- Konu Sahibi DreamLover
- #34.981
iyi yolculuklar canancım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatile gidiyor canım kuşadası galiba...
seninde mevlüdünü allah kabul etsin şekerim...
ooo mevlüd var , alah kabul etsin canımm, senin işin başından aşkındır şimdiii
ooof bu sene de tatil yok bize ne güzel demiii
aah ahhh
tazminat çeklerimizin ödeme zaanı geçti vermiyolarrr, bir an nce iş bulsak da çalışsak artık,çok bunaldım çoookkkk
tünaydın kızlar
zehra demek 17 si yani.hadi bakalım.erdek tarafıydı galiba geçen sene gittiğiniz yer yanlış hatırlamıyorsamboshayallersmile
ohh zeynep ne güzel uyuyor bu saatlere kadar.bizim berra işe gidecekmiş gibi 7 de kalkıyor anne kalk kalk geç kaldık bak güneş gelmiş diyooo birde bana ohaoldumsmile
nimetcim allah gönlüne göre bir iş versin canım...tazminatını alamamanda kötü olmuş...
bu arada bizim zillininde iştahı aynı.zaten biizm kahvaltı gibi bir lüksümüz hiç olmadı.çok nadir ballı ekmek yada sahanda yumurta istiyor.geriye kalandada 1 öğün süt bir öğün çorba günü bitiriyormafoldumben
günaydınlar
eşime verdilr sınav kağıdını çok şükür gitmek zorunda kalmadım üsküdara.ctetsi eyüpte pazar beyazıttayım.
nimetim biran önce gönlüne göre bir iş bulursun inşallah.
zehracım zeynep de aynı ne kahvaltı ediyor ne de gün içinde düzgün yiyor sıcaklara bağlayıp kendimi teselli ediyorum ama umarım öyledir.Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü.Rabbim damatlığını da gösterir inşallah hayırlısıyla