• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

kızlar madem hepimiz bakıp çıkıyoruz
demekki bişeyler için geç kalınmış değil, yani neden yazmayalım ki
bence arkadaşlığımıza sohbetimize kesintisiz devam edelim ne dersiniz kızlar

bu aralar bizde sıkıntı var bayağı bi emziği bıraktırdım ama çok zorlanıyorum her uyumaya gittiğimizde sorun çıkıyo emzik emicem diye:(

fatmacım mert ne kadar büyümüş maşallah ne zamandır görmemiştim fotolarını çok yakışılkı kerata

fatmacım mert ne kadar büyümüş maşallah ne zamandır görmemiştim fotolarını çok yakışılkı kerata

canım büyüdü valla, kocaman çocuklar oldular bebişler valla, maşşalh hepsine. Emziğe mert de çok düşkündü zehracım, ben acı biber turşusuna batırdım, bi daha istedi sonra bi daha batırıp verdim, o son oldu, adını ağzına almadı o gün bugündür. Memeden de acı turşu suyuyla vazgeçirmiştim zaten kaydirigubbakcemile3

evet özümcüm cidden artık çocuk oldular
ama ben zeynepten bişey yapmasını istediğimde ama ben daha kız olmadım ki anne ben küçüğüm daha diyoo çok tatlı söylüyo ama bende benim bebeğimsin sen daha küçücüksün dediğimde ise nasıl nazlar bi görsenn:emir_bebek:kaydirigubbakcemile2

bugün emziksiz 2. günümüz fatmacım inşallah bundan sonraki günler daha kolay geçer

selamlar uzun bir aradan sonra buralardayım nasılsınız ne var ne yok bakalım biz iyiyiz çok şükür kuzumla
izindeyim bugün itibari ile wc eğitimine başladık her götürüşümde yapıyor maşallah bir kere kaçırdı ama okadarda olucak sabır gerektren bir iş olduğu belli

kadiş hoşgeldin , özlettin kendini cnm yaa nerelerdeydin
demek sizde başladınız çiş eğitimine bak ne güzel zorlamamış seni kuzu, hadi bakalım kolayca alışır inşallahh

iyi akşamlar ..
zehracım haklısın canım.hiç bi şey için geç sayılmaz.sen nasılsın bakalım.emzik bırakmak gerçek memeyi bırakmaktan daha zor gelmişti bana.umarım sen kolayca atlatırsın canım.

kadisim hoşgeldin canım çişe alıştırma kervanına sende katıldın demek.allah kolaylık versin canım.biz alışalı çook oldu ama arada kaçaklar devam ediyor.

bu arada ehliyet sınavını açıklandı tahmin ettiğim gibi kazandım.cmr günü direksiyon sınavım var onuda geçersem beni tutana aşk olsun:))

zehracım berfede de başladı aynı olay ben abla oldum diyor.olup olmadık şeyler yapıyor.küçük bi bebek görsün kucağıma verin ya ben ablayım işte diyor.

mavcancım hayırlı olsun demek başarılı oldun sınavdaaa, seni tutana aşkolsun dediğin gibi:lepi:, sıra bizde artıkınnnnn bi fırsatını bulsam şu kurs bitse bende başlayacağım öğrenmeyeCADIARZU

canancım bakalım bu geceyi de emziksiz atlatıkmı kolaylaşır herhalde
eşime kalsa ağlamasına dayanamıyo vermek istiyo bende kayıp oldu bulamadım diyorum aslında yerini biliyorum hatta kendim sakladım bulduğumdayerimseniben

zehram benim herüfte aynıydı ağlayınca hemen bana çatardı başlarım emziğine ver şunu ağlatma kızımı derdi.bende hep kızardım destek ol bana artık diye.bende bigün o öfkeyle sakladığım emziği balkondan fırlattım.o zaman anladı eşim ne kadar kararlı olduğumu ama dün gibi hatırlıyorum berfe tam 10.gününde susmuştu:((

hayatım çocuk eğitimi konusunda zaten eşler hep bize muhalefet, çocuğun o anda ağlamasını üzülmesini istemiyorlar geniş açıdan bakamıyolar maalesef, hiç ağlama sesi duymak istemiyolar maalesef olan bize oluyooo

günaydın demen daldım topiğe
günaydınnn kızlar nasılsınızzzzzzzz

nimetcim faceden görrdüm iş görüşmen varmış cnm inşallah çok güzel geçer güzel bi iş fırsatı olur senin için, dualarım seninle

Bir Müslümanın
virgul.gif
yanında bulunmayan din kardeşine yapacağı dua kabul olunur.

diye okudum bi hadiste

amin inşallah cnmmmm hayırlısıyla iyi bir iş bulursun

Son düzenleme:
kızlar kursa gittim geldim kimse yok, nerdesiniz neler yapıyosunuz kuzular nasıllar bi ses verin yahusempatiksalakcinni

selam kızlar.....topik pek ilerlemiyor gibi....

27 mayısta okuma bayramımız var...ben çocuklardan daha heyecanlıyım....

zehracım zeynebim emziği bırakmış...aferin ona....nasıl özledim fıstığı...çok öp yerime...

hülyacım demek okuma bayramınız var 27 mayısta, seni ve öğrencilerini tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorumm
evet cnm emziği zorda olsa bıraktı ama bazen aklına düşmüyor da değil
ben de seni ve ardayı çok özledim hiç yeni resimde eklemiyosun

slm kızlar
biliyorum okuyacağınızı ama hiçbişey yazmadan sessiz sedasız çıkacağınızı da:gitme:
şimdi baktım herkesin profiline de hepiniz bakıp çıkıyosunuza.s
peki bı topik nasıl eski haline gelecek:delphin:
bi başlangıç yapmayacakmıyızCADIARZU
o kadar özledim ki sohbetlerimiziopuyorumnanaktan
şimdi gerilere baktımda nasıl güzelmiş o günler:asigim:
o günlerin hiç mi hatırı yok hiçbirinizdeyerimseniben
neden başıboş bıraktık topiğimizi:gitme:
burdan sesleniyorum lütfen kızlar dağılmayalımm
:1hug:
bu mesajı okuyandan mesajlar bekliyorum lütfenna.s.

zehracım eskisi kadar kk da aktif deilim ben.daha doğrusu yaz geldi nete pek vaktimiz olmuyor berfe sultan sayesinde.ama inan kk ya her girişimde mutlaka buraya bakıyorum.yazan yok,okuyan yok diye yazmadan çıkıyorum.umarım eskiye döneriz.

inşallah mevcancım, döneriz eskiyee, hepimiz girip bakıp çıkıyoruz
istiyoruz ki biri bişeyer yazsın
ama yazılanlara da cevap yazılmayınca hayalkırıklığı oluyoo:((

günaydınlar
bende kk ya her girdiğimde buraya bakıyorum ama.
kimse yokki kiminle paylaşımda bulunayım.
bende çok özlüyorum inanın ama
durum böyle oluncada içimden yazmak gelmiyor...

günaydın kızlarrrrŞeniz
güzel bi başlangıç yapalım ne dersinizzzhihoyyyt
bugün misafirlerim geliyo kurs yok:ecrin_bebek:
hazırlık yapıyoruz çocuklarla ama ne hazırlıkakannehir
bana yardım ettiklerini sanıyolar ama bana iş çıkarıyolar anca:))delikafadulden
emire dedim ki karşı komşumuz teyzeden biraz nane istermisin
gitti kapıyı çaldı
istedi ama kimden:)kafamçokkarıştı
evdeki tadilat yapan amcadan , teyze evde yokmuş, emir akıllısıda adama soruyo nane varmı amca:roflol:

Back