Bebeklerimiz ve Biz

nereye yardımda bulunuyorsunuz cnm ne güzel..
Allah kabul etsin..

tenzileyede selamlar..

selamlar kızlar, annemlerde tadilat var, mutfak dolapları değişti, yerle rparke, boya badana çok iş vardı yani, bende pazartesi atladım anneme geldim yardıma

pazartesi sabahı annemlere gelmedne önce melek konsolun tepesinden kolunun üstüne düştü, hemen annemlerin ordaki hastaneye götürüdk, çok şükür kırık çıkık yok, ezilmiş, aklım yerinden oynadı
hala kolunu kullanmıyor, inşallah 1-2 güne geçer
yaamazlık hat safhadaa, bi daha çıkcan mı annem diyom ıııh diyo ama bugün anneannede gene tepelerdeee
ayyy ayyy yaniiiii
kardeşim meleği gördükçee yok yokkkk ben çocuk yapmıcam diyooo
n eoldu bu çocuğa içine canavar mı kaçtı diyolarrr

ıyi geceler kızlar,

Zeynepcim başınız sağolsun , allah taksiratını affetsin. Selamını en yakın sürede iletirim canım , yardıma konusuna gelince; taşımalı sistem nedeni ile köyünde terk edilmiş olarak duran okul binasını kütüphaneye çevirmeye çalışan Zeynep e , bende elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım.

Nimicim çok Ama çok geçmiş olsun canım, önmli bişey olmadığına çok sewindim. öpüorum.

Selam şekerler...
Hepinize hayırlı cumalar...

Nimetcim çok geçmiş olsun meleğime... Allahdan önemli birşey olmadan atlatmışsınız. Ah bu zilliler 1 günleri 1 ömre bedel....
Anneciğinde güle güle sağlıklı günlerde otursun temiz evinde...
Gerçi dünkü tel. görüşmemizde zilinin evi kirletmeye başladığını anlatmıştın ama:)))

Zeynepcim başınız sağolsun... Rabbim mekanını cennet eyler inşallah...

Yelizcim yardımınız ne güzel olmuş, inşallah yerini bulur küçük kalpleri sevindirir.

Bizde dün havanın güzelliğinden istifade etip tuttuk parkın yolunu kuzu koşturdu durdu. Tam elebaşı çocuklara hadi 1,2,3 koşuyoruz diyerek kudurttu durdu. Birde küçük bir kız çocuğu buldu onun kaydırdı hadi kardeşim gel gel ben seni tutarım diyor birde... Kendi büyüdüde başkalarına göz kulak oluyor.
Birazdan tekrar çıkacağız. ıremede banada iyi geldi. Dönüşte hiç sorun çıkartmadan yemeğini yiyip uykuya dalıyor.

zeynepcim başınız saolsun.
meleğede geçmiş olsun.neyseki korkulacak bi şeyi yokmuş.
yelizcim resimlere baktım çok güzel çıkmışşınız.berfe anne benide arkadaşlarıma götür diyor.
irem hanıma baksen parkta çocuklara göz kulak oluyor demek:))
[/B]

of kızlar yarın sabah sınav var.aksi gibi evime o kadar ters bi yerki 2 araç deiştirerek gitmem lazım.git gel çok süreceği için berfe ve eşimde benimle gelicek.o yüzden erken çıkmamız lazım.heleki ben erken kalkmalıyım berfe hanım çok nazlı olurda sabahları..

ıçini ferah tut Canancım Allah'ın izniyle çok iyi geçer inşallah...

Bizde parka gittik geldik, banyo yaptı yattı kuzu bende mutfağa daldım. Yemek yap, derle topla deken bu saati ettik. Resmen pilim bitti. O şarj oldu tabi hadi anne bir daha gidelim diyor. Bu zillilerin enerjisine yetişmek çok zor çokkkk

zeynep başınız sağolsun, allah rahmet eylesin dedenize

babanın yazlığı da hayırlı olsun, ne güzel tüm yazı geçircekmişsiniz, albinayada sana da çok iyi gelir

ne güzel olmuştur şimdi annelerin evii, mis gibi komple heryer , güle güle otursunlar cnmm
nil e de çok geçmiş olsun allah korumuş cnmm yaa
allah beterinden saklasın yavrularımız:Saruboceq:

cnm sınavda başarılar diliyorum sanaa.s.
azimli hatunsun sen bunuda başarırsın eminim buna
baksana nasılda verdin kilolarını maşallahın var yaniiii

sıhhatler olsun kuzuyaa, bende yarın zeynebi yıkayacağım
banyo yapmayı hiç sevmiyo daha doğrusu kafasından su dökülmesinde nefret ediyo, geçen sefer küveti sul doldurdum , köpük döktüm o şekilde alıştırarak yaptırdım çok hoşuna gitti neyseki artık gene öle yaparım CADIARZU

ya sevil benimde pilim çok çabuk bitiyo bu aralar bahar yorgunluğumudur nedir, hiç iş yapasımda gelmiyo bu aralar

canlarım sınavım çok iyi geçti.üstümden koca bi yük kalktı.desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim.darısı ehliyet almak isteyen herkesin başına.

tünaydın annişler
bu saat olmuş gelen yok...
biz erkenciyiz...
biraz gribim boğazımda ğrı var...
yinede temizlğe kalkıştım.c.tesi halı ve koltuklarımı silmiştim.
bugünde perdelerimi yıkayıp camları siliyorum...

Selam şekerler...
Dingin bir cumartesi neşeli bir pazar geçirdik. Pazar günü Emirgana gittik. Girişden çıkışa 5-6 parkda mola verdik. Kuzum eğlendi, oynadı durdu cimenlerde yuvarlandı sahilde yürüdük. Ordanda alışveriş yapıp evimize döndük.

Sabah kuzuyu babası ile bıraktım gittim sporumu yaptım. Geçen hafta gidemediğim için tekrardan hamlamışım.

selamlar kızlar..
herkese keyifli bir hafta diliyorum..
bu saat olmuş sevil ve semiha uğramış sadece topiğe...
ne oluyor kızlar yaa.. yaz geldi ama topikte hala hazan mevsimi:))
öpüyorum kocaman herbirinizi..

slm kızlar
dün bende semihacım gibi temizlik yaptım hazır eşim evdeyken, eşim çocuklarla ilgilendi bende cam, tül, halı baya bi uğraştım akşam da yemeğe gittik, yemek sonrası kardeşimlere çaya gittik

sevilcim bende çok istemiş emirgana gitmeyi ama kısmet olmadı

zeynepcim sen nasılsın albina nasıl

dün de tam son günüymüş
2-18 nisanmış galiba lale günleri
gününüz ne güzel geçmiştir kimbilir
lalerle resim çekseydin iremi bol bol

mevcancım sınavın güzel geçmiş ne güzel
darısı bizim başımıza artık inşallah

iyi akşamlar kızlar.herkesin keyfi yerinde.temizlikler yapılmış,gezilmiş,yemeklere gidilmiş ohh mis gibi valla.
nette sorular yayınlandı.baktım hepsinden çok rahat geçtim.çok mutluyum bide meb açıklasaydı daha rahatlıyacaktım.

günaydınlar.
ders çalışmalarını hızlandırmaya çalışıyorum henüz çok eksiğim var nasıl yetiştiricem bilmiyorum.
kuzuma kayınvalide bakmaya başladı yine annemde ablamda gitti.umarım sorunsuz geçeriz bu dönemi.
mevcan sınavı geçmişsin tebrik ederim canım
hepimize güzel birgün diliyorum

tünaydın güzel anneler.hepinize teşekkür ederim.bebişlerde iyidir uamrım.

tünaydın hanımlar
mevcan tebrik ederim seni.
betülcüm demek annenler gitti.sorun yaşamazsınız inşallah.eğitiminiz nasıl gidiyor??

benim rahatsızlığım dahada ilerliyor sanırım.
boğazlarım felaket ağrıyor
konuşamıyorum berra da anne neden küstün özür dilerim diyor...

oyy kıyamam demek özür diliyor yavrum benim.canım fena değil wc eğitimimiz arada kazalarımız oluyor özellikle dün gece uyuyakalmışım tabi sulamış bizim kuzu yatağı :)sizin nasıl gidiyor

çişte sorun yok fakat kakada hala problem yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…