Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar kimse yokmu??:gitme:
bu soğukta nerelere gidiyosunuz bakıyım oturun evinizde:))eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

eşim köye gitti bu soğukta neymiş efendim av yapıcaklarmış bi grup arkadaşıyla:delphin:
dile kolay 12 saatlik yolu bu karda soğuk havada gideceklerdelikafadulden
aklım hep onda kalıcak
zaten bolu da sürekli kaza haberleri çıkıyo tv de:bbo:
bende konuşmuyorum küs küs gidecek:gitme:
aklım sende kalıcak beni bu moralle mi göndericeksin dedi
bende sen bana sormadan kararını vermiş planını yapmışsın zaten
benim fikrimin önemi olmadığına göre senin için sorun yok dedimmafoldumben
yolcu bile etmedim:gitme:
telden de görüşmediksenağlama

ıyi geceler şekerler,

Dün çok yoğundum okudum ama yazamadım, Hediyemin resmi eklenmiş,beğendiğinize sewindim Betülcümde güle güle kullansın.

Ezgi ve Emirin karneleri çok iyi gelmiş, bende çok sewindim annelerini canı gönülden kutluyorum.

Zehroşum hakkikatten eşin hiç iyi etmemiş bu hawada awa gitmekle,Allah muhafaza, neyse yapacak bişey yok sende üzülme allahın izni ile sağ salim dönerler inşallah.

Semoşum öpüyorum :)

Herkese keyifli haftasonları şekerlerim kar'ınız bol olsun, kardan adam yapın :)

günaydın kızlar
iyi haftasonları olsun hepimiz için
ben oğlumla carrefoura gidicem birazdan canımız sıkıldı
biraz alışveriş yapar döneriz
lcw dan kazak almış arkadaşım kızı için
çok şekerdi bende zeynep için bakıcam
birde emirin okul ihtiyaçları ve sıkılmasın evde diye zeynebe ve emire faaliyet yapabilmeleri için bişeyler bakıcam

saol yelizcim karne için tebrik etmişsin, inşallah hep böle devam eder

eşim inmiş sabah 10 gibi, gece uyuyamadım meraktan zaten

bizim oralarda hiç kar falan yokmuş, yollarda gayet güzelmiş anlattığına göre

istanbula balkanlardan geldi soğuk hava ve kar yağışı bizim orda az bi yağmur yağıyomuş, eşim mont giymesek üşümeyiz falan dedi içim biraz olsun rahatladı

slm kızlar kendimce almış oldugum bır karar uzerıne hıç degılde arasıra olmak sartıyla sıteye gırış yapıcam hedeflerım var ve benım artık kafamı kaldırmadan ders calışmam lazım kaç gundur 4 lere kadar öss calısıyorum
Ilk ,nce su ehlıyetı atlatayım sag salım ondan sonra önumde öss kpss
Fırsat buldukca buraya atıyordum kendımı fakat hedeflerım daha ön planda esımın bır sözu benı çok gururlandırdı ve onurlandırdı oyuzden sureklı ders ders ders k.i.b kızlar öpuyorum sızı tlf larımız var ordanda ulasırız bırbırımıze

günaydınlar
haftasonu evdeydik hiç çıkmadık dışarı dün gece ablamla yiğenim geldi çok mutluyum:)
bugün hava inanılmaz soğuk çok üşüdüm ve hala ısınamadım yaa

günaydın kızlar
uyku tutmadı.kalkdım.berra hanım daha uynamadı.çok soğuk ya ısınamıyorum hiç.
betülcüm nasılsın?

günaydın semihacım ben mi atylamışım eşin ameliyat mı oldu tatlım senin kusuruma bakma canım ya geçmişe göz atarken farkettim.çok geçmiş olsun

günaydın kızlar...
güzel bir hafta diliyorum...
cidden çok soğuk..buz buzzzz

biz hafta sonu hep gezdik..
cumartesi akşam ablamlara gittik..
ruze ahmetcana doydu
pazarda akşam üstüne kadar evdeydik.
sonra avm gezmeye çıktık..
ruze yolda bi uyudu biz de kocacımla gezdik doya doya...

herşey iyi hoş da..krizler yeniden başladı üstelik artmış bi şekilde...
bi de yüzümü cırmalıyor sürekli ruze...
canım çok acıyor..
dün 2 kere vurdum artık dayanamadım..
elim yüzüm çizik içinde...
nasıl unutacak bu vurmaları cırmalamaları bilmiyorum

günaydın semihacım ben mi atylamışım eşin ameliyat mı oldu tatlım senin kusuruma bakma canım ya geçmişe göz atarken farkettim.çok geçmiş olsun

yok betülcüm olmadı.c.tesiye gün almıştık olacaktı ama narkozdan korktu.kalbimde sıkıştırır şimdi dedi.lazerle olma şansı varmış.bugün başka bir kliniğe gitti bakalım orası ne diyecek.bugün belli olacak canım.

günaydın kızlar...
güzel bir hafta diliyorum...
cidden çok soğuk..buz buzzzz

biz hafta sonu hep gezdik..
cumartesi akşam ablamlara gittik..
ruze ahmetcana doydu
pazarda akşam üstüne kadar evdeydik.
sonra avm gezmeye çıktık..
ruze yolda bi uyudu biz de kocacımla gezdik doya doya...

herşey iyi hoş da..krizler yeniden başladı üstelik artmış bi şekilde...
bi de yüzümü cırmalıyor sürekli ruze...
canım çok acıyor..
dün 2 kere vurdum artık dayanamadım..
elim yüzüm çizik içinde...
nasıl unutacak bu vurmaları cırmalamaları bilmiyorum

slm elif.ne güzel soğuğa rağmen gezmişsiniz.
bak ruzede uyuyarak sizefırsat vermiş.
akıllı kızım benim.
bu arada krizler geri döndü demişsin.
zor canım.
çok sabırlı olman gerekiyor.
tepki vermesen bağırıp kızmasan mesela
geçermi acaba?

günaydın betülcüm...
bizde ne zamandır hep evdeydik...
ilk defa bu hafta çıktık...
ama evde olamk da güzel...

semihacım sana da günaydın cnm..
dışardaki hava tam sıcacık yatakta uyuma havası valla...

kriz zamanlarında çok sabırlıyım.
hiç sinirlenmiyorum bile...
ama yüzümü cırmalayınca sinirlerim tepeme çıkıyor...
hiç tırnağı olmadığı halde nasıl acıtıyor

hayırlısı olsun semihacım
elifcim aynı şey bizde var bana kızdımı özellikle dediği olmadımı patküt girişiyor bana özellikle kucağımdaysa yüzüme patlatıyor geçen elimde çay vardı sıcak bu da koltukta yanımda oturuyordu baby tv i açmadım diye saçlarıma bir yapıştı elimde kaynar çay var tek elimle mani de olamadım bastım çığlığı eşime gel kurtar diye zor aldı elinden beni bilmiyorum nasıl çözücez bunu

Günaydınlar güzel bir dün süper bi hafta diliyorum herkese,

Keyifler yerindedir umarım, bizim haftasonumuzda fena değildi c.tesi evdeydik, pazar görümcemde mantı günü vardı k.walidenin tayfası geldi :), nadide gelmedi mantı açmaya k.walidem senle açalım biz dedi " yok öyle yağma misafir ona gelicek gün parasını o alacak,ben mantısını açıcam, o gelmezse açmam hiç kusura bakmayın" dedim, eşim "bak görüyormusun anne gelin işte , şimdi yüzünü gösteriyor dedi , gözlerimi bi büyütmüşüm ona karşı -k.walidem canım benim benim ya dediki " oğlum gelin olsa sinsi sinsi giderdi , o benim gelinim değil kızım, kızım olduğu içinde kızlarımın vereceği tepkiyi verdi " eşime sadece pis pis gülücük attım :):):) buda ona kapak olsun. Görümcede büyük olmuş demezmi mantılar, dedim "Aaa kusura bakmıyacaksın küçüğünü yemek istiyorsan Kayseriye gidiceksin, hem sen ver bakiim dedim mantı parasını, gülüyor :) halbuki ben ciddiydim :))))

Gıcıkmıyım neyim evet evet gıcığım onlara karşı , kızımı benden ayırdılar yine ızmire gittiler bu sabah
Denizde ananesine gitti , haftasonuna kadar ayrıyız bitanemle. Üzgünüm, Kırgınım , gıcığım, öfkeliyim...

günaydın kızlar
kadro toplanmış yavaş yavaş
haftasonu kimse yoktu topiğe girdim girdim çıktım bende:((

semihacım eşin ne ameliyatı olacak bende takip edemedim cnm çok geçmiş olsun acil şifalar şimdiden

elifim kar kış demeden gezdiniz demek ne güzel
kocişim burda olsaydı bizde gezerdik ama gitti biliyosunuz salı akşamı çıkıcaklarmış yolaa
bende emirle carrefoura indim onu gezdirdim alışveriş yemek derken zaman geçti servise binip döndük evimize
birazdan arkadaşı ve annesi gelicek bizde kartopu oynamaya çıkarıcaz çocukları havada çok soğuk ama iyice gitiydirip çıkaralım zaptedemeyiz evde , dışarıda lapa lapa kar yağarken
kış başından beri kar oynamayı bekliyolar

betüşüm demek kardeşin geldi gözün aydın cnm benim

yelizcim sen akıllı hatunsundur kime ne cevap vereceğini bilirsin:))

demek karagözlünden ayrı kaldın 1 hafta, allah kavuştursun biran önce cnm

Son düzenleme:
bu arada yelizcim üzülmeni kırgın olmanı ruh halini anlayabiliyorum tatlım umarım kolay geçirirsiniz bu hafta bi solukta geçer inşallah

oo hoşgeldin zehra senin kurs da tatile girdi daha sık görürüz inşallah seni canımmm
evet cnm buralardayım 15 günopuyorumnanaktandelikafaduldenŞeniz:delphin:sık sık görüşürüz inşallah
bende özlüyorum sizi kursta , döndüğümde siz gitmiş oluyosunuz yazıyorum ama kendi kendime çoğu zaman
geçen gün bizdeyken çektiğimiz resimlere baktık zeyneple, videoyu izledik ne çok özlemişiz sizi zeynep çığlık çığlığa izledi

bu arada sizbel karar almış artık k k ya sık giremeyecekmiş, hayırlısı olsun tabiki eğitim daha önemli

Son düzenleme:
Betüşüm günaydın gözün aydın canım, ne mutlusundur kim bilir :)

Semoşum sanada günaydın

Elifkom ooh gezmişsiniz ne iyi etmişsiniz, bizde pazar gündüz kartopu oynamaya çıktık, denizin nasıl mutluydu tahmin edersin,

günaydın Zehroş, misafir geliyormuş, kolay gelsin.

Back