• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Akşamları geç yatıyor sanırım.
Benim kız haftasonları sabah en geç 8.30 da kalkar.
Haftaiçi 7.30 da kaldırıyor babası anneme götürmek için.
Öğlen uyur 2 saat akşamda 10.30 yatıyor.

canım arda 12 gıbı kalkıyo aksam ustu 4 te yatırıyorum 6 gıbı kalkıyo gecede en gec 11 30 da yatıyooo

12 mi maşallah maşallah. ırem o saatte öğlen uykusuna hazırlanıyor kuzum.
Aman uyusunlarda geç erken farketmez.

sağol zehracım
inan bana bende yemekten sonra o kadar ağırlaşıyorum ki hemen uyuyasım var olduğum yerde.
zaten beni tanıyanlar uykuya ne kadar düşkün olduğumu bilirler.
berra daha yokken ben hep eşimden önce uyur geç kalkardım eşimde tatlı tatlı tatlı söylenirdi.
bende ne yapayım seviyorum
"bir uykuya bir sana doyamıyorum" derdim boshayallersmile

bak semiha bu lafı çok tututttummm:lepi:
hemen alıyorummmhihoyyyt
çünkü bende kocişten önce yatar ondan sonra kalkarımmyerimseniben
benim herüffte sanki sen işe gidecen yat da uykunu al der:)alkisalkisalkis çünkü çocukları da o yatırır ben erken yatınca mecburen

oyle canım ya uyusnda buyusun :)) kuzular

esmacım biz de ölee uyuya uyuyaaa büyüyozz:icecream::dance::teytey:sırnaşık şeydelikafadulden

zehracım ne guzel hep bırlıkte uyuya uyuya buyuyoruzz

betüşüm hemen bakıyorum fotolara
özgecim hoşgeldinn
nasılsın cnmm iremde iyidir umarımm

İyiyim canım İremde iyi çok şükür. Annemde işte kuzum. Akşam olsa gidip koklasam mis mis diye bekliyorum. Sen nasılsın yavruşların nasıllar.

esma sende uykuculardansın demekkkk maşallah yata yata şişmesek barii:ecrin_bebek:zemuszemussempatiksalakcinniyerimseniben

özgecim çok şükür iyi yavrukuşlarım
emir 2. sınıfta dersleri çok iyi inşallah hep böle devam eder
kursa göndermiyorum ve hiç ders çalışmadığı halde sbs den 45 de 45 net yapmış sınıf birincisi maşallah
öğretmeni emirden ilçe derecesi beklediğini söylüyo ya baklalım inşallah böle devam eder, tek sorunumuz hiç ama hiç ders yapmak istememesi okuldan sonra doğru evimizin önündeki parkta alıyo soluğu:((

zeynep te çok iyi maşallah
emziği bıraktık geçen günlerde, bugünlerde yemesi düzeldi sayılır en azından kahvaltı yapıyor bunada şükür değil mi cnmm

özgecim seninde diğer çalışan anneler gibi sorunun yavruna hasret kalmak olsun sonuçta eve döndüğünde kaliteli zaman geçirip telafi ediyosan bu da çok güzeldir değil mi cnmmm

ay ne çok yazmışımmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
sevilimi ve betüşümü görüyorum aşağıda
kızlar bugün para günümüz var arkadaşıma gidiyorum birazdan
kabak salatası yaptım onuda götürücem giderken çok pratik ve lezzetli bi tarif yapmak isterseniz tarifini yazarım canlarımmmmmmmmmmm
3 saate kadar gelirim öpüyorum

Maşallah canım kuzularına. Allah hep başarılarla dolu bir hayat nasip etsin hepsine.
Çalışan anne olmak zaman zaman çok zor ama şikayetim yok. Şükür ki annem bakıyor kızıma yoksa imkansız çalışamazdım. Dediğin gibi eve girer girmez başlıyoruz oyun oynamaya. Ihlamur yapmış bana, kahvaltı hazırlamış vs vs. Birde nerdesin sen bütün gün bakayım diye fırça atıyor kızım.

Selam şekerler...
Dünden ev işlerimi halletmiştim sabah kalkıp yemeğimide pişirdim rahatım.
Öğle yemeğini yiyip parka doğru yollanacağız. Babamızın yanınada uğramayı planlıyoruz.

Özge çalışan anne olmanın en zor yanı istediğin an yanında olamamak ama Zehraya katılıyorum önemli olan kaliteli zaman...
Ben çalışırken daha düzenliydi hayatım, şimdi sanki hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum kendimi:(

Zehracım bol muhabbetler...

Ah o uykuculardan biride benim eşim. Bıraksam 24 saat uyuya biliyor. ırem de ona çekti sanırım.

Sevilcim dediğin gibi çalışırken daha planlı olunuyor. Zaman kısıtlı olduğu için erteleme şansın olmuyor yapmak zorunda kalıyorsun gerekenleri o anda.
Kızlarımız adaş sanırım. Kaç yaşında senin minnoş.

Evet ya adaşlar.. Adlarıyla uzun, sağlıklı, başarılarla dolu günler görürler inşallah...
2 yaşını 5 ay geçti canım. 2007 Aralık doğumlu...
Annenin bakması senin için gerçekden çok büyük avantaj. Hiç gözün arkada kalmıyordur.

kızlarrr bende oglusumu parka goturuyorum sımdı bısıklete bınecek bırazz :)) opuyorummm

Evet ya adaşlar.. Adlarıyla uzun, sağlıklı, başarılarla dolu günler görürler inşallah...
2 yaşını 5 ay geçti canım. 2007 Aralık doğumlu...
Annenin bakması senin için gerçekden çok büyük avantaj. Hiç gözün arkada kalmıyordur.

Aynen öyle canım Allah razı olsun annemden.
2 ay var aralarında demek ki.

kızlarrr bende oglusumu parka goturuyorum sımdı bısıklete bınecek bırazz :)) opuyorummm

İyi eğlenceler canım

sagol canım benımm ıyı sohbetlerrr sekeerler ben kacarr

oooo muhabbet süpermiş.bende geç kalkanlardan olduğum için bu saate iş yemek ve spor olayı anca bitiyor.ben geliyorum siz yoksunuz.tembellik iyi bi şey deil sanırım:)))

berfe hanım acıkmış çorba istiyor ben kaçar sonrada parka öpüldünüz canlar.

Back