Bebeklerimiz ve Biz

süprızımı begenmenıze sevındım sıteden bır arkadas yardımcı oldu.notumuda buldum olay tamamdır daha çok var aslında ama 1 hafta yokum dıyarbakıra tatıle :-) gıdıcez gelıncede ehlıyet sınavı var offff çok yogunum.

ayrıca ben süprızlerı çok sevıyorum esımde çok sever

Hatta suan etegımı gıydım hazırlandım suslendım beklıyorum kuçuk bır suprız yaptım aşkıma bakalım begencekmı

Allah bağışlasın vira vira çok tatlı kızın...

Canancım 41,5 kere maşallah kuzuna negüzel meyve yiyor. Bayılıyorum böyle meyve yiyen çocuklara benim zilliye anca 1 muz yada 1/2 elma yedirebiliyorum. Bazende 1 bardak portakal suyu içiyor.

Benimde hiç bir bilgim yok Elifcim... ılk çıkartırken calgel diye bir jel kullanmıştık. Bence yine en doğru bilgiyi dr alabilirsin...

hıı:):):) canım bize yaşına kadar kullanmamızı söyledi doktorumuz. 2 yaşına kadar 1 tablet 2-4 yaş arası 2 tablet 4-6 yaş ise 3 tablet dedi.çürümesini ve diş lekelerini önlüyormuş.
ben dişlerin kolay çıkmasına faydalı olduğunuda sizlerden öğrendim.:)))

doğum dr un dişlerim çürümesin diye vermişti evet, bebekler içinde aynı şey geçerli ama aynı zamanda senin söylediğin çürümesi ve leke içinde geçerli bi hap evde halen var veririm arada bende.

bende giderken eczaneye bir uğrayıp sorayım bakalım...

benden de iyi akşamlar kızlar..
deliksiz mükemmel bir uyku ve rahat bir gece diliyorum başta kendime sonra hepinize...

kızlar berfenin 20 dişi var daha kaç diş çıkartacakki.
bide size bi şey sormak isityorum.berfe meyveyi çok seviyor.hergün düzenli olarak 1 elma,1 muz,1 kivi(versem 10 tane yer),1 bardak ta portakal suyu içiyor.sizce yeterlimi bu meyve yada çokmu.

oh maşşallah cnm. afiyet bal şeker olsun, yarasın kuzuna..
uzmanlar günde iki porsiyon yeterli diyorlar cnm..
fazlasının da zarar vereceğini sanmam.. heleki şu günlerde bol bol tüketmekte fayda var..

kızlar Albina bugün sinirimi fena zıplattı..
k.walidem oyalansın diye eline tükenmez kalemle, kağıt vermiş..
kendide namaza durmuş.. ben elinde tükenmez kalem olduğundan bihaber, mutfakta meşguldum..
Albinada fırsattan istifade koltukların üzerlerini ve yankolları harita gibi çizmiş..
görünce sinirden ağladım resmen. neyseki minderlerden çıktı
ama koltukların yanları deri ve hertürlü detarjanla silmeme rağmen çıkmadı..deride krem rengi..
nasıl kamufile edebilirm kızlar fikri olan varmı??..

kızlar Albina bugün sinirimi fena zıplattı..
k.walidem oyalansın diye eline tükenmez kalemle, kağıt vermiş..
kendide namaza durmuş.. ben elinde tükenmez kalem olduğundan bihaber, mutfakta meşguldum..
Albinada fırsattan istifade koltukların üzerlerini ve yankolları harita gibi çizmiş..
görünce sinirden ağladım resmen. neyseki minderlerden çıktı
ama koltukların yanları deri ve hertürlü detarjanla silmeme rağmen çıkmadı..deride krem rengi..
nasıl kamufile edebilirm kızlar fikri olan varmı??..

canım gerçekten sinir bir durum ben deriden anlarım canım deri bayayan yerler vardır oradan sorup ne ile temizlenir ögrenebilirsin

ayrıca zippoda temizler ama koltukları riske atma her derinin işlentisi başkadır çünkü sorup dene yada görünmeyen bir yerinde dene dilerim temizlersina.s

günaydınlar dün ne güzel sohbet dönmüş burda bende bakamadım hiç
ben hi. jel falan kullanmadım diş konusunda
dün eve gittim mutfak dolaplarımı temizledim ama çok az kaldı bu akşam geri kalanını halledeyim
doğum yapan bir arkadaşım var çocuğu 6 aylık oldu ve ben hala gidemedim hediyesi küçük gelecek artık çocuğa.o kadar istiyorum gitmeyi bir kısmet olmadı ya bu haftasonu gideyim diyordum şimdi okudum yoğun kar yağışı olacak diolar c.tesi.off kaldı yine ya.napsam acaba.

Günaydınlarrrr

betülüm güle güle kirlet canım hayırdır temziliğemi başladın zaten gün boyu yorul bide git evde çalış
offf hep aynı bu hayat temizliğe ayrılan zaman çocuğa ayırsakya ama nerde malesef yapsanda yapmasanda aynı her yer

zaten birşeye zamanında gidicen yoksa kaldımmı kalıyor öle bu haftasonu kötü yağacakmış öle diyorlar ama hayırlısı

vira vira merhaba nasılsın canım

canım h.sonu ablamlar gelecek h.içinden halledeyim dedim.ya sorma öyle birşey olduki sadece c.tesileri olunca ve mesailer oldu ya benim çok sık kaldı valla ama bi gitsem versem hediyesini rahatlayacağım yani

Back