Bebeklerimiz ve Biz

Günaydın güzel bir gün diliyorum

ve kadınlar gününü kutluyorum :) Bugün kendinize tatil ilan edin yapmayın hiçbirşey :)

Biz yiyiz şükürler olsun , haftasonumuz epey aktif geçti pazar günü kahvaltıdan sonra çıktı evden evin ihtiyaçları hava değişikliği oyun parkları molalar derken akşam yemeğine anca geldik :)

bu sabah nasıl bi soğuk var istanbulda anlatılamaz, kış resmen geri geldi.

Öperim hepinizi herkese şahane haftalar :)

GÜNAYDIN KIZLAR
kadınlar gününüz kutlu olsun...

biz c.tesi evdeydik.yağmur hiç dinmedi.dışarı çıkmamıza izin vermedi.berra kuzumda camdan bakıp bakıp yağmurda hiç dinmedi dedi bütün gün.
pazar günü ise avm gezilerimizi yaptık.geçenlerde bir oyun alanına götürmüştüm berra yı.çok beğenmişti.dünde onu istedi.top havuzuna gidelim demek aklına gelmedi.anne ne olur deniz topuna gidelim dedi zilli.
dün akşam geldik bizde eve.koca gün koşturmaktan yoruldu zilli anne uykum geldi galiba dedi.8 bile yoktu saat uyudu.sabah uyandı...

slmlar,
kadınlar günümüz kutlu olsun canlarım.
bizde haftasonu c.tesi avm e gittik gezdik çok alışveriş niyetiyle gittim de zeyno bırakmadı hiçbirşey alamadım.
pazar ben dersaneye gittim annem ve eşim ve kuzu arkdaşın kızının doğumgünü vardı oraya gittiler.
bugünde geldik işe yine doğuda bir köy okuluna eşya topluyoruz onunla uğraşıyorum onun dışında ne iş canım istiyor nede ders çalışmak
hava öyle bir soğukki kış geldi geri resmen
hepimize güzel bir haftasonu diliyorum

günaydınlar hatunlar
günümüz kutlu olsun
perşembe anneme gittim cumartesi sabahtan döndüm meleği doktora götürdüm öksürük geçmemişti çünkü doktor antibiyotik verdi boğazı iltihaplı neyse çk ağladı diye oyun parkına götürüdk ama çocuk sadece oturdu çıkardık eve geldik ateşi yükselmiş ateş düşürücülerle dengelemey çalıştık doktoru aradık salı sabahına kadar ateş devam ederse kan tahlili yapıcam dedi hala ara ara ateşi yükseliyor anlıyoruz zaten hemen yatıyor , ateşi biraz düşünce gülmeye başlıyor kzuum bu sefer kötü oldu yaa
eşimden şakayla karşık laflarıda yedim bi güzel , ben sana gitme dedim daha hastalanır dedim beni dnlemedin bak ne oldu dedi dün bend ebaşında ağlayınca oda dayanamadı , çocuk bu elbet hasta olcak diye beni teselli etti ama , ben yedim lafı bi kere .
kayınvalidem yarına gezme ayarlamıştı onada yasak koydu, kapı kapı gezmek yok öyle dedi, izin vermiyorum dedi, biraz fırçlanadık yani anlayacağınız

böyle yani bizden , inallah yarın sabaha ateş dümüş olur

nimetim çok geçmiş olsun kuzuna inşallah biran önce iyileşir kuzun bakma eşine sen oda üzülmüştürde öyle çıkarmıştır işte hepimiz yapıyoruz bazen böyle.inşallah yarına kalmadan biter ateşi meleğimin

nimicim geçmiş olsun.inşallah çıkmaz ateşi tekrardan çabucak atlatıverir hastalığı...

nimetcim çok geçmiş olsun nilimize, umarım yarına kadar düşer ateşi hiç bişeyi kalmaz cnmmmm
eşler yapar arada böle boşboğazlık ama sonra anlarlar hata yaptıklarını sanırım sizde böle bi olay yaşamışsınız

günaydın canlar...
gününüz güzel olsun inşallah...

nimicim meleğe geçmiş olsun...
inşallah bugün düşmüştür ateşi...

Günaydın kızlar, Güzel bir gün diliyorum keyifler yerindedir inşallah

Biz iyiyiz çok şükür bi yaramazlık yok.

günaydın hatunlar, ateşimiz yok çok şükür
bakalım bugün biraz olaylı geçecek inşallah kimse bana sarmaz
kayınvalidem bugün için gezme ayarladı , dün eşime dedim izin vermiyon mu, vermiyom dedi o zaman ara kendi anneni kendin söyle dedim
oda aradı kavga ettiler , inata bindi iş, gelip alırım yarın ben, engel olabiliyosan ol demiş , kolaysa git dedi banada, benim ne suçum varsa, gelir öğlen hadi diye o ısrar eder, e eşimde duymucam gittiğini dedi, kaldım ortada
ben kapı kapı gezmeyi sevmediğimi bildiği için eşim böyle tavır sergiledi, he benimde işime geliyor , her istediklerinde gidemem ya , noktayı koymuş oluyoruz , ama bu sefer ben doldurdum da ben yaptım zannedecekler, bide aşırı ısrarcılar , napıcamı şaşırdım vallaa

günaydın kızlar
zor da olsa pc yi açmayı başardık, ne oldu anlamıyorum bi gidiyo bi geliyoo
nimetcim ne gezmeci senin şu kaynanan beni geçti haaaaaa:)))
eşinin tavrı da süper olmuş gitmek zorunda değilsin artık emri vakii ile

kıs nimi sevindim meleğin iyi olmasına da..
ortalık karışmış kötü olmuş...
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık...
e napcan şimdi.

zehrtam canım hoşgeldin..
ne var ne yok canım..
gitti mi kayınvaliden....
çocuklar nasıl

betülcüm uğramıyosun nerelerdesin kaynanan nasıl oldu cnm son durumlar nasıll
elifcim evine alışmışsındır sende artıkk
sınavın var sanırım yakında ona hazırlanıyorsundur
kadişim, sevilim,canan,yeliz,semihacım sizler nasılsınız bakalım

bizde durumlar aynı
kayınvalidemin gitmesine az zaman kaldı
benim için kötü olacak gitmesi, kursta durmuyor zeynep(
zaten diğer çocuklar dövüyolar kaşla göz arasında
benimkinde de hiç kendini savunma çabası yok dayağı yiyip oturup ağlıyo
bi abisine dikleniyo evdee:))

saol bitanem iyiyiz çok şükür
sizleri özledim fazlasıylaa
kursum çok güzel gidiyo yasin suresinin 3. sayfasıda dahil ezbere öğrendim çok beğeniyo hocam okuma şeklimi tecvidlerimi, inşallah toplanırsak sizede okurum isterseniz kısmet olursa tabi

yazında ehliyet almak istiyorum tabi fırsat bulursam tatilden köyden ordan burdannn:hulya:

maşallah kız..
bayağı ilerlettin yani...
darısı bize inşallah...
ehliyet sınavını geçtim canım
bi direksiyon kaldı benim...
ona da pek çalışmıyorum..derslere gittim o kadar...
henüz kendi arabamızı hiç süremedim...:
ama süreceğim inşallah...

alırsın canım eminim...
zor değil çünkü
ama biraz vakit ayırabilmek gerekli..
sen yazları çok yoğun oluyorsun...
bence kışın al...

kaynanam gidince zor olacaka sana..
ikna etsen de biraz daha kalsa olmaz mı
en azından kurs bitene kadar...

ya ne gezenti, sana 5 basarlr valla, hergüne biryeri ayarlıyorlar , boş kalırlarsada kendilerine gidip geliyorlar
eşim benim için böyle bi tavır sergiledi, biliyor ben sıkılıyorum ve eve sonra başağrısıyla geliyorum kaldıramıyorum o kadar tantanayı, yanlış anlaşılmasın sakın sevdiğim insanlarla bir arada aynı muhabeti yapmak farklı bide fransız olduğun konularda başkalarının birbirleirni dinlmedne hep bir ağız konuşmaları ayrı, çok farklıyız biz, ben çalışma insanı olduğum için, sözlerim bile farklı , kabadır biraz, onlar şıkır şıkır giyinir, altlarında ince çorap şıkdık bir ayakkabı, ben normal spor kıyafeler spor çoraplarla giderim , kasıyorum resmen böyle bişey olunca, eşimde biliyor huyumu, zaten giidlecek insanlarda hazetmediği insanlar

he yaa fena karıştı be elifim, kesin gelirler analı kzılı hadi hazırlanmadın mı daha derler, hadi hadi derler yok anne derim, yoku moku yok geliyosun derler meleği giydirmeye başlarlar, bişey değil melek ağlıyacak bırakmıcak onları babaanne kal hala kal gitme diye, bir sürü tantana, acaba o sırada eşimi arasamda versem mi ellerine telefonu

ay kuzumu dövüyorlarmı, zamane çocukları şiddetçi, savunsa ayrı savnmasa ayrı dert
maaşlaahh dnürme, ah ahhh ne güzel yapıyorsun, bi açıp okumuyorum bişeyler, sen 2 çocukla vakit buluyon, ah ahhh ben kendimi ne yapayım

fırsat bulursun sen bacımm, aktif garuuuu

izin vermedi kavga etmeyelimde kestir at o zaman nimi..
isstiyorlarsa meleği de götürsünler..
sende kafanı dinle hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…