Bebeklerimiz ve Biz

betül nimi hoşgeldiniz< kızlar...
betülüm çok zor canım ya..
rabbim acil şifa versin inşallah..
sizede sabırlar diliyorum bol bol....

nimicim eline sağlık canım..
güle güle kirlet....
benim kocacım pazarları kurs da oluyor 15,30 gibi geliyor normalde.
dün erken çıkmış 14,00 de kapı çaldı..
gül almış bana..
hiç beklemiyordum..
çok şaşırdım çok sevindim...
ben pek önemsemiyorum sevgililer gününü..
onun bunu düşünmesi bile yetti bana.
ama fondü seti alacak bana..düne hediye olrak.
cumartesi bulamadık..

ya kızlar cumartesi akşamı beni bizim topikten kim aradı...
ruzenin peşinde koşuyordum avm de.
elifcim merhaba ben bişey dedi.telefon elimden düştü parçalara ayrıldı.ruze koşar bi taraftan.sadece numara vardı.telefon kapanınca numara da gitmiş...

betülcüm napıcaz bu uyku işini bizimkid edün 1 de zor uyudu valla
öğle uykusu uyumamk için direniyor sonra bi bakıyoruz 6-7 rası sızmış ee sonrada gece 1 e kadar cin gbi
ay bi düzenegirsee

ben aramadım canım
zehra olmasın
yada kadiş

sınavında güzel geçmiş

gunaydın herkese mutlu uyanmak gıbısı yok...

Elıfcım ben aradım canım sınavın nasıl gectı dıye bıdaha aradım kapalıydı hep

Ben esıme burda paylastıgım suprızı yaptım bayıldı çok duygulandı ondan hedıye beklemıyordum cunkı elbıse ve etek aldı sevgululer hedayesı dedı her ay 20 gr bılezık yapar bana bu ay 25 gr yapmış farkı ıçınde sevgululer gunu hedayesı dedı acıkçası hıç hadıye beklemıyordum ama canım askım bana toshıba laptop almış ve up uzun ıçınden gecenlerı yazmış koca bır sayfa 9 dada zorla efeyı uyutup sevgılıler gunumuzu kutladık çok guzeldı.ayrıca esımın hedıye alma huyu çok var bayılıyorum ona.

nımocum evet elı bol askımın ve cok duşunur hıç bır ozel gunu unutmaz ayrıca bızım nıkah yıl donumumuzdu bız sevgılıyken bıle hedıyesını cıcegını eksık etmezdı uzak sehırlerde oldugumuz halde bırgun ızmıre benı görmeye geldıgınde bızım bulundugumuz yerde kaçtane cıcekcı varsa hepsının kartını almış ve bayram seyranlarda sözlü olmadıgımız halde cıcek yollardı bana hemen arkasından hedıyem gelırdı.

tünaydın kızlar
dışarıda çok rüzgar var...

elifcim sınav çok güzel geçmiş.umarım istediğin sonuca ulaşırsın.ruzede atlatır inşallah ilerlemeden hastalığını.

betülcüm kayınvalidenin allah yardımcısı olsun.zor bir süreç onun ve sizin için.zeynep nasıl?

nimo naber ttalım.meleğin resimlerine bayıldım facede bakarken.maşşallah ona.

sibel hedayelerini güle güle kullan.

ben ve eşim sevgililer gününe pek önem vermiyoruz.hedaye beklemedeim o yüzden.gece kutlayanlardanız biz...opuyorumnanaktan
zaten benim adam hedaye yönünden pek yoksun.ne zaman bana hediye almak istese aşkım sana bak şunu gördüm k.kartını vereyimde git al der alsanaalsanasmile.

semihacım sağol canım iyi çok şükür zeyno evde şimdi teyzesi ile mutlu mesut oturuyorlar ama babaanneyi çok özlüyor ikidebir soruyor babaannem niye hasta oldu diye.
berram nasıl

tünaydın güzel anneler.hepinizin geçmiş sevgililer günü kutlu olsun.bizimde dün çok güzel geçti.eşim çok hoş süprizler yapmış.hediye olarak çok şık bi saat almış..

Herkese merhaba güzel bir hafta diliyorum

sibelcin ve elifin sınavları iyi geçmiş iyi sonuçlar alırsınız inş. kızlarrr

nimocum meleğin facedeki resimleri çok tatlı maşallah kuzuma gözlerinden yaramazlık fışkırıyor haberin ola :)

betüşüm kayınvalidenin ağrıları çokmuş acil şifalar allahtan en kısa sürede sağlığına kavuşur inş.

semihacım sanada merhaba

yelizcim uğramamış
zehramda gelmemiş
sevilimde uğramamış bacılar siz ne yaptınız bakem sevgililer gününde

herkesin hediyeleri hayırlı olsun diyeyim hiç bir hediye almayan ufak bir güzel söz ve bigül almışlar boş geçene olmamış

bizde kaynoşlardaydık hafta sonu dünde maltepeye çıktık görümcen SLN indirim var dedi uzun süredir kaban almak istiyordum eşimle ve kuzuyla oraya gittim birtane kaban aldım kendime çokta hoşuma gitti benim sevgililer günü hediyemde kaban oldu bakmak amaçlı gittim ama aldım geldim kaban 66 tl 'di onada taksit yapmayınca 100 tl tamamlamak zorunda kaldık 1 tane hırkayla 1 tanede buz aldım kendime

Selam fıstıklar....
Elifcim sınavının güzel geçmesine sevindim. ınşallah sonuçlarıda sevindirir...
Ruzişimede geçmiş olsun. Umarım ufak bir soğuk algınlığıdır.

Betülcüm kayınvaliden tez zamanda eski sağlıklı günlerine döner inşallah... Kolay değil uzun ve zor bir ameliyat atlattı.

Hediyelerinizi güle güle kullanın kızlar....

Ben sevgililer gününü çok önemsemem. Hediyede gelmedi bende birşey almadım.

selam kızlarr
öncelikle geçmiş sevgililer gününüz kutlu olsunn

pc çok yavaşş
eşim fırsat bulup bakamıyor sayfalar zor açılıyor
virüs taraması yaptırdık bişi yokk
anlamadık çöksede kurtulsak bizdee sinir oldum
umarım herkes iyidir geçmişi okuyımmdedim ama sayfalar çok geç açılıyor
herkes iyiddir umarım hepinizi çok öpüyorum kızlarr

Günaydınlarrr herkese güzel bir gün süper bi hafta diliyorum.

Keyifler yerindedir inşallah biz iyiyiz çok şükür.

öpüyorum herkesi . Sewgiler.. :)

selamlar kızlarr

nasılsınız
kardeşime canım sıkıldı daha kaç yaşında bir sürü sağlık problemi, annemin babamın ne çürük yanı varsa o almış sanki bünyesine
cumartesi doktora randevu almışlardı, böbrek uzmanına 3 tane taşı çıkmış, böbrelerde aşırı iltihaplanma, sırtı yara bere içindeydi strese bağlığı egzama, bide mutlaka kadın doğuma gözük demiş doktor rahmini ve yumurtalıklarını kontrol ettir demiş , daha önce başka bi doktorda çocuğun olmaz demişti perşembe ye onada randevu almışlar canımsıkıldı valla, zaten aha şimdiden kolestrolü şekeri yüksek , zafzayıf bişey zaten , geçnlerde de beli tutulmuştu zaten of dedim yani içim sıkıldı iyce
bizden böle kızlar işte kardeşm ya canım benim ooo
en kıymetlilerimden

Herkese merhabalar canlarım

dün akşam kuaföre attım kendimi saçlarımı kestirdim kat kat güzelde oldu değişiklik oldu banada :)

elifcim ruzişime geçmiş olsun

nimocum kardeşine üzüldüm canım acil şifalar umarım sorunsuz döner doktordan rabbim dermazsız dert vermesin canımcım haberdar et bizide

ekinnazım uğramış nerdesin bacım pc giremiyon herhal

zehramda yok kaçgündür uğramıyor

yelizcim kolay gelsin canım uğramış kaçmışsın kuzunun resimleri çok güzel maşllah 41 kere

betülcüm sen nasılsın zeynebim nasıl

elifçim geçmiş olsun umarım ilerlemeden atlatırsınız
nimetim çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım
kadisim bizde iyiyiz çok şükür işler yoğun pek bakamıyorum buraya ama artık eskisi gibi kalabalık olmuyor pek anladığım kadarı ile.umarım geçici bir süreçtir:(

tünaydın kızlar.hava bugün çok güzeldi.bizde berfeyle attık kendimizi yollara..anne beni eve dötüyme tamammı diyor cadı..

Back