yaa ne kadar önemli aslında bunlar ama maalesefff o toplu sünnet törenleri bi felaket, allah o çocukların yardımcıları olsun, geçen iş evrakları için hastaneye gitmiştim, toplu sünnet için çocukları sıraya dizmişlerdi, ama ne fenaaa görmeniz lazımdı, yazık ya valla yazıkk, al işte ufak bi yanlışlıkla neler geliyor başaa, allahım bütün çocukları korusun, kazalardan bbelalardan kötülüklerden ,
valla ramazandan mı, yeni işe başlayıp meleğe olan özlemimin gene artmasından mı bilmiyom ama çok hassalaştım gene çocuklar konusunda, gözlerine içlerine bakıyoruz, allah biizm koruyamadığımız zaman kol kanat gersin onlara uzak tutsun,
geçen gece koluma yattı kafasını gömdü boynuma mis kokulu yavrum , güzeller güzelim
içiden dedim ne kadar savunmasız ne kadar masum, allah bunlara kıyanları taşşş etsin taşşşşşş
ben napıyorum, iş yerime laışmaya çalışıyorum, biraz tuhaflar ama yada ben tuhafım analayamadım,
önce gülümseyip laf atıyolar, ben karşılık veriyom sanki duvara konuşmuşum gibi cevap yokk,çözemedim vallaa. bide çoğu bekarr, hepsi genç, yaşlandım mı ne, onlar daha sevgili muhabbetinde, evde kaldık muhabbeetinde ben çocuk koca iş evv derdinde uymuyoz galibaa, thaf işte ne bileyim, halbuki çabucak uyumsağlarım sağlatırım , sıcak kanlıyım maaluuumm. bide kendime erkek gibi derdim ama gördüm benden daha erkeksilerde varmış vallaa, şimdilik çekingen davaranıyomdaa sonra ne olur bilmem
melek nasıl? melek babayı delirtme modunda, yakında adam evde kafayı yicek, çok huysuzsuz gene, şu 1 ay geçsin kreş yolları gözükecekk,yoksa baba kafayı sıyırdı sıyıracak anlaşılmıştır.