- Konu Sahibi DreamLover
- #34.961
hadi kızlar yapın bakem 2.leri sıraya girinn, azcuk bebek sevelim yaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sorma ya sınavdan nefes alamıyorum ders çalışıyorum habire
bu sene altınoluk yok galiba annemler bu sene yazı elazığda geçirecekler benimde 2 hafta izinim kalıyor zaten 1 haftasını onlarla geçiricem 1 haftasını da ramazan bayramından sonraki hafta antalya ya rez. yaptırdık oraya gidicez.kayınvalidemler tatile gidecekler ben kızı ablamlara bırakıcam kızım gidecek altınoluğa temmuzun 10 ndan sonra.onu almaya gittiğimizde haftasonu ancak o zman.
siz napıcaksınız ayvalık mıydı
hepinize ayrı ayrı teşekkürler kızlarr hayırlısı olsun hakkımızda bakalım
emirin ve mertin ve özümcüm doğum gününüzü kutluyorum nice yıllara
ooooooooooo, neler olmuş yawwwwwwwww,
şoklardayımm
zehram , damadım sünnet olmu, allah damatlığınıda göstersin inşallah, ayriyetten doğum günüde kutlu olsun benim yerime güzelce öp yakuşuklumuuuu
evet cnm gelişmler güzel bayaa:))
nimetcim sınavda ikinize de başarılar diliyorum güzel sonuçlar alırsınız inşallah
face de yazdığın hangi filmdi kıss
damadını öptüm yerine
resim çekicektim ama makinede bi sorun çıktı akşam aldığımız yere gidicem garantisi devam ediyodu halen
hadi kızlar yapın bakem 2.leri sıraya girinn, azcuk bebek sevelim yaaaaaaaa
kızlarrr ben geldımmm super bı sekılde :)))))))
caya gıttık evımızı tuttukk ev cok guzel hayran kaldım anlatamam oturacagım oda bastan asagı bı tarafı cam super :) kırasıda uygun 350tl kapıcısı yakıtı herseyı ıcınde cok mutluyum cokk aklımdaydı bunuda hallettıkk cok sevındım anlatamam ılk defa guzel bı evde oturucam evlendıgımden berı
sıte ıcınde tam karsıda arda ıcın 2 tane park var dıs kapı sıfrelı anaktarlı degıl goruntulu megafonvar ısıtma hem alttan hem tavandan bıttım eve valla hayırlısıylada tasınsakk bı super olucak
betülcüm demek gelmedi belgen hay aksi, gidip alıcan desene
inşallah sınavın güzel geçer cnm çok çalıştın
bende hazırlık yapıyorum kızlar yarın emir için mevlit okuyacağız koşturuyorum
birazdan sarma yapmak için arkadaşta toplanıcaz
bende merak eder oldum özümcüm.3. hamilemiz kim olacak bakalımsempatiksalakcinni
kızlar hepinize teşekkür ederim. Doğum günümüzü teyzeler ve kuzenlerimizle kutladık, artık 3 oldukk!
Esmacım yeni eviniz hayırlı olsun. Biz de ankarada ev tutucaz daha.
Zehracım kolay gelsin sana da, bak öyle sarma falan deme 2 hamile var topikte!
hadi kızlar, sıraya, kimden geliyo 2. çocuk başkaaa?
bende merak eder oldum özümcüm.3. hamilemiz kim olacak bakalımsempatiksalakcinni
BEN BEN dermişimmmmmmmmmmmmm:)))
şaka takide.....
Allah'ım gönlüme göre olursa inş. Albina 4 olunca bende veririm müjdeli haberi inş..:))
kızlar bide bişi sorcam..
burda evimize çok yakın bir kreş var..
Albina cüceside bu aralar okula gitmeye pek meraklı..
acaba günde1-2 saatliğine göndersemmi..
öyle sürekli de değil haftada 1 veya 2 kere..
paylaşmayı öğrense yeter şimdilik..
ne dersiniz..
merhaba hanımlar çok hoş sohbetiniz var dışarıdan bakınca birbirinizi yıllardır tanıyormuşsunuz gibi bu bölüm sizemi ait aranıza bende katılabilir miyim