Selam fıstıklar....
Ay Elifcim dün gece o ağlama krizli gece bizdede vardı. Eşim son derece sabırlı bir insan olmasına rağmen o bile çıldırdı. En son hadi kızım git yatağında yat diye aldı çıktı odadan ondan böyle bir tepkiyi beklemediği için sesini kesti tekrar odaya geldiler. Ama uyumamız saat 3'ü bulmuştu. Sinirden okadar çok sıkmışımki kendimi hala başım ağrıyor.
Elifcim pasta süper görünüyor. Ellerine, emeğine sağlık...
hoşgeldin cnm...
anammm ben atlatıyorum da bu sefer sizlere mi geçiyor bu krizler..
yarabbim sabır versin gerçekten çok zor...
benim eşim kızsada ruzeye kar etmiyor...
kızınca daha çok ağlıyor..gelip bana sarılıyor..ertesi gün gitmiyor babasına..
sıkma kendini canım..
geçen bi yazılar paylaştım..onları uygulamaya çalış.gerçekten işe yarıyor..
pasta yorumun için teşekkürler canım
sağol elifcim.bir ay öncesine kadar bende berra dan uyku yüzünden çok dertliydim.burayada yazar çok isyan ederdim.istanbula gittik geldik orda gündüz uyumadı akşamlarıda uyksuu gelince uykum geldi demeye ve sallanmadan uyumaya alışınca sanki düzenimiz rayına oturdu.beşiğini kaldırdık.berrada sallanan park yataklardan vardı.sağdan sola dönerken bile ağlıyordu.şimdi ben yanına yatıyorum onu uyuttuktan sonra kalkıyorum yanından.hem ayağımda sallamaktan kurtuldum hemde gece ağlamalarından.bi daha bozulmaz inşallah düzenimiz.diyeceğim oki sende gündüzleri uyutmadan denesen elif?
sağol sevil.amin canım.sizde uyku problemlerini aşarsınız inşallah.
canım ruzeninki uykuyu fazla uyumasıyla alakalı değil..
diş sıkıntısıdnan..24 saat hiç uyumamış bile olsa canı acıyınca ne yapacağını şaşıyor..
benim teşhisim kesin bu yönde..
yoksa ruzenin mükemmel bir uyku düzeni vardı...
sende rahatlamışsın düzen için...
aman aman maşallah diyeyim...
Elif biraz rahatmış ama sibel ve sevilin zor geçmiş gecesi bu seferde...
Semihacım eşine şimdiden çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
İyiyim çok şükür elifim, kuzumda iyi halasıyla kek börek yapmışlar misafirleri gelecekmiş :).
bi gecelikti bakalım bozulmazsa...
ohh afiyet olsun yarasın....
denizde ruze gibi en çok halalarından birini seviyor sanırım..
Ben gel-dimmmmm
off Elif çim ellerine sağlık. pasta süper görünüyor..
tarifini yazarmısın cnm. kabaklarım çürümeden bende yapayım..
ayrıca gecenizi daha iyi geçirmenize sevindim..kısa sürede düzene girer inş..
Semiha geçmiş olsun cnm eşine.. hayırlı haberlerle gelir inş.. acil şifalar diliyorum..
Sevil cim sende zor bir gece geçirmişsin. inş. birdaha tekrarlamaz geçmiş olsun cnmcım..
canım hoşgeldin ..
geçmiş olsun koltukların mahvolmuş...
deriyi temzilemekle ilgili bilgim yok ama keşke o kenarları bi şekilde örtsen...
en azından çıkartır yıkarsın canım..
ruzede başladı artık kalemleri boyaları her yere sürmeye...koltuk örtülerim ve halımda var
tatlıyı da yazıyorum cnm birazdan