• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar

Bağsağlığı dileyenlere teşekkür ediyorum,

Nasılsınız?

Biz iyiyiz genel olarak dnz in biraz nezle hali vardı pazar akşamından başlayan, gecede ateşi biraz çıktı ama sabah yoktu şükür. Böyle işte.

Öpüyorum herbirinizi.

merhabalar nasılsınız,
yelizcim başınız sağolsun canım çok ani olmuş
Allahım sevenlerine sabırlar versin.
Ayrıca denize geçmiş olsun biz yeni atlattık şükür ama
biraz genizde hırıltı kaldı.

“Ayak tabanlarımızın yağı emen özel bir yapısı vardır.
Bu nedenle eğer tabanınıza örneğin sarmısak sürerseniz yaklaşık 20 dakika sonra tadını ağzınızda alırsınız.
Bunu bulan bilim adamları nedenini bilmiyor henüz ama bu etki bize bir tedavi olarak geri dönüyor.

Özellikle çocuklarda (ve tabi büyüklerde) gece uyutmayan şiddetli öksürük durumunda

AYAK TABANI'NIZA güzelce Vicks merhem sürün ve KALIN bir ÇORAP giyin.
Beş dakika içinde öksürüğün kendiliğinden geçtiğini göreceksiniz.

( denemedim ama paylaşmak istedim.)

evet kızlar eşime bugün bir daha hayran kaldım.şansımıza havada güzeldi.sabah berfeyide alarak gittik kursa.ağbime uğradık önce.savcılıktan temiz kağıdımı almış.polikiliniğe belgeleri bırakmış hemen oraya götürdü bizi belgelerim tamamdı doktor herhangi bi sağlık sorununuz yokmuş ,bi ıskıntınız varmı dedi.yok dedim sadece göz muanesi etti.toplam 2 dakikada sağlam raporumu aldım.sonra beraber güzel bi kahvaltı yaptık.kursa gittim malum berfe var diye gidemem düzenli beni haftasonuna kayıt yapmışlar.sadece 2 pazar üstüste motordan derse giricem bide direksiyona biz sizi arıycaz dediler.imzamı atıp elimi kolumu sallaya sallaya geldim eve..

SELAMLAR KIZLAR..
yelizcim başınız sağolsun cnm.. ölüm heer türlüsü acı ama, genç ve ani ölümler dahada üzer beni..Allah sabır versin cnm..

Nimo geçmiş olsun kuzuna acil şifalar diliyorum..

Mevcan hayırlı olsun cn ehliyet kursuna başlamışsın..

Herkese merhaba

zehram uğramış kaç gündür yoktun canım biz olmayınca giriyon denk gelemiyoruz hiç teşekkürler canım daha iyisi senin ve kuzularının olsun
git gezin bakalım kadıköye dimi salı pazarına gidicen

yelizcim denize geöçmiş olsun şimdi daha iyi olmasına sevindim

canacım maşallah eşine ne güzel allah bozmasın canım eşin ne güzel süprizler yapıyor sana

zeybennep hoşgeldin nabersin canım albina nasıl

Son düzenleme:
Selam kızlar tünaydın

Nasılsını bakalım keyifler yerindedir herkesde inşallah. eski tadı yok evet , koptu herkes.Sağlık malık olsun ne yapalım havalar bizim enerjimizide etkiliyor diye düşünüyorum.

Biz iyiyiz bi yaramazlık yok, denizde daha iyi. öperim hepinizi :)

Herkese merhaba

hiç elim kolum kalkmıyor birşey yapasım yok kızlarrr yaaaa

ben ve kuzum iyiyiz bir yaramazlık yok şükür

selamlar milllet
herkeste bi rehavet var herhalde
canancım hadi hayırlı olsun canım

kuzularda iyi aliba
saolsun sevilin tariifylen biraz kendine geldi melek, dünde gezmedeydik, kayınvalidemin yeğenine gittik , başım ağrıdı valla car car bütün kadınlar hep birden konuşuyo, ben dinleidm sadece, bid ben gelinim yaa gözler beni üstümde, akşama bağrısındna ne yemek yaptım ne bişey eşim sağolsun meleği uyuttu , ilgilendi .
cuma akşamı için arkadaşlarım aradı bi arkadaşın doğumgünü organizasyou var kısmetse taksime gidicez kayınavlideye de söyledim bakarmısın diye oda bakarım dedi, melek çok düştü babaanne hala diye üstlerine, arada ben gidip halamda , babaannemde kalcam diyo, fırsat bu fırsat bari bende evde çok bunaldım bi değişiklik olur bana, eşim arıza çıkartmassa

çocuklar çok bunalıyor evde biran önce şu havalar düzelsede gönül rahatlıyla parka götürsekte enerjleirni atsalar

günaydınlar
herkes iyidir umarım
çok şükür bizde iyiyiz kuzumla.kayınvalidem biraz daha iyi çok şükür.
hepimize güzel birgün diliyorum

kızlarr gunaydınnnnnnnnnnnn
nasılsınızzzz hepınızın mevlud kandılı mubarek olsunn sekerlerrr
kpss ye harıl harıl hazırlanıyorum hayırlısı olur ınsallahhhh cok gıremıyorummmmm
umarım hepınız ıyısınızdırrrr
bugun ananemıze antalyaya gıdıyoruzzzz hafta sonu babamızda gelıcekk arda ananede kalıcakkk bızde gecelere akıcazzz stres atalım bırazzzz yorulldum ders calısmaktannnnn :)))

Günaydınnnn

Güzel bir gün diliyorum, herkese iyi kandiller.

Biz iyiyiz çok şükür denomun dün geceki hırçınlığı hariç , günleri vardı k.walidemlerin orda nazar değdi diye düşündüm böyle org. sonunda kuzum kötü oluyor.

Nimicim sizede şimdiden iyi eğlenceler , tadını çıkarın şekerim :)

Betülcüm k.walidenin iyi olmasına sewindim.:)

Esmacım iyi yolculuklar-iyi eğlenceler cnm.:)

Back