Bebeklerimiz ve Biz

yelizcim sağol.demek kek börek yapıyor deno hanım.ellerinden hamur işi yemek kısmet olur inşallah bir gün:):):)

zeynepcim sende sağol.demek albinada kendini savunuyor.maşallah ona.tv olayı bizdede aynı.izinle kullanabiliyoruz.:):):)

hoşgeldin cnm...
anammm ben atlatıyorum da bu sefer sizlere mi geçiyor bu krizler..
yarabbim sabır versin gerçekten çok zor...
benim eşim kızsada ruzeye kar etmiyor...
kızınca daha çok ağlıyor..gelip bana sarılıyor..ertesi gün gitmiyor babasına..
sıkma kendini canım..
geçen bi yazılar paylaştım..onları uygulamaya çalış.gerçekten işe yarıyor..

pasta yorumun için teşekkürler canım

canım ruzeninki uykuyu fazla uyumasıyla alakalı değil..
diş sıkıntısıdnan..24 saat hiç uyumamış bile olsa canı acıyınca ne yapacağını şaşıyor..
benim teşhisim kesin bu yönde..
yoksa ruzenin mükemmel bir uyku düzeni vardı...
sende rahatlamışsın düzen için...
aman aman maşallah diyeyim...

bi gecelikti bakalım bozulmazsa...
ohh afiyet olsun yarasın....
denizde ruze gibi en çok halalarından birini seviyor sanırım..

canım hoşgeldin ..
geçmiş olsun koltukların mahvolmuş...
deriyi temzilemekle ilgili bilgim yok ama keşke o kenarları bi şekilde örtsen...
en azından çıkartır yıkarsın canım..
ruzede başladı artık kalemleri boyaları her yere sürmeye...koltuk örtülerim ve halımda var
tatlıyı da yazıyorum cnm birazdan

nimicim izninle balkabaklı pastanın tarifini veriyorum...
kızlar çok basit yalnız malzmeler hep hazır
siz evde yaparsanız oan bişey diyemem...

malzemeler:
1 kilo balkabağı
1,5 su bardağı şeker
2 katlı sade pandispanya
2,5 su bardağı süt
1 su bardağı kadar ceviz
dr. outker vanilyalı pasta kreması

1 kilo kabağı geceden şekere yatırıyorsunuz.ertesi gün normal tatlısı gibi pişiriyorsunuz.
(ben yatırmadım yalnız.hemen yaptım biraz su katarak.hiç yatırmadım bugüne kadar)
pişen kabağın şerbetini süzüp robottan geçirin yazad çatalla ezin püre haline getirin.
1,5 bardak sütle kremayı mikserde çırpın.
pandispanyanın alt katını tabağa koyup yarım bardak sütle ıslatın.
üzerine önce krema daha sonra püre haline gelmiş kabak onun üzerine de iri çekilmiş ceviz döküp 2. katı kapatın.kalan yarım bardak sütle de 2. katı ıslatıp aynı işlemi tekrarlayın..
ben kenarını kremayla sıvadım..
süsü size kalmış..
niminin bana anlatımı 3 satır kadardı..
ben ne kadar uzun yazdım böyle ya

off off offf kabağım yok ya.
hemen deniycem bende.
katkılarınızdan dolayı nimi hanım ve sana teşekkür ederiz

Zeynepcim koltukların için geçmiş olsun,bende ne çıkarır inan bilmiyorum ama umarım çıkartırsın, öperim canım sende öp bilmiş Albinayı :)

ınşallah semihacım inşallahhhh :)))

Saol elifim, iki halayıda çok sevior ama bu sürekli yanında olduğu için daha bi samimiler, ama geçen eşim ablasının yanında büyük bi gaf yapıp ,alacağı cevapdan çok emin olup ablasının sevinmesini istediği için"kızım halayımı daha çok seviyorsun teyzeyimi" diye sordu, bizimkinin cevabı ; Teysemi oldu :))).Uzun süre şok yaşandı :)))

Kızlar ya birşey soracağım...
Hamileliğiniz zamanında tiroidiniz ne durumdaydı. Yani yüksek olan varmıydı.
Kankim hamile ve troidi baya yüksek ilaç kullanıyor şuan.

tekrardan selam kızlarr

semihacım eşine geçmiş olsun canım umarım sorunsuz şekilde operasyon gerçeklerşir bizde şükür iyiyiz .

yelizcim senin fıstığın pastalar börekler yapıyor heee maşallah hamarat kız olucak desene anasına çekecek demekki :) demek teyzesini dedi hee çocukların ne diyeceği bilinmiyor vallahi .

sevilim seninde gecen zor geçmiş canım elbet düzelicek belki dişlerdendir kolaylıklar canımcım

sibel seninde gecen yorucuymuş efede uyumamış inş kısa sürede düelir

zeynepcim albinaya maşallah demek pazarlık yapıyor hee cadılar bunlarr bizimkide yumurcak ve luli dinliyor açık dursunda işte işine gelirse bakıyor cimcime koltukların içinde inş. bir çözüm bulursun netten araştır belki bişey bulursun .

bizimki de bekar olan halası şu an işsiz ve evde olduğu için onu daha çok seviyor.zetan diğerini sevmesine arda pek izin vermiyor
heh güldüm valla.
maşallah denoma..
teyze anne yarısıdır..iyi demiş benim kuzum...
şok yaşatacak kadar valla bu zilliler

sevil ben hiç bilmiyorum canım troid..
etrafımda da kimsede yoktu..
allah şifa versin hamileliği kolay geçsin inşallah cnm

sevilcim benim yakında doğum yapıcak bir ablam var ondada torid problemi var zaten guatr ameliyat olmuştu hala troid hormonlarını dengede tutan bir ilaç kullanıyor sürekli hormanları yükseliyormu diye testte yaptırıyor ilacın dozunu ayarlıyorlar hamileyse zaten doktoruna danışsın zaten o yönlendirir acil şifalar arkadaşına

tünaydın kızlar.berfe yine kriz halinde herşeye ağlıyor.uff sıkıldım diyor.oyuncakları ile asla oynamıyor.herşeyi vurup kırıyor.gece çok iyiyiz ama gündüz delirtiyor beni.allahım bi yaz gelse idi.

kadiscim rica ederim cnm..
tarifte var tatlım kremabak boyuyorum

Saolun canlarım...:1hug:
Dr. ilk tetkiklerinde fark etmiş zaten ona görede ilacı 1 dozla başlamış. Ama yinede tedrgin işte her anne adayı gibi... Dr. birçok hamilede rastlanan bir durum diyince oda seni çok arkadaşın var bir sor bakalım dedi. Dr. dışında başkalarından da teyit almak istiyor.
Rabbim onada tüm hamilelerede hayırlı sağlıklı doğumlar nsip eder inşallah....:Saruboceq:

pardon elifcim ben dikkat etmemişim yazdıktan sonra tekrar bakınca Fark ettim sağol canımcım

zaten hemen fark edilmisi onun için daha iyi olmuş ilacın dozu yükseksede ayralıyorlar canım tabiki tedirgin olması normal amin canım inş. sağlıkla kucağına alır çok kafasına takıp stres yapmasın doktoru normal diyoırsa gidişata problem yok demektir rabbime sığınsın o herşeye yardım eder

cnm örtmek gerçekten küçük çocuklu bir ev için çok pratik yöntem ..
ama benim koltuklarımda örtü tutmazki..
yanlar deri. oturma yeri de yaslanma yeride çıkabilir minder..
Albina bütün gün koltuk tepelerinde.
koltuklar avatar resimde biraz belli cnm bak..

tarif içinde tşk cnm. en ksa zamanda deniyecem bende...

ok cnm bende öperim..

benim kızımın teyzesi yokk ..(((
halasıda 1 tanecik..ona da pek düşkün değil..
Albina küçük abimin hanımını çok seviyor..

kızlar bu arada yengemin bi ara ameliyat olduğunu söylemiştim yaa, ameliyatın üzerinden daha 4-5 ay geçmesine ramüğmen hamile kalamadığı için çok üzülüyordu.. dün dr. gitmiş yine. ilaç tedavisine başlaışlar.. inş kısa zamanda hamile kalır. çok istiyorlar.. dua edin canlar..

neyse canlar ben kaçar..
Albinanın kayusu bitmek üzre.. damlar birazdan yanıma..
yapışıyor sonra pc.ye... herbiriniz öpüldünüz canlar..
mutlu akşamlar..

temizlik yapayım bari dedim giriştim işe.
oturduğum odanın perdesini attım makinaya..halı ve penceresini sildim.
çamaşırları yıkanmıştı onları astım.
akşam yemeğimi koydum ocağa.
ütülenceklerim var birde mutfağım kaldı.yarına kısmetse onlar.
ama bende bittim varya...

selam kızlarrr
dün anecim ve teyzecim, eniştem ve kuşumun aşkısı hakan geldi
onlara da muzlu çikolatalı pasta yaptım, kabaklı pastadan da biraz kalmıştı, önce burun kıvırıdlar, kabaklı pastamı gibilerinden, neyse tadına baktılar kırmamak adına beni, aaaaaa, aaaa ne güzel ne hafif dediler, demiştim ben size dedim , elifcim vermiş tarifi, yapmış yemişler afiyet olsun, gerçekten çok hafif oluyor lüp lüp gidiyor kesmiyor yani, ruze yedi mi elifkom

bizimki hakanı, anneaaneyi, fetiş teyzeyi görünc eçoştu tabi, bayağ bi geç yattı, annemlerde alışık geç yatmalara vır vır konuşuyorlar, hepsine fırçayı attım, gülüyorlar tabi hadi yataınıza dedim, neyse sonra bende oturudum sohbet ettim gee yarısı

sonra kız uyandı, tuvaleti gelmiş neyse banyoyu girmemle koca bir karafatma görmezmiyimm, anaaaa demişim melek de gördümü oda tırstımı, ben zaten yerde yatıyorum, aldımı beni bi telaş apar topar eşimin yanına ben yanlarına ama uyumak ne mümkün eşim horlar melek tekmeler bi beni bi eşimi neys ealdım ene yataına yatırdım ben gene yerde sabahı sabah ettim tabi, neyse biraz önce yolcu ettim , eniştemd egitti şu böcek yemlerindne aldı saolsun yerleştirdim inşallah kendileriyle bi daha karşılaşmam , fena tırsarım çünkü

kuzu anneannye bayağ yalvardı gitme diye

böle yaniiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…