Bebeklerimiz ve Biz

:kedi: unutma demeyelimde öyle gerekti diyelim.. nasılsınız bakalım Esmacım yazılanlara baktım biraz hayırlısı olsun tatlım inş gözünaydın... :lepi:

Zehram seninle konuştuk zaten duygularımı biliyorsun allah yardımcınız olsun balım benimmm olumunekankayizsmile

zehracım he he he :))) cok zor olmustur canım ya dusunuyorumda susuzluk mahvedıyo zatenn valla burda gunde en az 5 kere suyun altına gırıyorum klıma oldugu haldeee

casnımmmmm hosgeldınnnnn unutulduk valla topıgımız eskı sehvetını kaybettı kımsler gelmez oldu boyle bı ugrayıncada ne cok sevınıyoruzzzzzzz

esma bende küveti doldurup zeynebi sokuyorum ama sonra o suyu dökmüyorum akşama kadar zeynebi çamaşır gibi bastırıp bastırıp çıkarıyorum suya:icecream:delikafaduldenşakkıdı:roflol::roflol:
:kedi: unutma demeyelimde öyle gerekti diyelim.. nasılsınız bakalım Esmacım yazılanlara baktım biraz hayırlısı olsun tatlım inş gözünaydın... :lepi:

inşallah cnm bundan sonra daha güzel sohbetlerimiz olur
hatta başka bi sohbet topiği:asigim: açabiliriz , burdaki arkadaşlığımız çok başka benim için

Zehram seninle konuştuk zaten duygularımı biliyorsun allah yardımcınız olsun balım benimmm olumunekankayizsmile

aminn cnmmm:Saruboceq: sayılı saatler kaldı ameliyata, vakit geçirmeye çalışıyoruz bi şekilde
sahurdan sonra yatmayacağız 7.30 gibi hastanede olmalıymışız:delphin:

canım oyle oluyo valla batır cıkarr devamm et :))

canım dularımız emırle merak etme hayırlıısyla ATLATICAKKKKK :))

su gıbı akar cabuk bıter ınsallahhh

saolun hülyacım ve esmacım
kızlar emir grip oldu sanırım burnu tıkandı, cereyanda kaldı sanırım sıcak ya her taraf açık :((
grip olunca ameliyata almayabilirler

zehracım, operasyon oldumu nasıl geçti? ben pek giremiyorum nete, cepten bazen face e bakıyorum o kadar,

bende çalışmaya başladım işte kızlar, bi yandan ilk zamanlar bi yandan da ramazan fena dağıttı beni. her gün 1 civarı yok ben tutamıcam galiba diyorum, iftarı ettikten sonra tutmama lazım hayııırr hayırr diyorum. ama perişan oldum resmen. melek benşmle birlikte sahura kalakıyor sabah giderken gene peşimde , evde babayla tabi, akşam olunca bi gidiyom eve, ev savaş alanı, eşim çıldırmış, e kolay değil tabi, melekle bütün gün uğraşmak(şimdi beni daha iyi anlıyorr en azından ) yani acayip yorgunum bu aralarrr, iş yerinde sesim soluğum çıkmıyo, istesemde sesimi çıkartamıyom takatim yok vallaa, allah yardımcımızzzz olsunnn,çok zorlanıyom bu sene ben vallaaa

Nimetcim dün sabah 7.30 da hastaneye giriş yaptık
kan tahlilleri yapıldı, damar yolu açıldı gribinin ağır olmadığı kanısı sonucunda ameliyata karar verildi, 45 dk sürdü ameliyat
narkozun etkisi geçene kadar inledi bağırıp çağırdı
su diye yalvardı ama 11.30 dan önce verimemesi gerek dediler
neyse işte çok şükür iyi geçti oldu kurtuldu yavrumm
dün gece uyuyamadı şimdi uyuyor

nimetcim Allah kolaylık versin sanada cnm zor tabi hem melek hem ev hem iş birde ramaza olunca yatması kalkması uyku düzeni tamamen bozuluyo insanın

Nimetcim dün sabah 7.30 da hastaneye giriş yaptık
kan tahlilleri yapıldı, damar yolu açıldı gribinin ağır olmadığı kanısı sonucunda ameliyata karar verildi, 45 dk sürdü ameliyat
narkozun etkisi geçene kadar inledi bağırıp çağırdı
su diye yalvardı ama 11.30 dan önce verimemesi gerek dediler
neyse işte çok şükür iyi geçti oldu kurtuldu yavrumm
dün gece uyuyamadı şimdi uyuyor

nimetcim Allah kolaylık versin sanada cnm zor tabi hem melek hem ev hem iş birde ramaza olunca yatması kalkması uyku düzeni tamamen bozuluyo insanın

canım geçmiş olsun....allah beterinden korusun...acil şifalar versin....

Çok geçmiş olsun Zehracım...
Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim. Uğramıyorum artık eskisi gibi kaçırmışım Emirciğim bu durumunu...

Zehracım çok şükür atlattınız. Geçmiş olsun Emir'e annesi. Sünnete de dikkat etmek gerekiyo demek, ben de oluyo bitiyo diyodum. Çok şükür şimdi iyiymiş ya, önemli olan o canım.

Çok geçmiş olsun Zehracım...
Ameliyatın iyi geçmesine çok sevindim. Uğramıyorum artık eskisi gibi kaçırmışım Emirciğim bu durumunu...

zehracım geçmiş olsun cnm. acil şifalar diliyorum..

Zehracım çok şükür atlattınız. Geçmiş olsun Emir'e annesi. Sünnete de dikkat etmek gerekiyo demek, ben de oluyo bitiyo diyodum. Çok şükür şimdi iyiymiş ya, önemli olan o canım.

saolun kızlarr:asigim::1hug:Şeniz

özümcüm bende oluyo bitiyo sanıyodum
ucundan azcık diyolar yaa
hiç öle değilmiş
baya kıvırma çevirme işlemleri varmış
ama bizim ilk yapan dr az çevirmiş
sonrasında da sünnet derisi yapışmış ete
ayrılmasıda çok zor bi operasyonmuş
o yüzden çok dr gezdik
üroloji profosörürleini araştırdım internetten sürekli
çok şükür şu anda toparlandı
önümüzdeki pazartesi de kontrole götürücez , inşallah sorun yoktur

nimet aşağıdasın gördüm şimdi
dur görmüşken seni
rüyamda seni gördüğümü de yazayım
seni ve anneni gördüm
anne çok gençti
3 tane kız çocuğun vardı boy boy:):)

yaa ne kadar önemli aslında bunlar ama maalesefff o toplu sünnet törenleri bi felaket, allah o çocukların yardımcıları olsun, geçen iş evrakları için hastaneye gitmiştim, toplu sünnet için çocukları sıraya dizmişlerdi, ama ne fenaaa görmeniz lazımdı, yazık ya valla yazıkk, al işte ufak bi yanlışlıkla neler geliyor başaa, allahım bütün çocukları korusun, kazalardan bbelalardan kötülüklerden ,

valla ramazandan mı, yeni işe başlayıp meleğe olan özlemimin gene artmasından mı bilmiyom ama çok hassalaştım gene çocuklar konusunda, gözlerine içlerine bakıyoruz, allah biizm koruyamadığımız zaman kol kanat gersin onlara uzak tutsun,

geçen gece koluma yattı kafasını gömdü boynuma mis kokulu yavrum , güzeller güzelim
içiden dedim ne kadar savunmasız ne kadar masum, allah bunlara kıyanları taşşş etsin taşşşşşş

ben napıyorum, iş yerime laışmaya çalışıyorum, biraz tuhaflar ama yada ben tuhafım analayamadım,
önce gülümseyip laf atıyolar, ben karşılık veriyom sanki duvara konuşmuşum gibi cevap yokk,çözemedim vallaa. bide çoğu bekarr, hepsi genç, yaşlandım mı ne, onlar daha sevgili muhabbetinde, evde kaldık muhabbeetinde ben çocuk koca iş evv derdinde uymuyoz galibaa, thaf işte ne bileyim, halbuki çabucak uyumsağlarım sağlatırım , sıcak kanlıyım maaluuumm. bide kendime erkek gibi derdim ama gördüm benden daha erkeksilerde varmış vallaa, şimdilik çekingen davaranıyomdaa sonra ne olur bilmem

melek nasıl? melek babayı delirtme modunda, yakında adam evde kafayı yicek, çok huysuzsuz gene, şu 1 ay geçsin kreş yolları gözükecekk,yoksa baba kafayı sıyırdı sıyıracak anlaşılmıştır.

yuhh 3 kız mı naaptın beaaaa
zehracımm
annemi genç mi gördün e güselll deee 3 kızz çok fena çokkk, anaaaaaaa düşünemiyom bileee 3 tanee cadıııııııı, biri yetiyo, idare ediyoz biz 1 taneyleee

mavicem saol gülüm, iyi şükürler olsunn, darısı senin paşalara

nimet dediğin gibi bu sünnet hiç de öle hafife alınacak bişey değilmiş yaşayınca anladık bizde tabi, Allah korusun çocuğun hayatı sözkonusu

demek iş yerinde tuhaflıklar oluyo
yeni işe girenlere biraz soğuk ve tepkili davranılır ya nimetcim sanırım o moddalar henüz
kendileri eski personel olmanın havasını atıyolar sana açıkçası
zamanla alışırsınız kaynaşırsınız sanırım
dayan canım inşallah herşey yoluna girer zamanla

Back