Bebeklerimiz ve Biz

tünaydın kızlar...
dün akşam eczaneye gittim..
calgel aldım..eczacı zymaflour kullan dedi ama geç kaldık..
zaten bu zaman kadar kolay çıktı dişler..bunlar mahvetti..
akşam denemek için sürdüm ağzına tepki vermedi..
gece ilacı baş ucuma koydum yatırdım..
saat 3 gibi ağlayarak uyandı hemen sürdüm jeli..
kısa bi süre sonra geri uyudu...
inşallah bu jel faydalı olur bize..
akşam buraya deliksiz uyku dileyerek gitmiştim..
deliksiz olmasa da geçen günlere göre iyi bi gece geçirdim kızlar...

akşam nimetimin balkabaklı pastasını denedim..
inanılmaz hafif.eşimin tepkisini çok merak ederek kocaman bi dilim koydum önüne bu çok fazla dedi ama hepsini yedi..
bizde beğendik anlayacağınız..
nimicim teşekkürler tarif için

fotoraf0091h.jpg

buyrun bu da benim balkabaklı pastam.
ruze fotoğraf makinesinin pillerini sökmüş..nerde olduğunu bulamadım..
o yüzden pek net değil telefonla ancak bu kadar..

tünaydın herkese
elifcim pasta çok güzel ya .afiyet olsun.
nimi verdimi tarifi ben görmedim.bari sen versen...
betülcüm temizlikte kolay gelsin sana.ap yap hep aynı.
kadis ve vira vira sizlerede günaydın.

elifcim zymaflour için neden geç kaldınız ki?sonrası için koruma olur...

elifcim balbakalı pastan çok güzel görünüyorrr canım allerine sağlık eminim güzeldir tadı
afiyet şeker olsun

gecende diğer günlere göre daha iyi geçmiş inşallah dahada düzelicek

ee tarifi bizede verinde bizde yapalım ?

gunaydın elıfcım uyku problemı sızden bıze gectı ama bızde mızmızlık yok sadece gece 5 e kadar oturuyor tv ızlıyor oyun oynuyor asla uyumuyor ayrıca alışkanlık halıne getırdı 3 gecedır saat 2 oldumu çorba ıstıyor tuka basa yıyor yıne uyku yok napsamkı

Dipnot:benım oglan çorba hıç içmezdı şimdi çorba hastası oldu sızce bol vıtamınlı ve ekmeklı çorba kılo aldırırmı.

elifimin gecesi daha güzel geçmiş sevindim
bu tarifi ben kaçırmışım ya bana da versenize

ay saol cnm darısı diğer gecelerimin başına inşallah...
ben vereyim mi tarifi nimicimi mi bekleyelim

tünaydın herkese
elifcim pasta çok güzel ya .afiyet olsun.
nimi verdimi tarifi ben görmedim.bari sen versen...
betülcüm temizlikte kolay gelsin sana.ap yap hep aynı.
kadis ve vira vira sizlerede günaydın.

elifcim zymaflour için neden geç kaldınız ki?sonrası için koruma olur...

tünaydın cnm hoşgeldin...
saol cnm..
nimi bu tarifi vereli bayağı oldu aslında benim ne zamandır aklımdaydı..
ancak yapabildim.

dr.a gidince bi sorayım bakalım.
bizim dr. hiç vermedi.
eczanedeki kızda pek bişi demedi...

elifcim balbakalı pastan çok güzel görünüyorrr canım allerine sağlık eminim güzeldir tadı
afiyet şeker olsun

gecende diğer günlere göre daha iyi geçmiş inşallah dahada düzelicek

ee tarifi bizede verinde bizde yapalım ?

tadı gerçketen güzeldi..
çok hafifdi...

gunaydın elıfcım uyku problemı sızden bıze gectı ama bızde mızmızlık yok sadece gece 5 e kadar oturuyor tv ızlıyor oyun oynuyor asla uyumuyor ayrıca alışkanlık halıne getırdı 3 gecedır saat 2 oldumu çorba ıstıyor tuka basa yıyor yıne uyku yok napsamkı

Dipnot:benım oglan çorba hıç içmezdı şimdi çorba hastası oldu sızce bol vıtamınlı ve ekmeklı çorba kılo aldırırmı.

allah kolaylık versin sibelcim..
çok zor çok
ruzenin bi de ağlması var
en azından efe aplamıyor..
ağlasa sinirlerin zıplar valla

maşallah maşallah içsin de tek çorba içsin..
herşeyi kat çorbalara..
kilo aldırır eminim..
ama bu kilo işine çok takma.
çünkü sende eşinde zayıfsınız...

Selam kızlar,

Nasılsınız bakalım.?

Ohh elifkom pasta harika hadi sen yaz bende tadını çok merak ediyorum, az çok tahmin ediyorum. yok yok vazgeçtim yazma , yeterince yiyorum zaten :( ne olcak benim bu halim bilmem.

hoşgeldin yeliz...

kızlar eşim c.tesi günü burun ameliyatı olacak.burnunda et vardı ve son zamanlarda sürekli kanıyordu.c.tesiye gün vermişler fakat kalpte ritim bozukluğu olduğu için kontrolleri arttırdılar.az önce yine gitti bakalım hasteneye.tam tarih geldiğinde belli olacak...

offf elıfcım o aglama vardı 1 hafta once oda gece 2 de kalkıp ıçerı gıdelım dıye aglıyordu şimdi hıç uyumadıgı için aglamaya gerek yok.efe yer ve mekan degışıklıgınde uyku duzenı yerıne gelıyor dıyarbakıra gıdıp 1 hafta kalcaz ya onu beklıyorum sonrada kaynanam gelıcek

Selam kızlar,

Nasılsınız bakalım.?

Ohh elifkom pasta harika hadi sen yaz bende tadını çok merak ediyorum, az çok tahmin ediyorum. yok yok vazgeçtim yazma , yeterince yiyorum zaten :( ne olcak benim bu halim bilmem.

hoşgeldin cnm..
yemeğimi yedim oturuyorum cnm ben sen nasılsın?=
denom nasıl?

tamam canım yazmıyorum..
tatlı çok hafif aslında yağ da yok içinde ama yine de kalorisi var

hoşgeldin yeliz...

kızlar eşim c.tesi günü burun ameliyatı olacak.burnunda et vardı ve son zamanlarda sürekli kanıyordu.c.tesiye gün vermişler fakat kalpte ritim bozukluğu olduğu için kontrolleri arttırdılar.az önce yine gitti bakalım hasteneye.tam tarih geldiğinde belli olacak...

çok çok geçmiş olsun bahsediyordun hatırladım...
allah şifa versin eşine...

offf elıfcım o aglama vardı 1 hafta once oda gece 2 de kalkıp ıçerı gıdelım dıye aglıyordu şimdi hıç uyumadıgı için aglamaya gerek yok.efe yer ve mekan degışıklıgınde uyku duzenı yerıne gelıyor dıyarbakıra gıdıp 1 hafta kalcaz ya onu beklıyorum sonrada kaynanam gelıcek

ruzenin ağlamaktan öte krizler işte..
ama hiç uyumaması çok ilginç..
nasıl dayanıyor bünyesi anlamıyorum..
dr. a götürsen bi diyeceğim ama her çocuk bir olmaz diyorlar...
inşallah düzelir cnm

Selam fıstıklar....

Ay Elifcim dün gece o ağlama krizli gece bizdede vardı. Eşim son derece sabırlı bir insan olmasına rağmen o bile çıldırdı. En son hadi kızım git yatağında yat diye aldı çıktı odadan ondan böyle bir tepkiyi beklemediği için sesini kesti tekrar odaya geldiler. Ama uyumamız saat 3'ü bulmuştu. Sinirden okadar çok sıkmışımki kendimi hala başım ağrıyor.

Semihacım çok geçmiş olsun eşine... ınşallah sıkıntısız bir ameliyat ve iyileşme süreci olur. Allah yardımcınız olsun...

Elifcim pasta süper görünüyor. Ellerine, emeğine sağlık...

çok çok geçmiş olsun bahsediyordun hatırladım...
allah şifa versin eşine...

sağol elifcim.bir ay öncesine kadar bende berra dan uyku yüzünden çok dertliydim.burayada yazar çok isyan ederdim.istanbula gittik geldik orda gündüz uyumadı akşamlarıda uyksuu gelince uykum geldi demeye ve sallanmadan uyumaya alışınca sanki düzenimiz rayına oturdu.beşiğini kaldırdık.berrada sallanan park yataklardan vardı.sağdan sola dönerken bile ağlıyordu.şimdi ben yanına yatıyorum onu uyuttuktan sonra kalkıyorum yanından.hem ayağımda sallamaktan kurtuldum hemde gece ağlamalarından.bi daha bozulmaz inşallah düzenimiz.diyeceğim oki sende gündüzleri uyutmadan denesen elif?

Selam fıstıklar....

Ay Elifcim dün gece o ağlama krizli gece bizdede vardı. Eşim son derece sabırlı bir insan olmasına rağmen o bile çıldırdı. En son hadi kızım git yatağında yat diye aldı çıktı odadan ondan böyle bir tepkiyi beklemediği için sesini kesti tekrar odaya geldiler. Ama uyumamız saat 3'ü bulmuştu. Sinirden okadar çok sıkmışımki kendimi hala başım ağrıyor.

Semihacım çok geçmiş olsun eşine... İnşallah sıkıntısız bir ameliyat ve iyileşme süreci olur. Allah yardımcınız olsun...

Elifcim pasta süper görünüyor. Ellerine, emeğine sağlık...

sağol sevil.amin canım.sizde uyku problemlerini aşarsınız inşallah.

Elif biraz rahatmış ama sibel ve sevilin zor geçmiş gecesi bu seferde...

Semihacım eşine şimdiden çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

ıyiyim çok şükür elifim, kuzumda iyi halasıyla kek börek yapmışlar misafirleri gelecekmiş :).

Ben gel-dimmmmm

off Elif çim ellerine sağlık. pasta süper görünüyor..
tarifini yazarmısın cnm. kabaklarım çürümeden bende yapayım..

ayrıca gecenizi daha iyi geçirmenize sevindim..kısa sürede düzene girer inş..

Semiha geçmiş olsun cnm eşine.. hayırlı haberlerle gelir inş.. acil şifalar diliyorum..

Sevil cim sende zor bir gece geçirmişsin. inş. birdaha tekrarlamaz geçmiş olsun cnmcım..

canım gerçekten sinir bir durum ben deriden anlarım canım deri bayayan yerler vardır oradan sorup ne ile temizlenir ögrenebilirsin

ayrıca zippoda temizler ama koltukları riske atma her derinin işlentisi başkadır çünkü sorup dene yada görünmeyen bir yerinde dene dilerim temizlersina.s

cnm tşk ederim.. boya işini en son çare olarak düşündüm bende..
bu arada zippoda nedir. anlıyamadım...cnm

Albina bu sabah bizi çok şaşırttı kızlar..
küçük hanım yumurcak tv ve luli müptelası.. kendisine sormadan kanal değiştiremiyoruz..
aslında hiç izlemiyor.. tv açık o başka oyunlarla meşgul.. bazen odadan çıkınca k.walidem fırsattan istifade kanalı değiştirirdi..odaya girince tatlı sertt bir atışmayla tekrar kanalı açtırıyordu babannesine..
bu sabah k.walidem yatarak kendi odasında sabah programlarına bakıyordu. salondada yumurcak tv açık. neye babannemiz kalktı kendi tvsini kapattı salona girerken küçük cadı babannesini odaya sokmuyor.. kurtarıcı olarakda beni çağıyor. anne babanne girmesin luliyi kapatacak.. diyor. neyseki bananesinden kapatmama sözü aldıktan sonra izin verdi odaya girmesine..

Back