Bebeklerimiz ve Biz

ben çıkıyorum canlarım paydosss

hepinize iyi hafta sonları diliyorum güzel geçmesi dileğiyle herkesi ve kuzuları öpüyorum kendinize iyi bakın
pazartesi görüşmek üzere

Günaydın güzel bir hafta diliyorum hepimiz için

bugün müşavir var ben gelemiycem o gelmeden yazayım dedim
ben ve kuzum iyiyiz burun akıntısı biraz var huysuzluğuda daha iyice gibi dişleri zorluyor kuzumu
üst köklerin başları görünüyor alttada sağ taraf patladı solda patlamak üzere ama çektiriryor.

kooocccaaaammmaaannn günaydın..
güzel bi hafta bizimle olsun inşallah...
cumartesi evimizi boyadık...
pazar günü temizlikçi abla geldi..
beraber temizledik...
bugün de elbirliğiyle eşyalarımı toplayacağız..
eğer izin alabilirsek yarın taşınıyorum...
içim içime sığmıyor..çok mutluyum....
çok ısındım bu eve...
ruzeyi dün bi görecektiniz.elinde bi bez yerleri sildi durdu yavrum benim...

gunaydın kızlar hafta sonumuz superdı çok gulduk sanırım çenem agrıyor.arkadaslarımız bızdeydi saat 1 olmuş gece hop sınav calışcakmışız eslerımız aldılar elıne test kagıtlarını basladılar sormaya
Aysenurun esı espırılerle soruyor bızı gulduruyor guluncede tamam sız kaldınız böylemı sınav olcaksınız fılen daha cok gulduruyor neyse saat 2 yı gectı busefer esım sac caldı arkadasın esı söyledı efe oynadı beyfendı uyumak bılmedı aysenurla esı dıye ölüyor onlarla gıtcem dıye nasıl aglıyor
Sonra hepberaber kalkıp oynadık çok komıktı ya artk fidaydada sarkısını duymak ıstemıyorum

Ayrıca ruyamda yelızımı gördum bana oturmaya gelıyordu yanlızdı kahvaltıya gelmıştı sımıt alıp gelmış cnm ben köyde yasıyormuşum altımda salvar fılen ama çok fazla detayını hatırlayamadım

Selammmmmmmmmmmm

Herkese güzel bir hafta diliyorum.
C.tesi annemler ve kardeşim geldi akşam yemeğine , pazar günüde kuzuyu tiyatroya götürmek dışında hiç bir yere gitmedik.

Bugünde babanesi ve ananesiyle ter testi için Çapaya gittiler , o işide hallettik kaldı 1 ay sonraki alerji testi.

Herkesi öpüyorum güzel bir gün diliyorum..

merhabalar
umarım herkes iyidir.
bende haftasonu kayınvalidemin yanında kaldım daha iyi çok şükür.
şimdi evi toparlıyorum
kuzunun uyku düzeni altüst oldu nasıl toparlıycaz bilmiyorum tamamen kendi bildiğini okuyor geç yatıyor geç kalkıyor gündüz uykusu yok ama bazen öyle kötü bir saatte uyyorki bu sefer gece 1-2 e kadar uyanık
bizde de böyle işte

tekrardan selamlarrr

elifcim senin adına çok sevindim en azından eve ısındın ve verdiğin paraya değecek

yelizcim test sonuçlarınız hayırlısıyla sonuçlanır inşaah hamarat arkadaşım ne yaptın cumartesi akşam yemeğe menünü sölede değişik şeyler varsa yararlanalım bizde

betülcüm kaynanan daha iyi sanırım gün geçtikçe toparlıncak inş. tekrardan geçmiş olsun

kuzunun uyku saatleride düzene girer inşallah kısa sürede

selamlar hatunlar
nasılsınız
elifim taşınıyormuş, son evin olur inşallah canım
betülümün kayınvalidesi daha iyiiymiş,,
yezdamın dişleri patlamış
denom ter testine gitcekmiş
sibelim çok eğlenmiş

bendenizde annemde kaldım geçen hafta , cuma akşamı döndük
cumartesi kayınvalidem ve görümcemleri ağırladımm, eşim bişey yaptırmadı, sadece kabaklı pasamı yaptırdı. onlar gelincede ben mantı istyom dedi, sağolsunlar görümcem ve kayınvalidem mantıyı aptılar afiyetle hüplettik, dünde kuzumla biraz alışveriş yaptık koltuk aldık hanfendiye bide org, bide uzaktan kumandalı bir araba, piyano kursuna mı ne göndersem diye düşünmeye başladım, öle tek parmakla basmıyor cadı iki eliyle armkalarıyla ne güzel sesler çıkardı , ama bugün org orgluktan çıktı artık ses gelmior, arabadan ortadan ikiye ayrıldı
dün gece hiç uyumadm, bi sıkıntı bi sıkıntı, sabah 5:30 sızmışım artık bütün gece dolaştım, artık yavaş yavaş biraz kuran okuyım işte tesbih çekeyim diye düşünüp durudm, bizim aile anne tarafım hergün belli sayıda tesbik çekerler uzun hikaye neyse ne kadar ne çekilmesini söyleyende bi amcamız var bu sabah annemle konuştum dün gece vefat ettiğini söyledi bana, annemler cenazeye gittiler bend eeşimi bekliyorum şimdi kızı eşime bırakıp gidicem, bizde çok emekleri vardır, geceki sıkıntımda bundanmış, allah rahmet eylesin mekanınıcennet eylesin

ınşallah sibelcim,

Çok bişey yapmadım Kadiscim ya evvelinde ev işiyle çok uğraştığım için basite kaçtım:), Beşamel soslu fırın makarna, Galete unulu tavuk göğsü salata ve soğuk meze çeşitleri.

Nimicim selam, Melek yeni oyuncaklarını iyi günlerde kullansın dicem ama org u halletmiş sanırım, Ayrıca başınız sağolsun cnm.

Selam

nimo hoşgeldin bacımm şu kabaklı pastayı yapmak bi nasip olmadı malesef deniycem hep bir aksilik çıkıyor meleğin oyuncaklarını güle güle kullansın ama bizimki gibi halletmiş oda bun lara ıyuncak dayanmıyorki zaten

yelizcim olsun yinede değişik menün

bizde dün neomarin avm gittik dilekve kardeşimde bizle geldi önce lcw girdik benim kuzunun elbise etek aşkını çözdük birtane kırmızı fitilli etek aldım 2 tanede kilotlou çorap çorapları küçülmüş sonra yemek yedik yezdayı safari parkta oynattık sonrada carrefoudan alışverişimizi yapıp evimize döndük

Selam fıstıklar...
Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hafta dilerim.

Haftasonu babamız full çalıştığı için eve kapandık kaldık kuzumla cumartesi anneme minik kuzum Batum geldi. ıçim gitmesine rağmen inmedim. ışte böyle biraz inat var bende sonrada oturup bir ton zırladım. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok misali
Gerçi ikiside anlamış hatalarını bugün aradı kardeşim özür falan diledi benim ağız kulaklarda tabi....
Kuzumun sarılığı devam ediyormuş. Yeni doğan sarılığı gibi görünmüyormuş. Meleğimden 5 tüp kan almışlar, dr anne sütüne bağlı olabilir demiş. Bakalım yarın sonuçlarını alacaklar. ınşallah önemli birşey değildir. Dualarınızı eksik etmeyin canlarım...

Elifcim çok sevindim evini sevmene oh ne güzel misler gibi içine sinen bir eve yerleşiyorsun. Kış günü zor olacak biraz ama olsun yaza rahat edersin taşınma sıkıntın olmaz.

Başınız sağolsun Nimetcim...

Betüşüm inşallah kısa sürede daha sağlıklı günler kayınvalidenle olur. Uyku konusunda biraz daha böyle sürer sanırım. Teyzesi geldi ameliyat falan derken düzen bozuldu tabi...

Yelizim Denom yine mi Çapa yollarında.... Hayırlısıyla kesin bir netice alırsınız inşallah yoksa kuzumun canına tak diyecek...

sevilim kıyamam 5 tüp heee yavrum inşaallah temiz çıkar sonuçlarıda çabucak geçer sarılığı hatalarını anlamalrıda güzel olmuş tabikide :) sevindim senin adına umarım yoluna girer ve yanlış yaptıklarını anlarlar

Sevilim hatalarını anlayıp özür dilemeleri çok güzel bişey umarım bir daha böyle tatsızlıklar olmaz, sarılık içinde üzülmeyin o minik beden senden benden kuwetli, atlatır allah'ın izniyle.

Sorma sorma, 1 testimiz birde kontrolümüz kaldı hayırlısıyla...

iyi akşamlar
elif ne güzel için kıpır kıpır taşınıyorsun.inşallah böyle mutlu kendi evlerimize taşınırız yaaa.

kadis yezdada düzelme varmış ne güzel.dişler çıksa tamamen rahatlar kuzum.

sevil kardeşin ve eşi hatasıı anlamış ne güzel.ne kadar mutlu olmuşsundur kimbilir.gönlünü alabilmişler.bebişte atlatır inşallah sarılığını.

denom yine test için hastane yollarındaymış.sıkılmadan biter testler umarım.denomda sorun çıkarmaz.test snuçlarındada sorn çıkmaz.
nimo oyuncaklar almış ama.güle güle deyip kutlamadan kırmış zilli.yenisine sağlık diyeim :):):)

bizde c.tesi gnü arkadaşlarla dışarıda kahvaltı yaptık.berraya ortam çok değişik geldi.sevindi kuzum.dünde ailecek avm gezintisi yaptık.yemeğimizi yiyip geldik.
,bugünde havayı güzel bulunca berra yla çıktık avm turuna.kızıma kaşe kaban aradım koca sezon bulamayıncada hiç almamıştım.en son geçen ayın 15. zarada görmüştük eşimle ama beden yoktu ordada.tam ümidimi kesmişken bugün tekrar baktım ve şans eseri berra ya göre buldum.o kadar mutlu oldum ki.kafamda hep o model kalmıştı.şimdi rahatım.birde spor ayakkabı eksiğimiz vardı.onuda bugün tamamladık.eşimde dalga geçiyor.bu gece rahat uyursun artık diyor baana :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…