Bebeklerimiz ve Biz

hayırlısı olsun semihacım
elifcim aynı şey bizde var bana kızdımı özellikle dediği olmadımı patküt girişiyor bana özellikle kucağımdaysa yüzüme patlatıyor geçen elimde çay vardı sıcak bu da koltukta yanımda oturuyordu baby tv i açmadım diye saçlarıma bir yapıştı elimde kaynar çay var tek elimle mani de olamadım bastım çığlığı eşime gel kurtar diye zor aldı elinden beni bilmiyorum nasıl çözücez bunu

yediğim dayağın haddi hesabı yok...
bi de eşim çok geriyor..
sakin olamıyor artık...
bi de o bunaltıyor beni..

Günaydınlar güzel bir dün süper bi hafta diliyorum herkese,

Keyifler yerindedir umarım, bizim haftasonumuzda fena değildi c.tesi evdeydik, pazar görümcemde mantı günü vardı k.walidenin tayfası geldi :), nadide gelmedi mantı açmaya k.walidem senle açalım biz dedi " yok öyle yağma misafir ona gelicek gün parasını o alacak,ben mantısını açıcam, o gelmezse açmam hiç kusura bakmayın" dedim, eşim "bak görüyormusun anne gelin işte , şimdi yüzünü gösteriyor dedi , gözlerimi bi büyütmüşüm ona karşı -k.walidem canım benim benim ya dediki " oğlum gelin olsa sinsi sinsi giderdi , o benim gelinim değil kızım, kızım olduğu içinde kızlarımın vereceği tepkiyi verdi " eşime sadece pis pis gülücük attım :):):) buda ona kapak olsun. Görümcede büyük olmuş demezmi mantılar, dedim "Aaa kusura bakmıyacaksın küçüğünü yemek istiyorsan Kayseriye gidiceksin, hem sen ver bakiim dedim mantı parasını, gülüyor :) halbuki ben ciddiydim :))))

Gıcıkmıyım neyim evet evet gıcığım onlara karşı , kızımı benden ayırdılar yine İzmire gittiler bu sabah
Denizde ananesine gitti , haftasonuna kadar ayrıyız bitanemle. Üzgünüm, Kırgınım , gıcığım, öfkeliyim...

relax bitanem relax...
yalnız varya..
kaynannı takdir ve tebrik ediyorum..
saygıyla ellerinden öperim...
alkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın kızlar
kadro toplanmış yavaş yavaş
haftasonu kimse yoktu topiğe girdim girdim çıktım bende:((

semihacım eşin ne ameliyatı olacak bende takip edemedim cnm çok geçmiş olsun acil şifalar şimdiden

elifim kar kış demeden gezdiniz demek ne güzel
kocişim burda olsaydı bizde gezerdik ama gitti biliyosunuz salı akşamı çıkıcaklarmış yolaa
bende emirle carrefoura indim onu gezdirdim alışveriş yemek derken zaman geçti servise binip döndük evimize
birazdan arkadaşı ve annesi gelicek bizde kartopu oynamaya çıkarıcaz çocukları havada çok soğuk ama iyice gitiydirip çıkaralım zaptedemeyiz evde , dışarıda lapa lapa kar yağarken
kış başından beri kar oynamayı bekliyolar

canım hoşgeldin..
iyi oldu bu tatil sanada..
özledik vallhi...

araba kapının önünde olunca zaten gittiğimiz yerler de kapalı..
ama artık eskisi gibi değil..
dikkat ettimde ayda bi kere ancak geziyoruzz
yaz gelsin diyorum bazen...
tuğrul abiye de kızmışsın..haklısın emrivaki yapmış..
ama gitmiş artık yapacak bişey yok..
gelince süründür birazcıkaklinialirimsmile:jeyyar:

misafirnde varmış...kolay gelsin cnmmmm

Betüşüm günaydın gözün aydın canım, ne mutlusundur kim bilir :)

Semoşum sanada günaydın

Elifkom ooh gezmişsiniz ne iyi etmişsiniz, bizde pazar gündüz kartopu oynamaya çıktık, denizin nasıl mutluydu tahmin edersin,

günaydın Zehroş, misafir geliyormuş, kolay gelsin.

ankarada kar yok ya..
derlr ya ankaranın kuru ayazından başka nesi var...
kar yok sulu yağıyor arada
kartopu oynamak nerde biz nerde...

betüş ablan gelmiş cnm...
ohhh ne güzel...

Selam canlarım...
Soğuk ve karlı bir günden hepinize merhaba...
Camdan seyretmek çok güzel dün biraz indirdim sokağa ırem'i ama 15 dk anca kalbildik. Çok tipi vardı üşür diye korktum kaçtık eve ama acayip hoşuna gitti. Basığ içine gömüldükçe ağzı kulaklarına vardı.

Betülcüm gözün aydın ablacığın ve yiğenin gelmiş. Zeynebimde kimbilir ne sevinmiştir.

Yelizcim Allah kavuştursun kıvırcık prensesim annane semalarındaymış. 1 hafta su gibi akar gider inşallah...

Zehracım kolay gelsin. Tatile girdin misafir ağırlamaya başladın.... Emirimide çok tebrik ederim. Rabbim başarılarının devamını ihsan eylesin...

Ekinim esmer şekerimide çok tebrik ederim. Allahım zihin açıklığı versin. Tüm eğitim hayatı böyle başarılarla dolu olur inşallah...

Elifim oh ne güzel gezmişsiniz. Benimde çok ihtiyacım var vallahi... Çok bunaldım çokk kapandık kaldık evin içinde... ıremde sıkılıyor bana sarıyor mutsuz hiç birşeyden memnun olmayan bir çocuk oldu çıktı. Yazı dört gözle bekler oldum.

Ruzişim yine hırçınlaştı demek. Allah yardımcın olsun canım. Biran geliyor insanın sabrı tükeniyor tahmin edebiliyorum. ınşallah eski mutlu huzurlu günlerinize dönersiniz en kısa zamanda...

sağolun canlar.gerçekten mutlu oldum bende çok gurbetlik zor şey o kdar mutlu oluyorki insan ailesi ile biraraya gelince.kuzumda gece görmedi geldiklerini uyandığında çok şaşırmış birde yiğenimin peşinden abi abi ayrılmıyormuş şimdi:)

selamlar nabersiniz kızlarrr

ben bugün evdeyim kar yüzünden gidemedim işe sabah hazırlanmıştım ama ofis olaraktan mimar hanımlar teşrif etmemişler patron kızıda gelmeyince bende evde kaldım gitmedim işe kuzuyla evdeyiz anneanne geldi dedeyle beraber kahvaltı yaptık onları yolladım kuzuyu yıkadım sütünü içti ve yattı bende bilg. takılayım dedim ama 1 saat sonra uyandı kuzucum hafta sonu bizimde evde geçti dün yine başım ağrıyordu kuzuyla beraber öğlen uykusuna yattık saat 2 gibi kalktım evin işini yaptım derken akşam oldu yemeğide dışarda söledik yedik bizden böle

balkabaklı pastayı deneyecektim bu hafta sonu ablamla yiğenlerim geliyor tatil sebebiyle kalıcaklar
ozaman yapmak istedim .

betülüm ablan ve yiğenin gelmiş gözün aydın zeynoda ne sevinmiştir.

yelizcim hamarat bacım mantıda açarmış ellerin yemek kısmet olur birgün inşallah kaynanıda taktir edilecek bir davranış sergilemiş sende benim gibi açık sözlüsün bende aşimin ailesine karşı öleyim isterse bu huyumu sevmesinler ama napayım :) denomuda anneanneye yollamışsın allah kavuştursun çabucak geçer merak etme

elifcim sizde gezmişsiniz ne güzel ruzişin krizleri yine depreşti demek allah kolaylık versin canım

zehram eşin sağ salim varmış gözün aydın seni yanlız bırakmış kızmakta haklısın ama olmuş birkere hayırlrısıyla gelir inş. emirin karnesinide tebrik ederim

semihacım eşin için kilinik bakıyorsunuz galiba acil şifalar canım hayırlısı olsun hakkınızda

sevilim sende kuzuyu eğlendirdin demek ne güzel ben korkudan çıkaramadım vallahi
batunun sarılığı nasıl oldu canım daha iyicemi

kadişim ve sevilim de gelmiş, hoşgeldiniz kızlar

sevil yiğenin nasıl cnm, sarılığı geçmiştir umarım
demek iremle karda oynadınız, ben cesaret edemem zeynebi çıkarmaya
zaten balgamlı öksürüğü var bideçıkarsa kötü olmasın zaten babasıda yok burda
bi av sevdasına bıraktı gitti bizi bu havada aklım hep onda

kadişim demek sende gitmedin, sıcacık evde çıkar kuzunla tatilin keyfini ne güzell

sevil yiğenin nasıl oldu canım

Selam Sevilim, saol cnm teşekkürler... Batu'nun sarılığı düştümü canım???

İyi çok şükür bir gece yatış sonrasında 17'ye düşmüş. Dr. 1 gece daha yatıralım demiş kardeşimde kızmış çıkarmış. Sağlıkdan ziyade para olarak düşünyor bu özel hast. çoğu....
Cumartesi tekrar gitmişler 15'e düşmüş.
Farkettiyseniz hepsini mişli yazdım. Çünkü sevgili kardeşim hastane gelmemi istemedi. Onu ikna ettim kızı babannesine bıraktım tam evden çıkarken eşi aradı gelmene gerek yok dedi. Hiç birşey diyemedim sözcükler boğazımda düğümlendi kaldı. :gitme::umursamaz:
Neyse ya işte böyle düşündükçe bile ağlıyorum.
Batum yavrum iyi olsunda gerisi boş......

Saol Kadiscim, ben normalde konuştuklarıma çok dikkat ederim, kırmak istemem ama son damlaydı- üzüntüde eklenince tutamadım kendimi.

ınşallah canım, sende vedeymişsin süper valla, keyfini çıkarın.

Kadişim Zehram saolun canlarım...

Zehracım bende olsam yerinde çok kızardım. Erkekler bu tarz konulara biraz düşüncesiz oluyorlar. Ama yapacak birşey yok:(
Allah dan sağ salım varmışlar. ınşallah sorunsuzcada dönerler...
Döndüğünde bunun acısını çıkartırsın...
Zeynebimede zencefille bal versen iyi gelir balgamına...

Kadişim oh ne güzel anniş ve babişle kahvaltı kuzuyla güzel bir gün ablanda gelince keyfin 2'ye katlanır.
Allah en kötü gününü böyle olmasını nasip etsin.
Bende çıkartırken çok tereddüt ettim ama acayip çıldırmıştı biraz sakinler dedim. Evde ne varsa giydirdim nerdeyse üstüne. Zaten 10-15 dk anca kaldık.

Sevilim öncelikle çok geçmiş olsun canım hemen düşmüş, çok sevindim. Kardeşinin ve eşinin tepkisine anlam veremedim ne demek gelmesin- ben veya eşim gelmeyin gerek yok desem bile(ki demem öyle bişey), onlar gelirle sende gitseydin, seninde yeğenin neden bu kadar sakınıyorlar anlamadım, doğumdada gelinden çekindiğin için alamamıştın kucağına.:oklava:

Bilmiyorumki Betüşüm ya:(
Bebeği ellememizi falan istemiyor.
Ya içimde öyle çok şey varki anlatamıyorum işte...
Biri böyle birşey anlatsa kesin bir sorun vardır aralarında derdim ama aramızda hiç ama hiç birşey yok. Sadece bana olsa yine acaba derdim ama ablama annemede böyle. Ben hastanede bebeği kucağıma almaya teşebbüs bile etmedim biliyordum daha önceki konuşmalardan alınmasını istemediklerini bir ara annem aldı ikisi birden ellerini yıkadın mı sen dediler kadıncağıza. Evleneli 1 sene oldu evlerine sadece 2 kez gittim. Biri ilk evlendiklerinde yemeğe çağırmışlardı ozaman diğeride evlerini taşırlarken yardıma onlarsa bana hiç gelmediler. Denk geldiğimizde annemde karşılaşıyorduk.
ışte böyle ya çok ama çok üzülüyorum kardeşimle böyle kopacağımız hiç aklıma gelmezdi. Yiğenime böyle sitesindeki resimlerden bakacağım aklımın ucundan bile geçmezdi:(

Sevilim öncelikle çok geçmiş olsun canım hemen düşmüş, çok sevindim. Kardeşinin ve eşinin tepkisine anlam veremedim ne demek gelmesin- ben veya eşim gelmeyin gerek yok desem bile(ki demem öyle bişey), onlar gelirle sende gitseydin, seninde yeğenin neden bu kadar sakınıyorlar anlamadım, doğumdada gelinden çekindiğin için alamamıştın kucağına.:oklava:

Ya zaten sabah kalkıp hazırlandım birşeylere ihtiyaçları varsa alırım diye düşünerek aramıştım. Kardeşim boşver gelme zahmet etme falan dedi. Olurmu öyle şey ne zahmeti yedi yabancı bile olsa giderdim ki sen kardeşimsin dedim. O da tamam ozaman gel dedi.
Arkasından 10 dk. sonra eşi arayıp gelmene gerek yok zaten evde annem var kalabalık olmasın deyince birşey diyemedim. Buna rağmen gitseydim ve kardeşimle bu sebepden araları bozulsaydı daha çok üzülürdüm.

çok kötü bir durum gerçekten o ne demek ya o sizin de kuzunuz canınız ciğeriniz.ne demek ellerini yıkadınmı veya sen gelme kalabalık olur sen çok üzme tatlım kendini annende üzülüyordur tabi çok.ne denir bilmiyorum bu tarz durumlara çok şahit oldum çevremde gerçekten çok üzülüyor ve sinirleniyorum

Eşinin etkisinde kalıyor kardeşin apaçık ortada, Çok sinir bozucu çok üzücü bir durum ama yapacak bişeyin yok, dile kolay ama madem istemiyorlar gitme. Kardeşinide ara açık açık konuş, aklım hep sizde gelmek istiyorum ama eşinle ara açılmasın diye gelmiyorum de. Duygularını çok iyi anlıyorum, senin kesinlikle kötü görümce olabileceğine inanmıyorum, melek gibisindir.Yapısı böyle dicem ama ne olursa olsun gelininizin sizden sakınması çok yanlış. O sizinde canınız-kanınız.Taraflı davranıyor kendi ailesine ve size karşı. Neyse bitanem üzülme lütfen yapacak bişey yok çok fazla.

Aynen öyle kızlar yapacak birşey yok....
Bende düşündüm kardeşimi aramayı biraz zaman geçmesini bekliyorum.
En çok da anneme üzülüyorum zaten... ıki arada bir derede kalıyor. Geçen hafta hep işden çıkıp onlara gitti yemek yaptı çamaşırdı bulaşıkdı yıkayıp kendi evine geçti. Tabi bu arada da yorgunluğa vücudu dayanamadı. Cumadan beri hasta evde yatıyor.
Diyecek birşey yok.. Yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versin...

Back