- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.481
canım geçmişolsun üzme kendini düzelir çabucak inşallahhKızlar çok üzgünüm :gitme::sinifsinif:
Halasını kuzusu sarılıkdan bugün hastaye yatmış. Öğleden sonra kontrole gitmişlerdi yüksek çıkmış bugece misafir etmişler... İnşallah yarına düşerde:Saruboceq: çıkartırlar meleğimi sabah erkenden gideceğim hastaneye lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
helloo burdayımmm valla canım naz hanımdan hiç fırsat bulamıyorumben kaçar canlar...
iyi akşamlar...
zehracım hiç gelmedi..
betülüm de yok..
ekinnazım da pc yapıldı ortlarda yok...
ince sitemim ulaşmıştır yerlerine umarım..
öptüm hepiniziii
canım geçmiş olsun sorunsuz geçer inşallah ameliyatthoşgeldin yeliz...
kızlar eşim c.tesi günü burun ameliyatı olacak.burnunda et vardı ve son zamanlarda sürekli kanıyordu.c.tesiye gün vermişler fakat kalpte ritim bozukluğu olduğu için kontrolleri arttırdılar.az önce yine gitti bakalım hasteneye.tam tarih geldiğinde belli olacak...
kızlar bışı danışmak ıstıyorum dun esımle yuzuklerımıze bakıyorduk esım yuzuklerımızı degıştırelımmı dedı ılk önce hayır o bızım ılk alyansımız ve degerı çok önemlı dedım esımde beyaz altın alırız degışıklık olur dedı sızce neyapayım aklım eskı yuzugumde kalırmıkı.
Benım yuzugumde el yapımı çok kalın hatta bben bıgun kuyumcuya merak edıp fıyatını sormak ıstemıştım kuyumcu sakın baska yuzuk bakma yuzugun aranan model ve el yapımı demıştı bıde sıze sorayım dedım
ben kaçar canlar...
iyi akşamlar...
zehracım hiç gelmedi..
betülüm de yok..
ekinnazım da pc yapıldı ortlarda yok...
ince sitemim ulaşmıştır yerlerine umarım..
öptüm hepiniziii
bendende herkese iyi akşamlar
evet zehramla ekinnazım uğramadı hiç huhu bacılar nerdesiniz bakim
Kızlar çok üzgünüm :gitme::sinifsinif:
Halasını kuzusu sarılıkdan bugün hastaye yatmış. Öğleden sonra kontrole gitmişlerdi yüksek çıkmış bugece misafir etmişler... İnşallah yarına düşerde:Saruboceq: çıkartırlar meleğimi sabah erkenden gideceğim hastaneye lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar bışı danışmak ıstıyorum dun esımle yuzuklerımıze bakıyorduk esım yuzuklerımızı degıştırelımmı dedı ılk önce hayır o bızım ılk alyansımız ve degerı çok önemlı dedım esımde beyaz altın alırız degışıklık olur dedı sızce neyapayım aklım eskı yuzugumde kalırmıkı.
Benım yuzugumde el yapımı çok kalın hatta bben bıgun kuyumcuya merak edıp fıyatını sormak ıstemıştım kuyumcu sakın baska yuzuk bakma yuzugun aranan model ve el yapımı demıştı bıde sıze sorayım dedım
bugün karneleri alıyorlar çok heycanlıyım
saat 4 gibi okula gidicem inşallah iyidir karnemizz
amin canım inşallah o günleri görürüz hep beraberrrsağol ekinim
hadi bakalım alın karnenizi Rabbim hepimizede göstersin inşallah o günleri ne mutlu sizlere.
saoll canım tatile girdikk allah hepimize o günleri nasip etsinnevet bugün ara yıl tatili.bakalım yaramazlar neler yapmış.bende bime gittim yine, berfeye mutfak setlerinden aldım.tencereli çaydanlıklı ,uzundur aklımdaydı zaten.nasıl sevindi anlatamam hemen bebekleri oturttu yere onlara yemek yapıyor, çay ikram ediyor.bende oyununu bozacam diye anne sen orda otuy tamam diyor.
herkese tekrar merhaba
betülcüm cüzdanın çok güzel iyi günlerde kullan yelizinde kesesine bereket
sibelcim için rahat etmeycekse değiştirme biz geçen sene değiştirdim ben sıkılmıştım benim alyansımda işlemeliydi özel yapıldı ama ben kalın sarılardan istedim ve onlardan aldım 14 şubatta aldım geçen sene
ekinnazım hoşgeldin hadi bakalım kuzunun karnesi inş. dilediğin gibi gelir bakalım
bende ablamın kızınınkini bekliyorum takdir alıyormuş ama karnelerde sorun çıktıya belki duymuşsunuzdur e-okul mu ne takdirini alabilir inş. teyzeside güzel ibr hediye düşünüyor tabiki ona
canancım berfenin oyuncakları hayırlı olsun bende alıcam kuzuya akşam gidince bakayım kalmışsa alıcam haftaya olan o makyaj setinden bende istiyorum süslüler bu cadılar yezdada benimkilerini karıştırıyor hep :)
hoşgeldin zehram demek sizde tatile girdiniz hadi bakalım iyi tatiller ozaman emirin karnesi nasıl bakalım aldımı karneyi annesi
üstüne buzdolabında bozulmuş hay allah aksilik neyse canım sağlık olsun üzülme olacağı varmış yapıldımı bari şimdi çalışıyormu
selam kızlarrrr
evet karbemizi aldık hepsi beş allaha şükür
çok sevindim emeklerimizin karşılığını aldık ben çok fazla takıyorum ya çok fazla baskı yapıyorum ezgiye illaki hepsi 5 olacakl diye kızıyorum kendime ama napıyım iyi yerlere gelsin istiyorum bizler gibi olsun istemiyorumm
zehracım emirimide tebrik ederim aferin hep böle devam eder
buzdolabının bozulduğuna üzüldüm canım
slm kızlar
zehracım buzdolabın bozulmuş.kçtü olmuş canım ya.düzeldi mi şimdi? emirimide tebrik ederim.
cnm dolap için sabahı bekleyeceğiz tam soğutmadı -şimdilik
emir için çok saol cnm
umarım kızlarımızın karnelerini aldığı günlerede hep beraber şahitlik ederiz, kuzularımızı tebrik ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?