• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

elifcim kayınvalidem ben ısrar etmeseydim kal diye şimdiden çoktan köyün yollarındaydı zaten
mart ayı gidrimmi hemen gitmek ister köyünü özlüyo buraları sevmiyo bide çocuklardan kafası şişiyo arada söyleniyo falan ama bunlardız ne yaparım oralarda çok özlerim deyip duruyo bi yandan daa

Selam kızlar....
Haftasonu yoktum cumartesi anneme gittim, akşam geç vakit erkek kardeşim aradı gelinin canı mercimek köftesi çekmiş yemeye geleceğiz dedi. Bende yardım etmek için kaldım. Sabah aradılar Batucum kusuyormuş onları getirmiycem ben gelicem dedi. O aldı gitti.
Bizde ablamın doğum günüydü onlara yaptıklarımızdan kalanları alıp yanınada pastasını ekleyip soluğu orda aldık. Anlayacağınız çok güzel bir hafta sonu oldu.
Dünde ev yemek sonra da eltim oğlunu bırakıp dr. gitti. Akşam nasıl oldu anlamadım bile.....

Hoşgeldin Zehram....
Özlettin vallahi bitanem. Kaynoş gidiyor demek. Allah kolaylık versin ama sen bunun altınan da kalkarsın....

Nimetcim Allah kolaylık versin. Allahdan bizimkilerin öyle ısrarcılıkları yoktur. Birkere söylerler yok deyince birdaha sormazlar bile...
Sonuçda söz konusu senin ve Meleğimin rahat etmesi edemiyorsanız gitmezsiniz. 1-2 ısrardan sonra onlarda vazgeçerler. Neyse 1 aya kalmaz giderler sende rahat edersin...

slm kızlar
zehracım hoşgeldin.
özledik seni
kayınvaliden gidince zorlanırım diyorsun ama sen bir yolunu bulur yine yetişirsin her işe.
nimetcim şu gezme olaylarnda aynı benim kayınvalidemi anlatıyorsun.her gün bir aradalar.ya ondalar yada teyzelerde.bende hiç sevmem böyle şeyleri.muhabbetleri hiç sarmıyor beni.her gün arar söyler bak şuraya gidiyoruz der bende bakarız derim ya giderim ya gitmem o anki psikolojime bağlı.allahtan ısrarı yok benimkinin.ama hiç usanmaz haber verir şansını dener.benim eşimde kızar salmaz her zaman olmaz der.bende artık canım istemediğinde eşim izin vermedi diyorum.tamam diyor allahtan.tabi arkamdan birşey dermii onu bilmiyorum...:S:S:S

havalardan galiba canım çok sıkıın.hep yatasım var.bide adetim gecikti.bugün 5 gün...
geçen ayda 4 gün gecikmişti.
ne sinir birşey bu ya.her ay her ay stresle beklemek...

çokşükür atlatık
bana inanmayıp kardeşi aramış eşimde inadım inat göndermiyom demiş
olduda bitti çok büyük olay kopacaktı belli
içeri girerken seninle kavga etmeye geldim diye girdi

iyi akşamlar kızlar.havalardanmıdır nedir ne berfenin nede benim keyfim yerinde deil.zehra uğramış ne güzel ilerletmiş kuran ı.nimicim senide çok iyi anlıyorum canım.işin çok zor canım.benimde kaynanamlar çok ısrarcıdır.zamanında çok kavgalar ettik.bende yüz vermedim pek zamanla alışıp gittiler.

Kadişim hiç uğramadu bugün inşallah önemli bir sorun yoktur.

1-2 böyle olursa bir daha ısrar etmezler Nimetim.... Uyuz olurum ısrarcı insanlara...
Ablamın tarafı öyleydi kendileri Çerkez giyinir süslenir takar takıştırır haftanın hergünü gezerler. Ablam yakın oturduğu zamanlarda çok çekerdi. O yüzden seni çok iyi anlıyorum.

Bende kuzuyu uyuttum girdim mutfağa gelin hanımın canı kurabiye çekmiş. Girmişken bir tatlı birde tuzlu yaptım. Babamı bekliyorum gelip alacak yarında annem götürecek. Hamileyken bu kadar aşarmezdi. Şaka bir yana afiyet bal şeker olsun Batuma bol bol süt olsun....

Herkese merhaba canlarım

pazartesi baş ağrımdan dolayı öğleden sonra izin alıp çıkmak zorunda kaldım malesef o yüzden giremedim

dünde malumunuz bizim yıl sonu hesapları yapıyoruz bütün gün patron odasına kapandık zaten ayrılıyoruz ortaklık bitiyor bu ay sonu itibari ile hayırlısı bakalım

bugünde başlayacağız hesaplarada patronlar yok o yüzden bir yazayım dedim

sevilim canım arkadaşım ilgin için teşekkür ederim

benden bu kadar herkesler ve kuzular umarım iyidir. geçmişe bakamadım

Cümleten selam , tünaydın fıstıklar

Nasılsınız bakalım?

Nimicimin Nili iyiymiş, ufak bi olayın eşiğinden dönmüş.

Sevilim geline kurabiyeler yapmış, senin gibi bi görümce zor bulunur, ellerine sağlık.

Kadiscim geçmiş olsun yinemi baş ağrısı:(.

Zehra bi ara uğramış ama yine yok ortalıkta.

Bizde iyiyiz şükür bir yaramazlığımız yok, Bugün denizin çapada son alerji testi yapıldı kollarına bir sürü damlalarla, babacıkla sabah yollardaydılar sonucu alındı, sadece 29 nisanda bütün sonuçlarla beraber kontrolümüz kaldı. Bugün baba-kız evde keyif yapacaklar :) ikisinde hallerinde çok memnun :)

Bizden böyle işte... kocaman öpücükler herkeslere.

kadişim geçmiş oslun cnaım,sendeki bu migreni strestte tetikliyor, şirketin duurmu falan, allah hayırlara çıkarsın canım

denomda babayla keyif yapıyormuş, ooh sefaları olsun ne güzel

sevilimm ay yeğenini düşünürmüşte, herşeyi geçmişe yolayıp candan davaranırmış gene gelineee

yelizcim sağol canım malesef hele regl yaklaştı daha çok olucak

denonun testleri inş. hayırlısıyla sonuçlanırda temiz çıkar inş.

nimocum vallahi aynen streste tetikliyor sıkıntı işte rabbim beterinden saklasın yine napalım daha çok şükür diyelim halimize

günaydınlar
2 gündür evdeydim bel fıtığı çıktı bende yatıyordum evde bugün geldim işe ağrı kesicilerin etkisiyle daha iyiyim.
dün çok mutlu oldum çünkü abimin eşi hamileymiş.hepiniz biliyorsunuz ne çok istedik.yarında yiğenimin meleğimin vefatının 1. yılı hüzünle karışık çok tuhaf bir duygu içerisindeyiz hepimiz.Rabbim bu yavruyu sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin sağlıklı uzun ömürler versin

günaydın kızlar...

betülcüm geçmiş olsun benim görümcemde de var bel fıtığı kardeşimde de..
çok kötü bi hastalık gerçekten....
kendine dikkat etmen lazım...
sıcak su falan koy sürekli...
tedavin varsa onu da sakın ihmal etme canım....

bu arada gözünüz aydın...
rabbim sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallahh

günaydınn
betülcüm geçmiş olsun canım çooookkk, fazla zorlama bundan sonra kendinii
abin içinde çok sevindim allah sağlıklı huzurlu uzun ömürler versin ufak meleğe

melek kendine hayali arkadaş edindi kızlar adıda ırmak, biraz önce baktık ırmak kızımın çekmecelerini karıştırıyormuş, yapma ırmak dağıtma dedik, şimdi meleğin oyuncaklarıyla oynuyor ırmak, ay çok komikkk de yanlış mı yapıyom acaba, bi araştırayım

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum herkeslere

Betülcüm çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sana, aman dikkat et kendine dr un önerilerini dikkate al cnm. öpüyorum.
Ayrıca abinle yengeni tebrik ediyorum,sağlıkla kucağına alsınlar ve sağlıkla güle güle büyütsünler bebeklerini.

Günaydın nimicim ve elifcim nasılsınız?

Nimicim okuduğum kadarıyla bu dönemlerde hayali arkadaşlar çok normalmiş, denizinde var,arada sırada ortaya çıkan arkadaşı.

Bugün k.walidemde kadınlar günü var, kuzumu sabah süsledim triko elbisesini giyindi saçlar iki kuyruk yapıldı bilezikler takıldı, ev ayakkabıları çantaya konuldu, salına salına gitti :)

ayyy kokoşum benimmmmm süslenmiş püslenmişşşş
allah allahhhhhhh
bende okudum şimdi normalmiş
bu arada detodan 1.5-2 kilo arası vermişim canım
habrin olaaa

sağolun canlarım.
nimet benim kuzuda sürekli halasının oğluyla oynuyor ama çocuk trabzonda:)ama bizimki hep kavga ediyor sonra bana gelip anne metin oyuncağımı alıyor diyor kızım metin nerde diyorum trabzonda diyor birde:))

ayyy kokoşum benimmmmm süslenmiş püslenmişşşş
allah allahhhhhhh
bende okudum şimdi normalmiş
bu arada detodan 1.5-2 kilo arası vermişim canım
habrin olaaa

sorma sormaaa, bayanssulusmilehazırlandıkdan sonra birde resim çektirdi :) aradım şimdi bol bol oku dedim k.walideye :)

İnanmıyorum Nimi, bu harika bi haber tebrik ederim seni canıma.s. bende yapıcam bende yapıcam :):):):)))

Back