- Konu Sahibi DreamLover
-
- #34.521
zehram tebrik ederim canım seni ne mutlu sana
elifcim haftsonunuz güzel geçmiş ne güzel
sevilim tüm aile birarada ne kadar güzel allah hep böyle güzel günler göstersin inşallah
bizde c.tesi evdeydik temizlik yaptım tümgün.ablam geldi akşam çok da iyi oldu özlemişim çok tuvalet eğitimimizde fena sayılmaz ablamın ve annemin çok yardımları oluyor yoksa evde olmadan asla altından kalkılabilcek birşey değilmiş.
pazar sabah da dersaneye gittim öğlen gelip aldılar emirgana gittik beraber hava çok soğuktu ama hepimize iyi geldi açık hava.zeynep hariç öksürük başladı hafiften.
umarım hepimiz güzel bir hafta geçiririz
tünaydın kızlar....
herkese güzel bir hafta diliyorum..
sekreter yok koşturmaktan yoruldum vallahi..
hafta sonumuz güzeldi bizim..
cumartesi yıllardır görmediğim bi arkadaşım geldi eşi ve kızıyla..
ruzişimle yaşıt kızı..
oynadılar bol bol...
pazarda kaynanmlarla kahvaltı keyfi yaptık..
hava çok kötü hiç dışarı çıkamıyoruz..
bu hafta da böyle bulutlu-soğuk ve yağışlıymış...
sağlığımız yerinde çok şükür...
bakıyorum herkesin keyifler yerinde..
zehracım daha öncede tebrik etmiştim şimdi yine edeyim..
tebrikler canım benim
..şimdi sırea ehliyette..
ama sen onu da halledersin eminim...
resimlerde süperdi valla...
bu arada gittiğiniz evde çok güzelmiş..
öyle mobilyalar senin eve çok güzel olur ya...
Selam kızlar...
Haftasonum süperdi. Cuma akşamdan anneme geçtim. Misafirler vardı eğlenceliydi zevkli geçti. En çok da İrem sultana yaradı abiler ablalar el üstünde taşıdılar.... Tabi birde bana Batu paşamı bol bol sevdim kokladım.
Zehracım Allah kabul etsin... Rabbim tekrarlarınıda gösterir inşallah...
Elifcim sizinde haftasonu güzel geçmiş. İnsan sevdiği, uzun süredir görmediklerini çok özlüyor dimi??? Ruzişim içinde iyi olmuş yeni bir arkadaş edinmiş kendine...
Kadişcim sizinde dolu doluymuş. Kuzum iyi günlerde kullansın cicilerini...
Dileğinde iyi haberlerini alırsınız inşallah....
zehram tebrik ederim canım seni ne mutlu sana
elifcim haftsonunuz güzel geçmiş ne güzel
sevilim tüm aile birarada ne kadar güzel allah hep böyle güzel günler göstersin inşallah
bizde c.tesi evdeydik temizlik yaptım tümgün.ablam geldi akşam çok da iyi oldu özlemişim çok tuvalet eğitimimizde fena sayılmaz ablamın ve annemin çok yardımları oluyor yoksa evde olmadan asla altından kalkılabilcek birşey değilmiş.
pazar sabah da dersaneye gittim öğlen gelip aldılar emirgana gittik beraber hava çok soğuktu ama hepimize iyi geldi açık hava.zeynep hariç öksürük başladı hafiften.
umarım hepimiz güzel bir hafta geçiririz
Cümleten selaaaaaaaaam
Nasılsınız bakalım, bomba gibi bi haftasonundan sonra ayaklarım geri geri giderek işe geldim.
Cuma akşamı anneciğime geçtik, pazar akşamı sekizde eve geldik, çoook güzel bi haftasonu geçirdik.
Herkesin haftasonu güzel geçmiş bakıyorumda, ne güzel.
Hepinizi tek tek öpüyorum, sevgilerimi yolluyorum , işler beni bekler, yeliz kaçar. :)
selam güzel anneler..
benimde haftasonum sizler gibi çok yoğun ve güzel geçti.pazar maorlimi bozan bi şeyler olsada gelen gidden saolsun keyfimi yerine getirdi.
cumartesi direksiyon sınavım var.adam gibi derse başlıyorum.bana şans dileyin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?