• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

semihacım ne güzel yaa demek çiş olayını tamamen çüzüme ulaştıı
Aferin berrayaaaaalkisalkisalkis

erken kalkma olayı dediğin gibi harika keşke bende kalkabilsem ama bu ararlar 9 dan önce zor kalkıyorum valla:( işler de zor yetişi dolayısı ile
günü dolu dolu yaşayamıyoruz
ya benim sorunum akşam erken yatıp sabah geç kalkmak istemem:)) bu aralar akşam çok erkenden uykum geliyo kızlar ya hatta şimdi bile uyuyasım var ama eşim gelemedi henüz ve çocuklarda bi o kadar enerjik uyuyamam:delphin:

sağol zehracım
inan bana bende yemekten sonra o kadar ağırlaşıyorum ki hemen uyuyasım var olduğum yerde.
zaten beni tanıyanlar uykuya ne kadar düşkün olduğumu bilirler.
berra daha yokken ben hep eşimden önce uyur geç kalkardım eşimde tatlı tatlı tatlı söylenirdi.
bende ne yapayım seviyorum
"bir uykuya bir sana doyamıyorum" derdim boshayallersmile

ıyı aksamalr kızlarrrrr :)) ezelı seyredıyoruz bızdee hepınıze ıyı gecelerrrr kucuk meleklerı opuyorummm

ardada oglen 12 den once kalkmıyo babamız ogle yemegıne geldıgınde yataktan yenı kalkıyoruz :)))

Ah benimde derdimiz geç kalkması bıraksam 12'ye kadar uyur. Ozamanda öğlenleri çok geç yatıyor. Ben yatırmayayım diyorum o bir yolunu bulup 6 gibi sızıp kalıyor. Tabi gece uykusuda o denli geç oluyor. Anlayacağınız geç kalkması çok daha sıkıntılı:(

Bende baktım hava güzel saat 3 den sonra koyuldum işe, daldım salona cam kapı derken diğer odalara da girdim saat 8 di bitti. ıyi oldu ama yarına evim mis gibi... Sabah kalkıp kahvaltımızı eder düşeriz park yollarına...

gunaydınnnn kızlarrrr
ohh ne ıyı yapmıssın temızlık bıttı bıttı demekkk
bugun oglusumla gezmeye cıkıcaz ınsallahh
arda uykuyu cok sevıyo aksam ustu 4 te yatırıyorum 6 gıbı kalkıyo gecede 11 30 da en gec yatakta oluyo

günaydınlar.
dün bütün gün uyumamış benim kuzu eve geldiğinde uyudu bütün akşam yalnızdım evde eşim de arkadaşlarına gitti.bende fırsat buldum ders çalıştım evde.şimdi fotolarımızı yüklüyorum da uzun süredir yüklemediğimden unutmuşum yüklemeyi.
benim kızda öğlen uyumazsa erken yatıyor çok.yok uyursa baya geçe kalıyor.
yarın itibari ile 10 gün yokum evdeyim ama kızı babaannesine göndericem yine ders çalışmak için.

canım valla bende unuttum kız foto yuklemeyı faceye takıldıgımdan berı buraya yukleme yapmadım :)
yuklede bakalım sekerımmmm

gunaydım semıhacım ıyıyız napalım tosun pasa uyuyo bende sıkıldımmm nete takılıyorummm senın kuzu nasıll

canım bende face e yükledim esmacım ..
iremsende hoşgeldin senin kuzu kaç yaşında

Allah bağışlasın canım bizimkilerle yaşıtmış cimcime

Öyle mi maşallah canım yavrularımızın hepsine.

Hoşbulduk şeker. İyiyim çok şükür sen nasılsın

ıyı canım ne olsunnn hava guzel oglusum kalmasını beklıyorum kahvaltı edıp parka goturucem bısıklet surecekkk :)) teyzesııı

Oyy yerim onu maşallah. Bende evde olsam da götürsem kızıma parka. Bu saate kadar uyuyor demek paşan. Aman nazar değmesin.

uyuyo canım ya uykuya duskun cok sevıyo uyumayıı

Back