- Konu Sahibi DreamLover
-
- #33.441
Selam fıstıklar....
Ay Elifcim dün gece o ağlama krizli gece bizdede vardı. Eşim son derece sabırlı bir insan olmasına rağmen o bile çıldırdı. En son hadi kızım git yatağında yat diye aldı çıktı odadan ondan böyle bir tepkiyi beklemediği için sesini kesti tekrar odaya geldiler. Ama uyumamız saat 3'ü bulmuştu. Sinirden okadar çok sıkmışımki kendimi hala başım ağrıyor.
Elifcim pasta süper görünüyor. Ellerine, emeğine sağlık...
sağol elifcim.bir ay öncesine kadar bende berra dan uyku yüzünden çok dertliydim.burayada yazar çok isyan ederdim.istanbula gittik geldik orda gündüz uyumadı akşamlarıda uyksuu gelince uykum geldi demeye ve sallanmadan uyumaya alışınca sanki düzenimiz rayına oturdu.beşiğini kaldırdık.berrada sallanan park yataklardan vardı.sağdan sola dönerken bile ağlıyordu.şimdi ben yanına yatıyorum onu uyuttuktan sonra kalkıyorum yanından.hem ayağımda sallamaktan kurtuldum hemde gece ağlamalarından.bi daha bozulmaz inşallah düzenimiz.diyeceğim oki sende gündüzleri uyutmadan denesen elif?
sağol sevil.amin canım.sizde uyku problemlerini aşarsınız inşallah.
Elif biraz rahatmış ama sibel ve sevilin zor geçmiş gecesi bu seferde...
Semihacım eşine şimdiden çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
İyiyim çok şükür elifim, kuzumda iyi halasıyla kek börek yapmışlar misafirleri gelecekmiş :).
Ben gel-dimmmmm
off Elif çim ellerine sağlık. pasta süper görünüyor..
tarifini yazarmısın cnm. kabaklarım çürümeden bende yapayım..
ayrıca gecenizi daha iyi geçirmenize sevindim..kısa sürede düzene girer inş..
Semiha geçmiş olsun cnm eşine.. hayırlı haberlerle gelir inş.. acil şifalar diliyorum..
Sevil cim sende zor bir gece geçirmişsin. inş. birdaha tekrarlamaz geçmiş olsun cnmcım..
Saol elifim, iki halayıda çok sevior ama bu sürekli yanında olduğu için daha bi samimiler, ama geçen eşim ablasının yanında büyük bi gaf yapıp ,alacağı cevapdan çok emin olup ablasının sevinmesini istediği için"kızım halayımı daha çok seviyorsun teyzeyimi" diye sordu, bizimkinin cevabı ; Teysemi oldu :))).Uzun süre şok yaşandı :)))
nimicim izninle balkabaklı pastanın tarifini veriyorum...
kızlar çok basit yalnız malzmeler hep hazır
siz evde yaparsanız oan bişey diyemem...
malzemeler:
1 kilo balkabağı
1,5 su bardağı şeker
2 katlı sade pandispanya
2,5 su bardağı süt
1 su bardağı kadar ceviz
dr. outker vanilyalı pasta kreması
1 kilo kabağı geceden şekere yatırıyorsunuz.ertesi gün normal tatlısı gibi pişiriyorsunuz.
(ben yatırmadım yalnız.hemen yaptım biraz su katarak.hiç yatırmadım bugüne kadar)
pişen kabağın şerbetini süzüp robottan geçirin yazad çatalla ezin püre haline getirin.
1,5 bardak sütle kremayı mikserde çırpın.
pandispanyanın alt katını tabağa koyup yarım bardak sütle ıslatın.
üzerine önce krema daha sonra püre haline gelmiş kabak onun üzerine de iri çekilmiş ceviz döküp 2. katı kapatın.kalan yarım bardak sütle de 2. katı ıslatıp aynı işlemi tekrarlayın..
ben kenarını kremayla sıvadım..
süsü size kalmış..
niminin bana anlatımı 3 satır kadardı..
ben ne kadar uzun yazdım böyle ya
bizimki de bekar olan halası şu an işsiz ve evde olduğu için onu daha çok seviyor.zetan diğerini sevmesine arda pek izin vermiyor
heh güldüm valla.
maşallah denoma..
teyze anne yarısıdır..iyi demiş benim kuzum...
şok yaşatacak kadar valla bu zilliler
sevil ben hiç bilmiyorum canım troid..
etrafımda da kimsede yoktu..
allah şifa versin hamileliği kolay geçsin inşallah cnm
sevilcim benim yakında doğum yapıcak bir ablam var ondada torid problemi var zaten guatr ameliyat olmuştu hala troid hormonlarını dengede tutan bir ilaç kullanıyor sürekli hormanları yükseliyormu diye testte yaptırıyor ilacın dozunu ayarlıyorlar hamileyse zaten doktoruna danışsın zaten o yönlendirir acil şifalar arkadaşına
Kızlar ya birşey soracağım...
Hamileliğiniz zamanında tiroidiniz ne durumdaydı. Yani yüksek olan varmıydı.
Kankim hamile ve troidi baya yüksek ilaç kullanıyor şuan.
canım hoşgeldin ..
geçmiş olsun koltukların mahvolmuş...
deriyi temzilemekle ilgili bilgim yok ama keşke o kenarları bi şekilde örtsen...
en azından çıkartır yıkarsın canım..
ruzede başladı artık kalemleri boyaları her yere sürmeye...koltuk örtülerim ve halımda var
tatlıyı da yazıyorum cnm birazdan
Zeynepcim koltukların için geçmiş olsun,bende ne çıkarır inan bilmiyorum ama umarım çıkartırsın, öperim canım sende öp bilmiş Albinayı :)
İnşallah semihacım inşallahhhh :)))
Saol elifim, iki halayıda çok sevior ama bu sürekli yanında olduğu için daha bi samimiler, ama geçen eşim ablasının yanında büyük bi gaf yapıp ,alacağı cevapdan çok emin olup ablasının sevinmesini istediği için"kızım halayımı daha çok seviyorsun teyzeyimi" diye sordu, bizimkinin cevabı ; Teysemi oldu :))).Uzun süre şok yaşandı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?