- Konu Sahibi DreamLover
- #33.521
hayırlısı olsun semihacım
elifcim aynı şey bizde var bana kızdımı özellikle dediği olmadımı patküt girişiyor bana özellikle kucağımdaysa yüzüme patlatıyor geçen elimde çay vardı sıcak bu da koltukta yanımda oturuyordu baby tv i açmadım diye saçlarıma bir yapıştı elimde kaynar çay var tek elimle mani de olamadım bastım çığlığı eşime gel kurtar diye zor aldı elinden beni bilmiyorum nasıl çözücez bunu
yediğim dayağın haddi hesabı yok...
bi de eşim çok geriyor..
sakin olamıyor artık...
bi de o bunaltıyor beni..
Günaydınlar güzel bir dün süper bi hafta diliyorum herkese,
Keyifler yerindedir umarım, bizim haftasonumuzda fena değildi c.tesi evdeydik, pazar görümcemde mantı günü vardı k.walidenin tayfası geldi :), nadide gelmedi mantı açmaya k.walidem senle açalım biz dedi " yok öyle yağma misafir ona gelicek gün parasını o alacak,ben mantısını açıcam, o gelmezse açmam hiç kusura bakmayın" dedim, eşim "bak görüyormusun anne gelin işte , şimdi yüzünü gösteriyor dedi , gözlerimi bi büyütmüşüm ona karşı -k.walidem canım benim benim ya dediki " oğlum gelin olsa sinsi sinsi giderdi , o benim gelinim değil kızım, kızım olduğu içinde kızlarımın vereceği tepkiyi verdi " eşime sadece pis pis gülücük attım :):):) buda ona kapak olsun. Görümcede büyük olmuş demezmi mantılar, dedim "Aaa kusura bakmıyacaksın küçüğünü yemek istiyorsan Kayseriye gidiceksin, hem sen ver bakiim dedim mantı parasını, gülüyor :) halbuki ben ciddiydim :))))
Gıcıkmıyım neyim evet evet gıcığım onlara karşı , kızımı benden ayırdılar yine İzmire gittiler bu sabah
Denizde ananesine gitti , haftasonuna kadar ayrıyız bitanemle. Üzgünüm, Kırgınım , gıcığım, öfkeliyim...
relax bitanem relax...
yalnız varya..
kaynannı takdir ve tebrik ediyorum..
saygıyla ellerinden öperim...alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlar
kadro toplanmış yavaş yavaş
haftasonu kimse yoktu topiğe girdim girdim çıktım bende(
semihacım eşin ne ameliyatı olacak bende takip edemedim cnm çok geçmiş olsun acil şifalar şimdiden
elifim kar kış demeden gezdiniz demek ne güzel
kocişim burda olsaydı bizde gezerdik ama gitti biliyosunuz salı akşamı çıkıcaklarmış yolaa
bende emirle carrefoura indim onu gezdirdim alışveriş yemek derken zaman geçti servise binip döndük evimize
birazdan arkadaşı ve annesi gelicek bizde kartopu oynamaya çıkarıcaz çocukları havada çok soğuk ama iyice gitiydirip çıkaralım zaptedemeyiz evde , dışarıda lapa lapa kar yağarken
kış başından beri kar oynamayı bekliyolar
canım hoşgeldin..
iyi oldu bu tatil sanada..
özledik vallhi...
araba kapının önünde olunca zaten gittiğimiz yerler de kapalı..
ama artık eskisi gibi değil..
dikkat ettimde ayda bi kere ancak geziyoruzz
yaz gelsin diyorum bazen...
tuğrul abiye de kızmışsın..haklısın emrivaki yapmış..
ama gitmiş artık yapacak bişey yok..
gelince süründür birazcıkaklinialirimsmile:jeyyar:
misafirnde varmış...kolay gelsin cnmmmm
Betüşüm günaydın gözün aydın canım, ne mutlusundur kim bilir :)
Semoşum sanada günaydın
Elifkom ooh gezmişsiniz ne iyi etmişsiniz, bizde pazar gündüz kartopu oynamaya çıktık, denizin nasıl mutluydu tahmin edersin,
günaydın Zehroş, misafir geliyormuş, kolay gelsin.
ankarada kar yok ya..
derlr ya ankaranın kuru ayazından başka nesi var...
kar yok sulu yağıyor arada
kartopu oynamak nerde biz nerde...
betüş ablan gelmiş cnm...
ohhh ne güzel...