Bebeklerimiz ve Biz

günaydın kızlar
sabah 6.30 da kalktım
tavuk pişiriyorum, dolma pişiriyorum sıcakta da ne zor oluyo neyseki erken kalktım da serinken başladım
ama zeynepte kalktı benle beraber sabahın köründe bi de nazlı kaprisli onla mı uğraşayım işlerimlemi bilemedim
11 gibi uyuturum artık yoksa huysuzluğu tavan yapar mevlid okunurken

canan nereye gidiyordu kızlar unuttum

ooo mevlüd var , alah kabul etsin canımm, senin işin başından aşkındır şimdiii
ooof bu sene de tatil yok bize ne güzel demiii
aah ahhh
tazminat çeklerimizin ödeme zaanı geçti vermiyolarrr, bir an nce iş bulsak da çalışsak artık,çok bunaldım çoookkkk

tatile gidiyor canım kuşadası galiba...

seninde mevlüdünü allah kabul etsin şekerim...

güle güle gitsin inşallah güzel geçer tatilleri bu haftada çok sıcak zaten tam tatil zamanı
bizde 17 sinde gidicez allah izin verirse yer konusunu netleştiremedik ama muhtemelen geçen seneki yere gideriz

ooo mevlüd var , alah kabul etsin canımm, senin işin başından aşkındır şimdiii
ooof bu sene de tatil yok bize ne güzel demiii
aah ahhh
tazminat çeklerimizin ödeme zaanı geçti vermiyolarrr, bir an nce iş bulsak da çalışsak artık,çok bunaldım çoookkkk

çok saol nimetcim bende okudum duasını ben yaptım çok beğendiler :kedi:
rabbim asker olduğu damat olduğu günleride gösterir inşallah
şimdi kuran kursuna gidiyo emir 12 de geliyo
kahvaltımızı emirle erken yaptık onu gönderdim zeyno halen uyuyo bi o tarafa dönüyo kıçını bi bu tarafa:emir_bebek:

rabbim hayırlısını versin cnm inşallah en yakın zamanda iş bulursunuz çok sıkıldınız tabi , neden vermiyolar tazminat çeklerinizi o kadar sene emeğiniz geçti bu patronlarda hiç vicdan olmuyomu yaaaaa:mymeka:

kızlar sıpaların iştah durumları sizde nasıl
zeynep pek bişey yemiyor uzun zamandır kahvaltıyla hiç arası yok sadece yerse sütle cocopops yedirebiliyorum onun dışında peynir yumurta mümkün değil yemiyo:umursamaz:

günaydınlar
eşime verdilr sınav kağıdını çok şükür gitmek zorunda kalmadım üsküdara.ctetsi eyüpte pazar beyazıttayım.
nimetim biran önce gönlüne göre bir iş bulursun inşallah.
zehracım zeynep de aynı ne kahvaltı ediyor ne de gün içinde düzgün yiyor sıcaklara bağlayıp kendimi teselli ediyorum ama umarım öyledir.Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü.Rabbim damatlığını da gösterir inşallah hayırlısıyla

tünaydın kızlar

zehra demek 17 si yani.hadi bakalım.erdek tarafıydı galiba geçen sene gittiğiniz yer yanlış hatırlamıyorsamboshayallersmile
ohh zeynep ne güzel uyuyor bu saatlere kadar.bizim berra işe gidecekmiş gibi 7 de kalkıyor anne kalk kalk geç kaldık bak güneş gelmiş diyooo birde bana ohaoldumsmile

nimetcim allah gönlüne göre bir iş versin canım...tazminatını alamamanda kötü olmuş...

bu arada bizim zillininde iştahı aynı.zaten biizm kahvaltı gibi bir lüksümüz hiç olmadı.çok nadir ballı ekmek yada sahanda yumurta istiyor.geriye kalandada 1 öğün süt bir öğün çorba günü bitiriyormafoldumben

herkese selam....

zehracım mevlüt yapmışsın...allah damatlığını da gösterir inş...doğum günü de kutlu olsun emirin...

topikte hamiş sayısı artıyor ne güzel...

esmacım yeni evin hayırlı olsun....güle güle otur...

kadiş hamileymiş..allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

diğer arkadaşlara da selam olsun...ben izmirdeyim...iki hafta sonra adana geçeceğiz...çok sıcak burası...yanıyor kızlar...

çokom hoşgeldin cnmm
nbr nasılsın görüşmeyeli
demek izmire geldin ailenle birliktesin ne güzel
çocuklar nasıl cnm
güzel dilklerin çok teşekkür ederimm

tünaydın kızlar

zehra demek 17 si yani.hadi bakalım.erdek tarafıydı galiba geçen sene gittiğiniz yer yanlış hatırlamıyorsamboshayallersmile
ohh zeynep ne güzel uyuyor bu saatlere kadar.bizim berra işe gidecekmiş gibi 7 de kalkıyor anne kalk kalk geç kaldık bak güneş gelmiş diyooo birde bana ohaoldumsmile

nimetcim allah gönlüne göre bir iş versin canım...tazminatını alamamanda kötü olmuş...

bu arada bizim zillininde iştahı aynı.zaten biizm kahvaltı gibi bir lüksümüz hiç olmadı.çok nadir ballı ekmek yada sahanda yumurta istiyor.geriye kalandada 1 öğün süt bir öğün çorba günü bitiriyormafoldumben

cnm geçen sene biz ailecek kuşadasına gitmiştik resimlerden tanırsın belki sevili onlarla beraber
ama bana 1 hafta yetmediği için annemle gelinimizle erdekte de kalmıştık 1 hafta
şimdi arkadaşımla görüştüm öreni anlata anlata bitiremiyo örendelermiş denizi çok güzelmiş çok nezihmiş saydı durdu ben örene 2 kere gittim ama kararsısız henüz bakalım neresi olcak
haşemalarımı aldım hazırladım şimdiden:dance:
geçen haftasonu alışverişe çıktık sevillerle beraber eminönüne geçtik üsküdardan vapurla çok eğlenceliydi
baya bi şeyler aldık tatil için
eşim zıpkın bile aldı düşünün yani balık vuracakmış denizde:1rolleyes::roflol:
dalgıç kostümüde yakışır sana geri kalma ondan da dedim sempatiksalakcinni

demek berrada yemiyo bişeyy
ya emir de böleydi küçükken ısrar etmmek istemiyorum yedirmek için ama zeynebin göz altları çöküyo morarıyo yemediğ için
ilerde yer herhalde :delphin:

günaydınlar
eşime verdilr sınav kağıdını çok şükür gitmek zorunda kalmadım üsküdara.ctetsi eyüpte pazar beyazıttayım.
nimetim biran önce gönlüne göre bir iş bulursun inşallah.
zehracım zeynep de aynı ne kahvaltı ediyor ne de gün içinde düzgün yiyor sıcaklara bağlayıp kendimi teselli ediyorum ama umarım öyledir.Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü.Rabbim damatlığını da gösterir inşallah hayırlısıyla

iyi olmuş cnm geçmemişsin bi daha karşıya
hadi bakalım başarılar diliyorum nimoya da sanada
inşallah güzel sonuçlar alırsınız:1hug:

yerler inşallah zehracım.bende ısrar etmemeye çalışıyorum...

berra da geçmek bilmeyen ama rahatsızlıkta vermeyen uzun süreli bir öksürük vardı.bugün doktora götürdüm.kan tahlili ve ciğer filmi falan istedi..haftaya yapılacak sanırım...hayırlısı bakalım

semihacım çok geçmiş olsun cnm yaa
zeynepte de vardı o öksürükten hatırlarsan yazıyodum sürekli bi ilaç kullandım ventolindi sanırım belki sende kullanıyosundur 3 kere verdim hemen kesti
bakalım inşallah tahlilleri temiz çıkar sarı şekerin

berranın
face deki pikinili resmi bu seneyemi ait

günaydın kızlar
sabah 7 de kalkıp yarım saat yürüyüş yaptım, döndüğümde çocuklar uyuyolardı
çay suyu koydum kahvaltı hazırladım emiri kursa gönderdim zeynep gene kahvaltı yapmadı:((
işlere koyulacağım ama hiç içimden gelmiyo bi miskinlik var üstümde nedense

sizler nasılsınız ne var ne yok
canan ve elif tatildeler ne güzel demi:))
darısı bizlerin başına hayırlısıyla
ekin uğramaz oldu canı sıkkındı sanırım düzelmedi
kadiş nerelerde bilmiyorum
sevil tatilden döndü temizliğe girişmiştir
sevil ne zaman gitti de ne zaman geldi şok oldum döndüm dediğinde:))

Uzun bir aradan sonra hepinize kocaman bir merhaba...
Öncelikle kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olur inşallah....

Ya evet Zehracım orasımı burasımı derken bir anda Side'ye karar verdik. Çok şükür ne yolculuk ne tatil umduğum gibi kötü geçmedi. ıremin yememesini saymazsak:(
5 gün su gibi aktı gitti. Darısı gidecek ve gitmek isteyenlerin başına...

Döndüğümüz gün ırem sultan hastalandı. Öksürüyordu boğazlarım acıyor diyince dr. götürdüm. Boğazları iltahaplanmış. Çok şükür bugün daha iyi ilaçlarını veriyorum. Dün gece bende de öksürük başladı evdeki ilaçlarla atlatmaya çalışıyorum. Devam ederse banada dr. yolları gözüküyor. Otobüsde klima çok açıktı uyurkende fark etmemişiz ordan kaptık herhalde...

Dünde temizliğe girişti:( Eşimde apartmanın içini boyuyor. Bakalım havalar iyi giderse önümüzdeki hafta 3-4 gün eşimin izni bitmeden annemlerin yazlığa kaçacağım.

ışte bizden böyle....

Kadişcim tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah...
Betüşüm Nimetim sizlerede Alah zihin açıklığı versin. ınşallah ikinizde en iyi puanları alırsınız...

hoşgeldin sevilimmmmmŞeniza.s.
tatiliniz güzel geçti demekkkk
kıss uzak yer istemiyoken baya bi yakına kaçmışsınız:):1:
kesin klimadan kapmışsınızdır cnm yaa
neyseki tatilde hastalanmamış iremcik
ikinize de çok çok geçmiş olsunnn acil şifalar diliyorummm
ev için de kendini çok hırpalama hasta hasta bide

ne güzel olur bi de bu hızla tekirdağ:)) ohh ohh iyileşinde tekirdağ yollarına düşersiniz ne güzel

slm kızlar
hayırlı cumalar diliyorum
yağmurlu ve soğuk bi güne başladık
biz insanoğlu ne memnuniyetsiizi öle değil mi kızlar sıcak olur yandık piştik serin olur donduk:)

tatildekileri etkilememiştir inşallah serin hava

sevil resimlerinin hepsi birbirinden güzel hepsine bayıldımmm
çok şekersiniz iremle
opuyorumnanaktan

Back