• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

zor oluyor o ya çok, dışarda hiçbir surette yapmıyor bizimkide lazımlık dışında yani.lazımlık da taşıması zor yahu

ay betül kader ortağımsın benim.
nasıl aşıcaz bilmiyorum.
geçen gün avm ye gittik.tuvaletim geldi diyor tuvalete girmek istemiyor eve gidelim diyorum onada ağlıyor.çok zorlanıyorum vallahi...

bu ne beee
kimse uğramamışşşş
melek öğle uykusuna direniyor bu aralar o yüzden uyku düzeni mahvoldu gene
dün hiç uyumadı sonnra akşam 9 da uykuya daldı eee güel diceksinizzz biliyorum ama gece 3 te uykusunu almış bir şekilde uyandı, içeri gideli diye tutturdu 6.30 kadar direndim 1 saat daha uydu işte kalktık
bu çocuk ne zaman uyuyacak acaba yaaa

slm kızlar
bugün okul yoktu , törenden sonra eve geldi çocuklar
bizde arkadaşlarla bizim parkta oturduk, çocuklarda gönüllerince eğlendiler
zeynep le arkadaşı esrayı küvete sokup, köpük banyosu yaptırdık, çorbalarını içirip uyuttuk şimdi
bugün haftasonu gibi geldi bana bizim kursta yoktu

nimetcim zeynebin de uyku düzeni oturmadı bi türlü bende çok zorlanıyorum:((
aklına esince uyumak istiyo olur olmaz zamanlarda

bu sayfadaki tüm meleklerin bayramı kutlu olsun.....o kadar yoğunum ki...kk yı hayatmdan çıkardım diyebilirm...ama burayı çok özlüyorum.....umarım herkes iyidir....

okulumuzdaki programımız çok güzel oldu....sınıfım kafkas gösterisi sundu...bir aydır hazırlanıyorduk..çok güzel oldu....mayıs ayında da okuma bayramımız var...durmak yok....çok çalışmamız lazım

Tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun. Bizim törenimiz de güzeldi ama her seneki coşku yoktu bu sene. Burda her sene bi okul hazırlıyo gösterileri, ortak kutluyoruz bayramı.

bu sayfadaki tüm meleklerin bayramı kutlu olsun.....o kadar yoğunum ki...kk yı hayatmdan çıkardım diyebilirm...ama burayı çok özlüyorum.....umarım herkes iyidir....

okulumuzdaki programımız çok güzel oldu....sınıfım kafkas gösterisi sundu...bir aydır hazırlanıyorduk..çok güzel oldu....mayıs ayında da okuma bayramımız var...durmak yok....çok çalışmamız lazım

Canım kolay gelsin. Ben de nasıl yoğunum anlatamam, SBS belası başımızda, çocuklar stres, biz panik, konular yoğun, ilçe MEM test çözdürün diyo, dersane hocası muamelesi görüyoz, artık hiiç zevk almıyorummm. Off bizimkiler büyüycek bu temponun içine giricekler...
Bu arada meb'in sitesinde SBS kaldırılsın mı anketi var, katılabilirsiniz kızlar.
Bebişin kalbini dinledik, aralık annesi olucam inşallah. Fırsat bulunca buraya bakıyom, oraya bakıyom, çıkıyommm, ben de uzun uzun yazışmaları özledim.
Öpüyorum sizleri ve kuzuları. kaydirigubbakcemile3

hülyacım kolay gelsin cnmm
demek okuma bayramınız var, nasıl yoğunsundur
ama arada bizi de ihmal etmesen diyorum çok özlüyoruz eski sohbetlerimizi, iyice kopukluk oldu

özüm sanada kolay gelsin cnmm
demek 2. bebeğin aralık doğumlu olucak nasipse, hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı dilerim

kızlar bizim haftasonumuz güzel geçti ama zeynep hastalandı biraz
keyfi yerinde aslında ama öksürüyo ve burnu akıyo, kış boyu hastalanmamıştı yavrum şimdi hasta oldu:((
dünde baya esiyodu akşama kadar sokaklardaydık
önce laleler bitmeden görelim diye emirgan gittik
sonrasında da dev akvaryumları ile ünlü forumistanbula gittik
ama forumistanbulu pek beğenmedik giriş 25 tl ama asla değmez , bbiz kocam bi geçitin içinde olacağımızı dev balıkların olduğunu sanıyoduk hayalkırıklığı yaşadık, herhangi bi hayvanat bahçesinde görebileceğimiz boyutta akvaryumlar vardı
eşim çok istemişti görmeyi balıklara yoğun ilgisi olduğu için kırmadık ama o da beğenmedi

sizler nasılsınız neler yaptınız haftasonu

iyi akşamlar kızlar.tüm gün elektrikler yoktu patladık sıkıntıdan.
zehracım fotoları gördüm çok güzel hepsi canım.istanbul ne kadar güzel bi şehir bi kez daha anladım.
[/B]

benimde haftasonum çok yoğun ve zevkli geçti.kızkardeşim geldi.çocuklarıda çok özlemiştim.berfem çok mutlu oldu.ablam samsundan kolbastı oynayıp dans eden bebek getirmiş.3 gündür açıp açıp oynuyor.onla yatıp onla kalkıyor:))modası geçti unuttu derken bu bebek çıktı sıkılsa bari bir an önce kafam ağrıyor valla.

hakkaten ya
bir yandan merak etmeye başladım.
buraya gelinmemesinin sebebini.
kızlar
lütfennnn
sohbete burdan devammmm

selam kızlarrr, ne olacak topik ruhunu kaybetti dee ondan
güzel paylaşımlar yparken, biribirimizle sevinip üzülürken , araya ne girdiyse artıkkkkk
anlaşılan artık çocuklar biraz büyüyünce dertler biraz daha azalınca endişeler azalınca sorulacak sorular azalaınca , kafaya başka şeyler takılmaya başlandı.

hiç böyle olmasını istemezdim, ama sadece üzülüyorum, yazık oldu güzelim arkadaşlığa , şuraya yazacağım 1 kelimedne ne anlamlar çıkabileceğini düşünüyorum artık , o yüzden bana zevk vermiyor

nimetcim alınıp gücenenler mi oldu dersin???
gerçekten bende kıyamam burdaki arkadaşlığa samimiyete

slmlar
topik ruhunu kaybetti bu bir gerçek kimsenin içinden gelmiyor bişeyler yazmak.bende üzülüyorum bu duruma.uzun zamandır böyleyiz kesinlikle katılıyorum yazık oldu buradaki muhabbete.sağlık olsun ne diyim

tünaydın kızlar.ben hergün kk dayım ama gelen giden olmayınca yazmıyorum.umarım geçici bi dönemdir o tatlı muhabbetlerimiz devam eder.

neyse ya sizler neler yaptınız anlatalım bakalım biraz.ben hergün aynı berfe hanımın peşinde koşturup duruyorum.

kızlar artık ben de daha çok giriyorum kk.ya, buraya da bakıyorum ama sohbet yok maalesef, ben kopmuştum tabi, ne oldu bilmiyorum ama inşallah eski günlere döner burası...

Back