• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

gerçeklikten ayrılmaması iyiymiş betülcüm, yani endişenecek bi durum yok, bak sen zilliye yaaa bilmedikleir şey yokkkk

denomun şıkırdak halini koysana kıııızzz görelim zillliyiii
valla canım akşamları kaçamaklarım oldu yani kuru incir yedim amabuna rağmen gitmiş pek bi sevindim canımmmm

sabah kalkmadan evvel aklıma geldi, ya dedim gerçi kaç ay geçti üzerindne ama 2 yaş aşılarını vurdurdunuz demi kızlar, nisan da bizim hepatit a nın 2. dozu varmış.

Koyarım canım bi ara :)

Kuru incirde bişeymi hayatım, kaçamak diyince bi kalıp çikolata gelir aklıma :). Süper valla süper ee şimdi neyle destekliceksin?

Bizim aşılar tam takvimimize göre bundan sonraki aşı 1.sınıfda

vallaa öyle aşırı bişey yapmıcam be yelizim , leslieyle yürürm, elma diyetine falan giremem tek tip beslenme beni geriyor valla, tatlı olarak işte incir falan tüketicem, hamuruişi yok
biraz yavaş gider ama böyle daha kalıcı olur

ıbrahim Saraçoğlu lahana kürü tarifi Lahana suyu diyeti ile zayıflama

Lahana diyeti ve lahana suyu ile zayıflama için aşağıdaki ıbrahim Saraçoğlu lahana kürü tarifini uygulayın. Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu’ndan toksin atıcı, kolon kanseri önleyici lahana kürü tarifi ve faydaları.. Toksin adı verilen zehirli kimyasal maddeleri vücudumuzdan atmak için en etkili kürlerden biri lahana kürüdür. Bu toksinler vücudumuzun en çok karaciğer, böbrek ve akciğerlerinde depolanmaktadırlar.

Lahana kürü ile zayıflama nasıl oluyor?

Zehirli kimyasal maddeler suda çözünmeyip yağda çözündüklerinden vücudumuzun yağ dokularına yerleşirler. Aşağıda tarifini verdiğimiz, Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu’nun lahana kürü ise işte bu toksinlerin suda çözünmesini sağlarak vücudumuzdan atılmasına yardımcı oluyor.

ıbrahim Saraçoğlu lahana kürü tarifi

Kaynamakta olan 1/2 litre suyun içine 6-7 tane beyaz lahana yaprağını bütün olarak atın ve tencerenin ağzını kapatarak 10 dakika kadar kısık ateşte haşlayın. Bu kürden sabahları ve akşamları, hem aç karnına hem de tok karnına birer su bardağı için. Bu işlemi 5 gün boyunca uygulayın. Beş günü tamamladıktan sonra küre 3 günlük bir ara verin. Üç günlük kür arasından sonra aynı tarifle hazırlayacağınız kürü tekrar 5 gün daha uygulayın. Yani üç günlük arayı saymazsak, toplamda lahana kürünü 10 gün uygulamış olacaksınız.

Lahana suyu diyeti ile zayıflamak için

Lahana kürünü hergün taze olarak hazırlayın ve yılda bu kürü 3-4 kere uygulayın. Daha ilk günlerden vücudunuzun yağlı yağlı terlediğini farkedeceksiniz. Ayrıca dışkınızda da yağların atıldığını görebilirsiniz.

Deri gözeneklerinin hep açık kalmasını sağlayarak toksinlerin atılmasını kolaylaştırmak maksadıyla, lahana kürünü uygularken sık sık banyo yapmanız tavsiye edilir.

oo sohbet koyu..
bende geldim..
kız 40 bin kere maşallah denoma...
ayy çok merak ettim o halini....

kokoş anam kokoş..anasına bak kızını al...

şu lahanayı yapıyorum eşime...
daha 2. günde sıkıldı...
akşam 2 bardak zor içirdim...

yok benim üşengeç herif akşam hepsini bi seferde içiyo..
ama doğrusu sabah akşam bir bardakmış...
tadı kötü değil...

şehir tiyatrolarına baktım bizim burda çocuk sahnesi var, yarına bilet bulabilirsem götürcem , 1-3 yaş çocukları için iyi geceler diye bir oyun
bugün bide foruma gideyim diyorum, şöyle meteryaller laayım diyorum meleğe, aktivite yapalım biraz

ruze akşam babasının bacağını ısırmış..
sonra da kolunu ısırmış...
karşısına geçmiş hani elimzle yaparız ya karnımızın üstüne oh oh diye...
ohh ohhh kolunu ısırdım bacağını ısırdımmm ohh canıma değsin dedi..
babasıyla ben bakakaldık

bekleriz şekercim napalım...

nimi bende çok istiyorum tiyatro..
bi buldum uzak olduğu için eşim gçtüremem dedi o saatte müsait olmuyordu..
bu senin dediğin devlet tiyatrosu mu bi de kaç lira

tekrardan selam herkese

betüşüm geçmiş olsun acil şifalar canımcım dikkat et aman doktorun dediklerini uygula canım
ayrıca hala adayı olduğunu sölemişsizn tebrikler sağlıkla kucaklarına alırlar inş.

yelizcim kokoş kızın demek salına salına giyindi gitti heee benim kuzuda elbise hastası
iyi yapmışsın okumasını sölemekle hemen nazarlanıyorlar maşallah diyelim güzel denoya ozaman:nazar: sen nasılsın diyet nasıl gidiyor bakalım

nimocum naber şekercim melek nasıl oldu daha iyicemi demek hayali arkadaş he olabilir tabi zaman zaman üretebiliyorlar yezdada bebeğine yapıyor bazen dilek ecrini öğretmiş kızına ecrin ismini koyucak evde kıvırarak oynayan bir bebek var onu ecrin zannediyor atıyor bazende anne bak ecrin diyor zilli

bende tiyatroya götürmek istiyorum gülsuyunda açılan bir yer var oraya türkan saylan gösteri merkezi sanırım havanın iyi bir gününde ghötüreyim diyorum

elifcim sen nasılsın demek ohh ısırdım diyor he zilli bilmedikleride yok bu cadıların maşallah :nazar:

ya aradım tiyatroyu en küçük 4 yaş dedi devlet tiyatrosu...
püfff eve yakın olması lazım
bende ne zamandır istiyordum tiyatro

niyeyse büyükler içinde küçküler içinde her güzel faaliyet sosyal etkinlik istanbulda..
bu konuda çok şanslısınız kızlar...
4 yaş altına bulamadım tiyatro..bulduğumda uzak :(

kadisim hoşgelin canım

görümcemle konuştum ikeaya gidiyoruz, beraber gidelim diyince bi sevindi bi sevindiii
mecburen kayınvalideyide çağırdık ama o bi yerlerde oturu dinlenir
fazla ayak bağı olmaz yanii
gideyimde bişeyler bulayım kuzumaaa

selamlar canlar..
kızlar size çok mutlu olduğum bi haberim var..
ikinci kez hala oluyorum. küçük abimin eşi hamilee...
tedavi sonuç verdi.. nasıl mutlu olduk anlatamam..
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş..

görümcemle konuştum ikeaya gidiyoruz, beraber gidelim diyince bi sevindi bi sevindiii
mecburen kayınvalideyide çağırdık ama o bi yerlerde oturu dinlenir
fazla ayak bağı olmaz yanii
gideyimde bişeyler bulayım kuzumaaa

iyi eğlenceler cnm..
al tabi.. şimdiden güle güle kullansın kuzucuğun..

Back