- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.561
Günaydın kızlar
Şahane bi gün diliyorum, Nasılsınız bakalım keyfler nasıl?
Biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok, hawa güzel keyfimiz yerinde , Bu arada bu akşam bi yardım vesile ile tenzile ve derin le buluşmaya gidicez kuzumla.
selamlar canlar..
dün köyümüze gittim.
uzun zamandır gitmemiştim.
babamın amcası öldü..cenaze vesilesi ile gittim..
dedemiz felçliydi( biz dede derdik).ve bitkisel hayattaydı.. 85 yaşındaydı.. ölüm acı ama bir bakımada kurtuldu dedik..
Albina ikinci kez gitmiş oldu ve bu gidişince baya bi keyfini çıkardı köyün..
ilk kez gerçek inek gördü..:))) çiçekler toplayıp bana getirdi..eve girmedi hiç..
annemde sağolsun ilgilendi.. dönüştede babamın caferiye köyüne yaptığı yazlığı görmeye gittik. 140 metrekare ve önü deniz arkası orman miss gibi hava..Albina çatıya çıkınca inmek istemedi..
bi yerlere gidemessek yazı orada geçirecez inş..
sonra saat 8 gibi evimizdeydik..
bugünde Albinanın kuzeni geldi..
baya yoruldu.. uyku düzeni yine bozuldu...
5 gibi anca uyutabildim.. neyse sağlık olsun.. arada oluyor böyle kaçamaklar..
selamlar kızlar, annemlerde tadilat var, mutfak dolapları değişti, yerle rparke, boya badana çok iş vardı yani, bende pazartesi atladım anneme geldim yardıma
pazartesi sabahı annemlere gelmedne önce melek konsolun tepesinden kolunun üstüne düştü, hemen annemlerin ordaki hastaneye götürüdk, çok şükür kırık çıkık yok, ezilmiş, aklım yerinden oynadı
hala kolunu kullanmıyor, inşallah 1-2 güne geçer
yaamazlık hat safhadaa, bi daha çıkcan mı annem diyom ıııh diyo ama bugün anneannede gene tepelerdeee
ayyy ayyy yaniiiii
kardeşim meleği gördükçee yok yokkkk ben çocuk yapmıcam diyooo
n eoldu bu çocuğa içine canavar mı kaçtı diyolarrr
of kızlar yarın sabah sınav var.aksi gibi evime o kadar ters bi yerki 2 araç deiştirerek gitmem lazım.git gel çok süreceği için berfe ve eşimde benimle gelicek.o yüzden erken çıkmamız lazım.heleki ben erken kalkmalıyım berfe hanım çok nazlı olurda sabahları..
İçini ferah tut Canancım Allah'ın izniyle çok iyi geçer inşallah...
Bizde parka gittik geldik, banyo yaptı yattı kuzu bende mutfağa daldım. Yemek yap, derle topla deken bu saati ettik. Resmen pilim bitti. O şarj oldu tabi hadi anne bir daha gidelim diyor. Bu zillilerin enerjisine yetişmek çok zor çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?