Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bışı danışmak ıstıyorum dun esımle yuzuklerımıze bakıyorduk esım yuzuklerımızı degıştırelımmı dedı ılk önce hayır o bızım ılk alyansımız ve degerı çok önemlı dedım esımde beyaz altın alırız degışıklık olur dedı sızce neyapayım aklım eskı yuzugumde kalırmıkı.
Benım yuzugumde el yapımı çok kalın hatta bben bıgun kuyumcuya merak edıp fıyatını sormak ıstemıştım kuyumcu sakın baska yuzuk bakma yuzugun aranan model ve el yapımı demıştı bıde sıze sorayım dedım

Kızlar çok üzgünüm :gitme::sinifsinif:
Halasını kuzusu sarılıkdan bugün hastaye yatmış. Öğleden sonra kontrole gitmişlerdi yüksek çıkmış bugece misafir etmişler... İnşallah yarına düşerde:Saruboceq: çıkartırlar meleğimi sabah erkenden gideceğim hastaneye lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
canım geçmişolsun üzme kendini düzelir çabucak inşallahh
ben kaçar canlar...
iyi akşamlar...
zehracım hiç gelmedi..
betülüm de yok..
ekinnazım da pc yapıldı ortlarda yok...
ince sitemim ulaşmıştır yerlerine umarım..
öptüm hepiniziii
helloo burdayımmm valla canım naz hanımdan hiç fırsat bulamıyorum
arada okuyup çıkıyorum hiç rahat vermiyor bana sürekliilgi istiyor
aklım hep sizlerde ama öpüyorum seni çok çokk

hoşgeldin yeliz...

kızlar eşim c.tesi günü burun ameliyatı olacak.burnunda et vardı ve son zamanlarda sürekli kanıyordu.c.tesiye gün vermişler fakat kalpte ritim bozukluğu olduğu için kontrolleri arttırdılar.az önce yine gitti bakalım hasteneye.tam tarih geldiğinde belli olacak...
canım geçmiş olsun sorunsuz geçer inşallah ameliyatt
kızlar bışı danışmak ıstıyorum dun esımle yuzuklerımıze bakıyorduk esım yuzuklerımızı degıştırelımmı dedı ılk önce hayır o bızım ılk alyansımız ve degerı çok önemlı dedım esımde beyaz altın alırız degışıklık olur dedı sızce neyapayım aklım eskı yuzugumde kalırmıkı.
Benım yuzugumde el yapımı çok kalın hatta bben bıgun kuyumcuya merak edıp fıyatını sormak ıstemıştım kuyumcu sakın baska yuzuk bakma yuzugun aranan model ve el yapımı demıştı bıde sıze sorayım dedım

valal canım ben değiştirdim yüzüğümü hatta şimdi yine değiştirmek istiyorum büyük geliyor
değişiklik oluyor aslında yinede sen bilirsin

betülcüm cüzdanın çok hoş canım güle güle kullan
yeliziminde kesesine bereket zevkli hatunmuş canımm

bende hediyemi ekkliyicem foto makinam bozuk telefonla deniyim güzel çıkarsa ekliyimm

karlı bi ankaradan herkese hayırlı cumlar.valla burda acaip kar ver akşam üstü kuzuyu sıkı sıkı giydirip dışarı çıkartıcam.

evet bugün ara yıl tatili.bakalım yaramazlar neler yapmış.bende bime gittim yine, berfeye mutfak setlerinden aldım.tencereli çaydanlıklı ,uzundur aklımdaydı zaten.nasıl sevindi anlatamam hemen bebekleri oturttu yere onlara yemek yapıyor, çay ikram ediyor.bende oyununu bozacam diye anne sen orda otuy tamam diyor.

haftaya çok güzel oyuncaklar geliyor yine.ben en başta makyaj setinden alıcam.bırakır belki o zamana benim malzemeleri.

herkese tekrar merhaba

betülcüm cüzdanın çok güzel iyi günlerde kullan yelizinde kesesine bereket

sibelcim için rahat etmeycekse değiştirme biz geçen sene değiştirdim ben sıkılmıştım benim alyansımda işlemeliydi özel yapıldı ama ben kalın sarılardan istedim ve onlardan aldım 14 şubatta aldım geçen sene

ekinnazım hoşgeldin hadi bakalım kuzunun karnesi inş. dilediğin gibi gelir bakalım
bende ablamın kızınınkini bekliyorum takdir alıyormuş ama karnelerde sorun çıktıya belki duymuşsunuzdur e-okul mu ne takdirini alabilir inş. teyzeside güzel ibr hediye düşünüyor tabiki ona

canancım berfenin oyuncakları hayırlı olsun bende alıcam kuzuya akşam gidince bakayım kalmışsa alıcam haftaya olan o makyaj setinden bende istiyorum süslüler bu cadılar yezdada benimkilerini karıştırıyor hep :)

teşekkür ederim kadiscim.bulursun tahminimce bizim burdaki bimde bir sürü vardı.berfe sorma tam bi ruj hastası.hadi annem dışarı çıkıcaz gel diyince bana ne diyo cadı..hıı anne dudakları 1 metre önde yuj sür ellerini açıp kyem sür çabuk diyor.

slm kızlar kaç gündür koşuşturmam vardı, buzdolabım da bozuldu üstüne aksilik, buzluğumdaki herşey eridi, ziyan oldu çoğu biraz canım sıkıldı
bunun dışında bugün kursun son günüydü tatile girdik bizde çocuklarla beraber
peygamberimizin hayatı konulu sınav olduk geldik

ben kaçar canlar...
iyi akşamlar...
zehracım hiç gelmedi..
betülüm de yok..
ekinnazım da pc yapıldı ortlarda yok...
ince sitemim ulaşmıştır yerlerine umarım..
öptüm hepiniziii

cnm o kadar yoğıundum ki bi bakınıp çıktım yazacak fırsat bulamadım, ben sizinle olduğum için sanki sizde beni görüyosunuz gibi hissettim:))

bendende herkese iyi akşamlar

evet zehramla ekinnazım uğramadı hiç huhu bacılar nerdesiniz bakim

burdayım cnmm geldim işte ama siz yoksunuz:((

Kızlar çok üzgünüm :gitme::sinifsinif:
Halasını kuzusu sarılıkdan bugün hastaye yatmış. Öğleden sonra kontrole gitmişlerdi yüksek çıkmış bugece misafir etmişler... İnşallah yarına düşerde:Saruboceq: çıkartırlar meleğimi sabah erkenden gideceğim hastaneye lütfen dualarınızı eksik etmeyin...

cnm çok geçmiş olsun nasıl oldu şimdi yiğenin, normal yenidoğanlarda sarılık umarım düşmüştür

bence de değişiklik olur değiştirin derim:))
bugün karneleri alıyorlar çok heycanlıyım
saat 4 gibi okula gidicem inşallah iyidir karnemizz

evet cnmm eminim ezginin de hepsi 5 tir, biz 1 de aldık karneleri çok mutlu oldum hepsi 5 gelince

eftunn cnm güle güle kullan hediyeniopuyorumnanaktan

mevcan genemi oyuncak aldın berfeye, maşallah ne çok alıyosun yer kalıyomu koyacak:delphin:

hoşgeldin zehram demek sizde tatile girdiniz hadi bakalım iyi tatiller ozaman emirin karnesi nasıl bakalım aldımı karneyi annesi

üstüne buzdolabında bozulmuş hay allah aksilik neyse canım sağlık olsun üzülme olacağı varmış yapıldımı bari şimdi çalışıyormu

zehram gelmiş hoşgelmiş.demek sizde tatile girdiniz.buzdolabına üzüldüm yapıldımı bari..dediğin gibi onca emek ,onca masraf insan çok üzülüyor.evet canım berfeye çok oyuncak alıyorum.çünkü çok sıkılgan bi yapısı var arada deişik oyuncaklar almak onu rahatlatıyor.bide ilgisi olan şeyleri almaya özen gösterdiğim için bu kadar sık oyuncak alıyorum.bide malum 2 yaş sendromu öfkeden bol bol oyuncak kırıp çöpe atıyoruzda.

Herkes bugün çok yoğundu galiba yarın evde olanlara çalışanlara iyi haftalar diliyorum ben yarın işteyim herhalde umut ediyorum öğleye kadar çalışırım

herkese iyi akşamlar

selam kızlarrrr

evet karbemizi aldık hepsi beş allaha şükür
çok sevindim emeklerimizin karşılığını aldık ben çok fazla takıyorum ya çok fazla baskı yapıyorum ezgiye illaki hepsi 5 olacakl diye kızıyorum kendime ama napıyım iyi yerlere gelsin istiyorum bizler gibi olsun istemiyorumm

zehracım emirimide tebrik ederim aferin hep böle devam eder
buzdolabının bozulduğuna üzüldüm canım

sağol ekinim
hadi bakalım alın karnenizi Rabbim hepimizede göstersin inşallah o günleri ne mutlu sizlere.
amin canım inşallah o günleri görürüz hep beraberrr
evet bugün ara yıl tatili.bakalım yaramazlar neler yapmış.bende bime gittim yine, berfeye mutfak setlerinden aldım.tencereli çaydanlıklı ,uzundur aklımdaydı zaten.nasıl sevindi anlatamam hemen bebekleri oturttu yere onlara yemek yapıyor, çay ikram ediyor.bende oyununu bozacam diye anne sen orda otuy tamam diyor.
saoll canım tatile girdikk allah hepimize o günleri nasip etsinn
herkese tekrar merhaba

betülcüm cüzdanın çok güzel iyi günlerde kullan yelizinde kesesine bereket

sibelcim için rahat etmeycekse değiştirme biz geçen sene değiştirdim ben sıkılmıştım benim alyansımda işlemeliydi özel yapıldı ama ben kalın sarılardan istedim ve onlardan aldım 14 şubatta aldım geçen sene

ekinnazım hoşgeldin hadi bakalım kuzunun karnesi inş. dilediğin gibi gelir bakalım
bende ablamın kızınınkini bekliyorum takdir alıyormuş ama karnelerde sorun çıktıya belki duymuşsunuzdur e-okul mu ne takdirini alabilir inş. teyzeside güzel ibr hediye düşünüyor tabiki ona

canancım berfenin oyuncakları hayırlı olsun bende alıcam kuzuya akşam gidince bakayım kalmışsa alıcam haftaya olan o makyaj setinden bende istiyorum süslüler bu cadılar yezdada benimkilerini karıştırıyor hep :)

saoll kadiscimm çok iyi geldi karnemiz canım
sizin nasıll e okul kapalıydı zati biz bakamadım karnelere zatii

slm kızlar
zehracım buzdolabın bozulmuş.kçtü olmuş canım ya.düzeldi mi şimdi? emirimide tebrik ederim.
ekinnazım gelmiş gitmiş.canım arkadaşım ezgi kızıma çok baskı yapma sakın.zaten akıllı benim kızım baskıya ihtiyacı yok.kocaman aferin diyorum onada.
mevcan güle güle kullanın oyuncaklarınızı.haftaya çok güzel oyuncaklar var hakkaten

kızlar yeliz uğramamış bugün hiç???

Son düzenleme:
hoşgeldin zehram demek sizde tatile girdiniz hadi bakalım iyi tatiller ozaman emirin karnesi nasıl bakalım aldımı karneyi annesi

üstüne buzdolabında bozulmuş hay allah aksilik neyse canım sağlık olsun üzülme olacağı varmış yapıldımı bari şimdi çalışıyormu

buzdolabaımız bugün akşam üstü tamir ettirdik buzluğu çalışıyo soğuk ama alt kısmı tam soğutmadı, usta 12 saat beklemek gerek dedi bakalım
durduk yerde gitti250 tl, motoru değişti:((

selam kızlarrrr

evet karbemizi aldık hepsi beş allaha şükür
çok sevindim emeklerimizin karşılığını aldık ben çok fazla takıyorum ya çok fazla baskı yapıyorum ezgiye illaki hepsi 5 olacakl diye kızıyorum kendime ama napıyım iyi yerlere gelsin istiyorum bizler gibi olsun istemiyorumm

zehracım emirimide tebrik ederim aferin hep böle devam eder
buzdolabının bozulduğuna üzüldüm canım

maşallah cnm tebrik ediyorum seni de ezgiyi de
dün bende aynı senin gibi düşündüm hatta öğretmene biz çocuklardan çok çalışıyoruz dedim:))
geçen gece 1 de bitirdik emirin performans ödevini
artık bıktık bu performans ödevlerinden
çocukları değil bizi yoruyolar ekinim değil mi ama:))

dediğin gibi inşallah hep böyle devam eder çocuklarımız, iyi yerlere gelirler

slm kızlar
zehracım buzdolabın bozulmuş.kçtü olmuş canım ya.düzeldi mi şimdi? emirimide tebrik ederim.
cnm dolap için sabahı bekleyeceğiz tam soğutmadı -şimdilik

emir için çok saol cnm
umarım kızlarımızın karnelerini aldığı günlerede hep beraber şahitlik ederiz, kuzularımızı tebrik ederiz

Günaydınlar herkese iyi hafta sonlarııı

ekinnazım zehram kuzularınızın karnesi iyi gelmiş gözünüz aydın başarıların devamını dilerim

benimde ablamın kızı takdir almış maşllah her sene dersleri iyi karneside güzel geliyor rabbim bahtlarını açık etsin inş.

Back