni..kk da da çok aktif deilm bi bura vardı girdiğim sakinleşince uğramaz oldum.

sevindim kadiş adına ne kadarlık oldu tatlimmm

heaaa az önce fotomu beğendin bak bakim senden başka kim beğnmiş... geliştirdiler valla ama iyi oldu çokkk iyi oldu ...
askitom sen nabıyın emir nasıl oldu de bakem bana :1closedeyes:

geçen facede 11 haftalık yazmıştı yanlış hatırlamıyosam

kim beğenmiş kıss dur bakıyım az sonra
bende ne yapıyım mutfak alışverişi yaptık zeynomla gidip geldik
akşama arkadaşlara iftara davetliyiz o yüzden tembellik yaptım
gidene kadar ütü yapıcam ama
emir iyi hayatım çok şükür sorun yok şu anda iyileşti

zeynebi okumadın sen herhal az önceki mesajda gözünden kaçmış
zeynebe bronşit başlangıcı dediler
dün gecede ateşi çıktı
1 haftadırda antibiyotik kullanuyoduk bakalım yarın tekrar götürcez

mevcan hoşgeldin cnmm
köyünüzde pek güzelmişşşşşş

kızlar bayramda neler yapıcaksınız
gidiyomusunuz biyerler
biz memlekete gidicez
12 ssatlik yol
çok yorucu ama eşim istiyo annesi orda olduğu için gidiş geliş toplam5 gün

ben sizi kendinize getirmesini bilirim...bekleyün beni gelorummmmmm :sm_cool:

semihacımmmm çok geçmiş olsun sana berrayıda çok öporummmm opuyorumnanaktan

anneyim ben heehhh öle destek kızlar plssss yerimseniben

hoşgeldin mavicem...
geçmiş olsun dileğin için sağol hayatım.

aa canlanma varrr:ecrin_bebek:
mavicem höşgeldün bebekkkkkŞeniz
nasılsın oğluşlar nasıl

semiha geçmiş olsun cnm tam hastalık havası
bizde geçen cumartesiden beri zeyneple uğraşıyoruz
bronşit başalangıcı dedi dr, röntgeni falan çekilde
1 çanta ilaçla eve döndük
geçen perşembe de kontrole götürdüm ilaçlara devam dedi
ama dün gece ateşi çıktı neden bilnmez
bu sabah ta vardı ilaç verdim
bakalım yarın tekrar görürcez

sizlerde ne var ne yok
ben kadişi merak ediyorum
nasıl gidiyo acaba hamişiliği:

zehracım zeynebe geçmiş olsun.bizdede tam ben atlattım derken berra da başlıyor sanırım...

hasta bebişlere geçmiş olsun aynı dert bende de berfede de var salya sümük geziyoruz..

mevcan sizede geçmiş olsun...

benimde bugün açıköğretim sınavım vardı.oraya gittim geldim.bayram alışverişine çıkacaktım.kafam oldu bir ton.yarına kaldı artık.yemekte yapamıcam zaten.kayınvalideme söyledim.oraya gidicez.

slm kızlarrr iyi pazarlar iyi iftarlar herkeseŞeniz

saol semihacım berraya da geçmiş olsun ilerlemeden düzelir inşallah kuzu

bayram alışverişi yaptık, zeynebi kontrole götürdük, ilacımızı değiştirdik ventolini kestik activex e başladık
bayram çikolatası bayram şekeri derken baya bi yorulduk
sizler nasılsınız
bayramda ne yapıyosunuz biyerlere gidiliyomukaydirigubbakcemile4

nasıl geçti sınav, hangi bölümdesin birde kaçıncı sınıfyerimseniben

kaynoşlara gidiyosunuz demek ne güzel
kalabalık iftarları çok özledimmm ben yaaa
bizim bu sene pek akrabamız yok istanbulda
annemler kayınvalidem büyük görümcem köydeler
küçük görümcemde yazlıkta zaten
iftar davetlerimizde sönük geçti bu sene:1no2:
zaten emirin sünnet revizyon ameliyatı da ramazana gelince ilk 10 gün ne gidebildim ne çağırabildim:((

yok zehracım bizim gurbette görümcem dışında kimse yok.oda buraya geldiği için bursada geçiyor bizim bayramlarımız...

ama eşim bayram tatilinde güneye gitmeyi istemişti.benim gönlüm yoktu.allahtan görümcemin eşinin nöbeti çıkmışta 2.günü dönecek onlar.böylelikle tatil planı suya düştü...

kkkkknnnn nnvmmm nnnnnn mn n n nnn n vnn nv n n nn vnn h bbbbbbbbbnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbb bbbnbnbvbjnnbnnnmmmmv mmmbb bbvbn m b b bb b nnb n n nnnnnnn nnn

kızlar selam, ankaradayım artık malum, yeni okuluma başladım, iyi gibi, ortam fena değil.
hala taşınmadık ama annemlerdeyim, eşimin tayini oldu derken pürüz çıktı maalesef bayramdan sonraya diyolar, işin kötüsü okulumla annemlerin evi arasında 1 saatten fazla yol var. eşim izinde şimdilik onunla gidiyorum olmazsa rapor almak zorunda kalıcam, otobüsle halim harap olur çünkü, dersler de 7.50de başlıyo. yetişmem için 6.30da çıkmam lazım, hatta daha erken, çift otobüs...zaten 1 ay sonra doğum iznim var, doktoruma durumu anlattım, rapor veririm sağlığından önemli değil hiçbişey dedi.
mert burda çok mutlu, anneanne, teyzeler, sadece kardeşini şimdiden kıskanıyo, abi olmıycam anne diyo, bazen de ona kaydıraktan kaymayı öğreticem diyo. adını da seçti, çağan ya da mete diyoduk, sorunca ısrarla mete olsun diyo.

naber kıslarrr
hastalıklar başladı bu ne yaaaa,
bütün hastalara geçmiş olsun
bend egripdim bronşite çevirdi, bi gece tıkandım kaldım hastaneye iğne falan vurdular
melekde grip oldu, sanırım oda bronşite dönmek üzere tamda bayramda doktor nerden bulcam, eczane ara dur offff

bugün de oy atıcaz, yağmurda başladı , çok işim var, 1 haftalık yemek yapıp bırakıyorum, eşim hala evde, haftaya cumartesi de meleğin doğumgününü yapıcam
bu hafta çok işim var

sekerler gunaydınnnn nasılsınızzz

ozum canım tayın ısını sızmı ıstedınız tatlım zor tabı 1 saatlık yol hamıle hamıle aman dıkkat et tatlım demek mert abı olmak kıstemıyo :)))

canım melegımızın dogum gunu demek ıyı dogdun melek prensesımmmmm
canım cok co0k gecmıs olsunnnn acıl sıfalarrrr

semıhacım ıktısad zor mu tatlım ya kardesım 3. sınıftan baslıcak ısletmemı ıktısada mı gecse karar veremedı muhasebe bolumu mezunu

Back